maanantai 2. maaliskuuta 2015

Uudet Make Up Storen meikit käytössä

Kävin Kuopion Matkuksen Make Up Storella vähän meikkishoppailemassa ja tapaamassa mukavaa Piiaa. Käykää ihmeessä kysymässä meikkivinkkejä, Piia on kova ammattilainen ja auttaa mielellään :) meikkivalikoima on tosi ihana. Löytyy vaikka mitä. Make Up Storen tuotteet ovat pigmenttisiä, erittäin riittoisia ja hintansa arvoisia.



Haksahdin pariin luomiväriin yllättäen! Marmoroitu Volcano sisältää eri lilan, persikan, pinkin, vaaleansinisen ja mustan värisekoitusta. Käytin sitä luomella tässä meikissä ja varjostin kullanhehkuisella violetilla Flamencolla. Meikin pohjustus Mufe + MAC Fluidline Haunting. Rajaus Lumenen Blueberry eyeliner ja ripsissä Rimmelin käärmeripsaria + jotain Essenceä. 

P2250053.ORF

 P2250049.ORF

Toisen meikin tein myöskin Volcanolla mutta käytin siitä vaaleansinistä osuutta. Pohjustus Mufe Eye Prime + Gosh Love That Dolphin. Sinisistä tuli luomella vähän harmaansininen, kiva on niinkin! Ulkonurkkaa varjostin MAC mustalla Top Knotilla ja ruskealla Blackberryllä.

 P2260032.ORF

 P2260031.ORF

  
Kulmapaletti tuli hankittua myöskin, otin vaaleamman Brown sävymaailman. Tosi pigmenttinen, ihan luomivärisiveltimellä laitoin kulmiin näissä meikeissä. Helppo käyttää, väri tarraa hyvin kulmiin ja vielähän voi sipaista vahaa päälle. Ja ei kulu pois päivän mittaan! Se jotenkin pelottaa kun ihan vaan luomivärisiveltimellä laitoin. Noissa meikeissä käytin tätä kulmissa :) näitä voi käyttää myös luomivärinä.


  
 P2250036.ORF

Huulilla Led Lipgloss sävyssä Stucco. Huulikiiltoon sytty valo kun sen avaa :D aika ihana, näitä pitäisi hankkia lisää! Stucco on hyvä punainen sävy punatukkaiselle. Tämä on minusta sellainen laavanvärinen. Aika erikoinen, en varmaan ilman kokeilua olisi ostanut mutta tämä kyllä sopii mulle erinomaisesti! Aplikaattori on hirmu hyvän mallinen ja näin pigmenttinen värikäs kiilto on silti helppo saada siistiksi huulille.

Mitä suosikkeja teillä on Make Up Storelta, mitä halusit suositella muille? Millainen merkki MUS sinun mielestäsi on?

Hintoja: Led lipgloss 21 e, kulmapaletti 20 e ja luomivärit 16 e. Kuntokeskus Pyramidin jäsenet saavat alennusta ;)

Huomatkaa muuten tuosta alapuolelta eilisen postaus, se taisi jäädä päivittymättä lukulistalta ;)

25 kommenttia:

  1. Hienoja meikkejä ☺ kulmat on tosi onnistuneet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo :) kiva kuulla kulmakehuja kun ne kuitenkin aika naturellit on, vähän vaan kulmapalettia. Enkä ole nyppinyt ;D

      Poista
  2. Vähänkö houkuttelevia nuo luomivärit! 8)
    Ai niin, UDPP tilaus Lookfantastic.comilta tuli kotiin kuten pitikin eli eiköhän sieltä voi tilata. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten sä löysit ne UDPP:t sieltä kun mä en näe ollenkaan? Hyvä kyllä että tuli perille!

      Poista
    2. Äh, sorry! Etsin silloin ensin Lookfantasticilta, mutta ne löytyivät sitten lopulta feeluniquelta. :D
      http://www.feelunique.com/p/Urban-Decay-Eyeshadow-Primer-Potion-11ml

      Poista
  3. Those eyeshadows are sooo pretty. It has pretty colors and looks so pretty when blended. Love the coverage. A must try indeed!

    VastaaPoista
  4. Kauniit meikit. Marmoroitu Volcano ei tosin sovi minulle, mutta olen sen sijaan ihastunut kahteen muuhun Make Up Storen marmoriin (Rosso Asiago ja Giallo Damasco). Flamenco oli taas eneimmäinen ostamani violetti luomiväri ja se puolustaa edelleen paikkaansa kivan kultaisen hohteensa vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Violetteja mulla on kymmeniä mutta Flamenco ihastutti juurikin kultaisella välkkeellä :) yleensä yritän olla ostamatta violetteja koko ajan kun niitä on...ei saa puhua noista marmoreista, nyt tekisi mieli googlettaa nuo mutta ei ole varaa tällä hetkellä ;DD

      Poista
  5. Oi toi huulikiilto on aivan ihana!

    VastaaPoista
  6. Juu, kiitti vaan. Oon tota Volcanoa kyttäilly vaik kuin kauan, ku se on niiiiiin ihana, ja arvaa onko mun pakko käydä tänään hakemassa se!? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käsittääkseni nuo marmorit poistuu valikoimasta joten...pidä kiirettä :D

      Poista
  7. Mulla on kans tuo Flamenco, löysin sen Kicksin alelootasta. Maksoi vain 4,95 :D On kyllä tosi ihana <3

    Mulla ei muita meikkejä ole MUSilta kuin luomivärejä, niistä tykkään ihan hirmusesti! Meikkipohjiakin olisi kiva kokeilla joskus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi hyvä löytö! Kaikki luomivärit mitä mulla on ollut MUSilta, ovat kyllä olleet huippuluokkaa :)

      Poista
  8. Siis voi apua mitä tuotteita! Ihania.

    Minä tykkään tosi paljon sun kulmista näissä kuvissa. En jotenkaan voi sietää niitä täysin tarkkapiirtoisia maalatun näköisiä kulmia, mitkä nyt tuntuu olevan kovastikin pinnalla. Musta kulmameikin idea on näyttää hyvältä mutta luonnolliselta, eli siis sellaiselta ettei kilometrin päähän näy että ne on siveltimellä tehty.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minäkin arvostan nykyään luonnollisempia kulmia koska aikoinaan piirtelin niitä ja ei ne kyllä näytä nykyään hyvältä enää. Itsellä siis, toisille ja toisten tyyliin sopii piirretyt. Ja riippuu varmaan siitä millaiset kulmat on luonnostaan. Riippuu myös ihmisestä :) olen kuitenkin onnellinen että vielä kulmakarvat kasvaa ajelusta ja nyppimisestä huolimatta. Ja vieläpä ihan tuuheina. Nämä on helpompi ja nopeampi meikata aamulla kun pitää luonnollisena .)

      Poista
  9. Ovela viritys toi Volcano , tahtoo <3 ! Kaunis meikki!

    VastaaPoista
  10. Oih, mitä ihania juttuja :) Ja niin kauniit meikit :) Tuo huulikiilto on myös todella kauniin sävyinen.

    VastaaPoista
  11. Nättejä meikkejä , tuo siniharmaa/sininen on upea!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3