tiistai 3. maaliskuuta 2015

Punaista ja oranssia kynsillä sekä meikissä

Toivottavasti ei kyllästytä mutta luvassa on taas itämaista teemaa ;) Helmerin päällä pyöri muutamia decaleita jotka sain Born Pretty Storesta. Yhdet todella kauniit kukka/lintu teemaiset saivat toimia inspiraatiota. Minusta näissä oli hieman itämaista tunnelmaa. Suunnittelin että kaksiin kynsiin decalit ja muihin liukuvärjäys mukaillen decaleiden värejä.


Liukuvärissä käytin kolmea Essien lakkaa; Urban Jungle, Love Every Minute ja Style Hunter. Nämä kaikki olen saanut blogin kautta. Toimivat yllättävän hyvin vaikka yhdistin kylmää ja lämmintä väriä.
Decaleita kiinnittäessä huomasin että ne ovatkin läpinäkyvät ja alle piti laittaa Urban Junglea. Yritin laittaa niitä ensin aluslakan päälle suoraan koska ne näyttivät sisältävän värikkään pohjan. Joissain Born Pretty Storen decaleissa on tätä ylläriä että ne ovatkin läpinäkyviä vaikka näyttävät värikkäiltä. Onneksi ei mennyt kuin yksi decal hukkaan ;) lisäksi nämä ovat huonoa laatua, kiinnittäessä pitää olla nopea ja kurttuja ei kannata oikoa; koko kuva repeää.

P2230049.ORF



Päällyslakkana käytin joskus Cesarista saatua Color Clubin 0-60 Speedy Top Coatia. Ei ehkä 60 sekunnin kuivattaja mutta parissa minuutissa kyllä kovaksi pinnaksi ja antaa muikean kiillon. Ei ihan Sechen ja muiden veroinen mutta hirmu hyvä top coat kyllä. Olen käyttänyt monen monta pulloa. Mustakorkkiset Color Clubin hoitotuotteet ovat muuten alessa mutta ei juuri tämä tietenkään ;) Toivoin että top coat tasoittaa ja kyllähän se vähän feikkasi kurttuja piiloon. 

P2230033.ORF

P2230031.ORF

Liukuvärikynsiin leimasin MoYou Suki laatoilla 05 ja 06. Speedy Top Coat sopii myös leimausten päälle mutta annan etenkin mustien leimojen kuivahtaa pari minuuttia.

P2230045.ORF

Innostuin tekemään sitten päivän meikin samoilla sävyillä :) käytin Paesen mattavalkeaa, Diorin Crush Glown persikkapinkkiä ja Trafalgarin punaista. Punaista luomiväriä tulee muuten tosi harvoin käytettyä! Ja mulla ei edes ole kunnon punaista; MACin Passionaten ja Ben Nyen jonkun punaisen olen hävittänyt. On vaan karpalo Trafalgarista, pari ei-ehkä-oikeanlaista punaista MACilta ja olikohan Sleekeissä jotain?

P2240003.ORF
P2240002.ORF

Sellaista itämaista tällä kertaa :) mitäs tykkäsitte? Menen muuten tänään sinne hermoratatutkimukseen, pitäkää mulle peukkuja, toivottavasti se ei satu!!

28 kommenttia:

  1. Täällä ollaan peukut pystyssä hermoratatutkimusta varten!

    Nuo kynnet on aivan ihanat, ja meikki myös :) Tää on jotenkin tosi sun tyylinen yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  2. Kivaa vaihtelua välillä. Sitä ollaan oltu niin orientaalia neitoa että! :)
    Tsemppiä hermoratatutkimuksiin, toivottavasti eivät rääkkää ja asiat tulevat selviksi.

    VastaaPoista
  3. Todellakin kauniit kynnet oot taiteillut, en varmaan saisi ikinä suoraan tollasia koko kynnet hommeleita kun pienessä kukassakin on tekemistä! Meikkikin sopii hyvin kynsiin! <3 Tsemppiä tohtoriin!

    VastaaPoista
  4. Aika kivat kynnet, vaikka decalit vastustikin! Ja hyvin sopii yhteen meikin kanssa, tykkään! :)

    Tsemppiä tutkimukseen, toivotaan ettei se satu! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) toivottavasti ei satu, tässä odotellaan :)

      Poista
  5. Tseppiä päivään ja natsaa kyllä hyvin yhteen :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat itämaiset (kynnet ja meikit) taas kerran! Ei näihin voi kyllästyä koskaan :). Pärjäilehän siellä lekurissa <3.

    VastaaPoista
  7. Vau miten kaunista! <3 Kynnet ja meikki kyllä menevät niin käsikädessä. :)

    Peukkuja tutkimukseen, hyvin se menee! <3

    VastaaPoista
  8. Ihanan hempeä silmämeikki, wau!

    VastaaPoista
  9. Ihan mielettömän upeat, vaikka oli kenkut tehdä. <3

    VastaaPoista
  10. Uijuijui!!! Todella ihana meikki!!!! ♥_♥

    VastaaPoista
  11. Aivan ihanat kynnet! <3

    VastaaPoista
  12. Onpas upeat kynnet ja ihanan keväinen meikki!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3