lauantai 28. helmikuuta 2015

Kat Von D Ladybird paletti

Olen todella kova Kat Von D fani ja haluaisin hamstrata lisää Kat Von D meikkejä. Harmi kun ne ovat aika vaikeasti saatavia ja kovissa hinnoissa. Etenkin luomiväripaletit ovat himotukseni kohde. Mulla on vain yksi paletti ennestään jonka sain joskus ystävältäni synttärilahjaksi. Nyt satuin kerrankin oikeaan aikaan nettikirpparille ja sain ostettua Ladybird paletin.


Paletti itsessään on kuin hiirenloukku, se napsahtaa samalla tavalla auki metallisista saranoista :)




Ladybird on hyvä kokonaisuus tummia ja vaaleita mattavärejä. Etenkin oikea puoli viehättää minua kovasti; hyvät sävyt vihreille silmille.


Meikit tein niinkin yksinkertaisesti kuin oikea ja vasen puoli. Tässä oikealta puolelta kaikki neljä sävyä. Rajauksena meikeissä Lumenen Blueberry eyeliner, ripsissä muutamaa eri ripsiväriä( Rimmeliä ja Essenceä ).

P2110023.ORF

P2110024.ORF

Toisessa meikissä vasen puoli ja ripaus terracottaa oikealta puolelta. Kulmakarvat meikkaan Dermosilin kulmakynällä. 

P2150043.ORF

P2150045.ORF

Tässä vielä Duvessan postaus paletista :) hänelle tuo vaaleinkin sävy oli liian tumma kulmaluulle, mulle taas juuri sopiva. Minusta on niin parasta lukea eri mielipiteitä yhdestä ja samasta tuotteesta. Kiitokset tästä paletista, se on ihana! Jos tykkää mattaväreistä...tällä saa tummempaa ja vaaleampaa meikkiä. Siksi tämän ostin koska on Kat Von D paletti ja onneksi on hyvät väritkin. Tulee kyllä käytettyä :)

22 kommenttia:

  1. moi, minua onkin kiinnostanut tuo sun kulmien meikkaus, ahaa, kynällä (mitä muuta niille teet?), kun jokainen meikkaa kulmat eri välineillä ja eri tavoilla. Teeppä joskus kulmajuttu (no oot varmaan joskus jo tehnykki). Värit on huisin kauniit sun silmämeikissä. Itse käytän pelkkää mattaa. Oletko värianalyysissä mikä vuodenaika?
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) voisin joskus tehdäkin vaikka en ole mestari kulmien laitossa. Värjään itse Dependin setillä, juurikin nyt istun kulmaväri kulmissa. Mustalla värjään, mulla on ihan värittömät muuten. Kun niissä on väri niin ne on helpot meikata. Käytän Dermosilin kynää jolla vähän piirrän kulman alapuolta muotoonsa että siihen tulee tuo terävyys. Muuten laitan vaan kynästä vähän väriä, ehkä piirrän vähän tuota loppupäätä. Nypin aika harvoin, lähinnä hajakarvoja alapuolelta koska tykkäisin että kulmani olisivat vieläkin paksummat.
      Kulmapaletteihin olen vasta nyt tutustunut, multa löytyy se Clarinsin mutta vieläkin edullisempi löytyy Make Up Storella ( kahta eri väriä ) ja sitä laitan vaan luomivärisiveltimellä. Onkohan IsaDoralla tulossa kulmapaletti, Lumenelta löytyy myöskin. Olen talvi värianalyysissä. Ja mattaväreistä tykkään itsekin eniten :)

      Poista
    2. Ahaa. Joo kulmien meikkaustekniikat kiinnostaa niin vietävästi. Itsekin lähden tästä värjäämään, muuta en juuri ole osannutkaan nyppimisen lisäksi.

      Poista
    3. Minä en ole vieläkään saanut nypittyä :D se on just hankalaa kun on niin värittömät kulmat että ei näe niitä hajakarvoja...mutta ette näe tek'ään meikkikuvista, haittaako nuo jos kukaan ei huomauttele :D

      Poista
  2. Kauniita meikkejä! Kiva että paletti sai kodin missä sille löytyy käyttöä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli yhden viikon ahkerassa työmeikki käytössä. Saa nopeita kahden värin arkilookkejakin :) kiitokset vielä :)

      Poista
  3. Nyt olen kyllä kade! Rakastan Kat Von D:n... kaikkea <3. Jos joskus päätät luopua tästä niin tiedät heti minne voit olla yhteyksissä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän ;D mutta en varmaankaan ole luopumassa :) kyllä näitä eBaystä löytää mutta hinta on aika suolainen. Ei ole nyt tullut katseltua niin ei tule himoja :)

      Poista
  4. Omas ihana paletti ja värit ois mullekkin ollu juurikin passelit :)

    VastaaPoista
  5. Aaaa ihana! KVD-paletit on vielä aika kaukainen haave tässä rahatilanteessa, mutta näitä tulee varmasti hankittua joskus! Vaadin lisää postauksia näistä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisköhän postata joskus uusiksi tuosta vihreästä...no joo oispa aina rahaa hankkia kaikkea kun haluaa :) mutta pitää vähän haaveilla ja säästää, jos vaikka sitten hemmottelee itseään meikkilahjalla ;)

      Poista
  6. Upea paletti! Hienoja meikkejä (:

    VastaaPoista
  7. Oi, mattavärit on mun suosikkeja. Tykkään etenkin tuosta pirteästä terrakottameikistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) se oli minunkin suosikkini koska sopii niin hyvin vihreille silmille!

      Poista
  8. Kyllä, toi oikeapuoli on ihana, iskin heti silmäni tuohon oranssihtavaan okraan, ihana sävy! Kauniita meikkejä taas. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) erittäin onnistunut ostos oli, tykkään niin paljon mattasävyistä :)

      Poista
  9. Okei, oon vähän palettikade. Mäkin haluisin.... :D
    Upeat meikit olet tehnyt!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3