lauantai 13. kesäkuuta 2015

Jane Morris ja avautumista

Nyt käsissä on lakka jota on hyvin vaikea alkaa kuvailemaan. Pitää ihan miettiä ja hakea sanoja suuhun. A England on ehdottomasti yksi lempilakkamerkkejäni koska lakat ovat uskomattoman uniikkeja, kauniita ja laadukkaita. A Enkkuja on mukavasti kokoelmassani ja uudesta kokoelmasta piti tottakai hankkia jotain.

Rossetti´s Goddess kokoelmassa ilmestyi neljä lakkaa. A England lakkojen äiti Adina Bonada inspiroitui Dante Gabriel Rossettin maalauksesta Proserpine. Lakkojen värimaailmassa onkin nähtävissä sävyjä maalauksesta. 


Tänään esittelen lakan Jane Morris. Tässä onkin mitä esitellä! Onneksi sattui olemaan aurinkoinen päivä ja ryntäsin pihalle kuvaamaan lakkaa koska halusin välittää kuvissani tämän oikean luonteen. Lightboxissa tämä jää ihan valjuksi, toivottavasti nämä kuvat näyttävät miten upea lakka on kyseessä!


P6010065.ORF

Jane Morrisin pohjaväri on harmaa. Seassa on paljon F.U.N Lacquer tyylistä microglitteriä, kimaltaa todella kauniisti eri kulmista. Aurinko tuo esiin vahvan violetin välähdyksen ja oikean scattered hologrammikuivon. Kerrassaan upea lakka! Sitä on laatukin, jo yksi kerros peittää lyhyet kynnet. Käytin aluslakkana Glisten & Glown Stuck On Bluta joka on varsin hyvä holojen alle; antaa kivan tarttumapinnan eikä lakka kaljuunnu. Kannattaa kokeilla hankalien lakkojen alle!

Minun kuvissani Janea kaksi kerrosta. Todella hyvä ja laadukas lakka levittää, ei mitään moitteen sijaa. Rakastan!!!! Ainut että toisena päivänä lähti lohkeilemaan, en tiedä johtuiko ikkunanpesusta vai mistä. Mutta silti, en halua valittaa kun lakka on niin uniikin ihana!


P6010061.ORF

Ensin mietin leimaisinko mutta sitten tein kultaiset folioinnit samalla tekniikalla kuin viimeksi eli kynnelle Fabyn Top Coat joka antaa folioille hyvän tarttumapinnan.

A England lakat ovat 3-free ja 11 ml kokoisia. Tilasin nämä lakat Hypnotic Polishilta. Suomesta A Englannin lakkoja voi ostaa CesarsShopista mutta tätä kokoelmaa ei siellä ole ( ainakaan vielä ).


P6010029.ORF

Käytetyt tuotteet:
Glisten & Glow Stuck On Blu! aluslakka / CesarsShop, saatu
A England Jane Morris / Hypnotic Polish
Kultainen folio / Born Pretty Store, saatu
Faby Top Coat / Kauneutta.com, saatu
Glisten & Glow HK Girl Top Coat / CesarsShop, saatu


P5310040.ORF

Teittekö ostoksia Rossetti´s Goddess kokoelmasta? Miten teillä pysyvät A Enkut, usean päivän vai lähtevätkö melko äkkiä lohkeamaan?

Ja vielä siitä HK jupakasta. Että nyt kävi niin ikävästi että HK poistuu Cesarin valikoimasta, koko episodin voitte lukea tästä. Nyt on viimeiset hetket tilata sitä, ostakaa! Muutenkin tällä hetkellä rakkaat lukijat, on elintärkeää tukea suomalaista yrittäjyyttä. Ei nimittäin ole päivänselvää että kaikkea saadaan jatkossa suomesta. Tukekaa mun yhteistyökumppania Cesaria ja rehellistä yrittäjää Satua. Nimetön henkilö halusi sabotoida toisen bisnestä ja teki tahallaan ilmoituksen Tukesiin. Suututtaa niin paljon. Kaikki kun eivät osaa kilpailla rehellisesti tällä alalla :( 

37 kommenttia:

  1. Voi itku!! Eilen pääsin 1.kerran vetämään hk girlit ja voi vitsit se on hyvää!! Ihan heti en lisää tarvitsisi mutta täyttö pullon voisi hankkia jos kerran loppuu...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se täyttö kannattaa, kestää varmasti ihan ikuisuuden. Eikä se kuiva siihen täyttöpulloon koska sen saa niin hyvin kiinni :)

      Poista
  2. Cesars on mulle ihan luottokauppa (ja Satu tosi ihana ihminen) enkä oikeastaan nykyään ees tee ostoksia muualta. Nyt en oo pieneen hetkeen pystyny tekemään mitään kynsiaiheisia ostoksia ylipäätään, mutta kovasti toivon, että Helsingin reissulla ehdin piipahtamaan ihan liikkeessä. Tosi inhottavaa, että joku oikeasti vaivautuu tuollasiin. :(

    Ps. Kauniit kynnet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kovasti :) on todella säälittävää että joku haluaa tahallaan pilata toisen toimeentuloa. Todella alhainen temppu!!

      Poista
  3. Mä rakastuin tähän kokoelmaan, mutten ole vielä uskaltanut ostaa yhtään lakkaa, kun ne vaikuttaa vähän dupemaisilta. En yhtään esim tajua miten tämän eroaa Ascalonista. Kaikki A-enkut kyllä haluaisin omistaa dupeja tai ei :). On ne vaan niin laadukkaita ja kauniita! Ja nämä foliokoristelut sopii satamiljoonaa kertaa paremmin tähän kuin leimaus. Nappikynnet <3.

    Mä en tajua kenellä voi olla noin paljon ylimääräistä aikaa elämässään, että viitsii tehdä turhan valituksen jostain kynsilakasta Tukesiin. Outoa muuten, etteivät ne kerro kuka kyselyn on tehnyt. Itse jouduin kerran tekemään valituksen koe-eläintoiminnasta töissä ollessani ja rikosilmoituksessa luki nätisti oma nimeni, vaikka en olisi sitä sinne suonut, koska kyse oli yhdestä Suomen vaikutusvaltaisimmasta labrasta/proffasta ja tällä proffalla oli todellakin mahdollisuus estää mun työskentely Suomessa ja ulkomailla niin halutessaan. Toivottavasti tästä HK Girl -sotkusta ei koidu Satulle ihan kamalan isoja tappioita :(.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Piti googlettaa, mulla ei siis Ascalonia ole joten hankin tämän :) totta joo että osa on dupeja paitsi se joulun kokoelma Elizabeth & Mary :) kiitos <3
      Pidetään me huoli siitä ettei koidu ja pysytään uskollisina asiakkaina. Ei suoda sitä iloa tälle henkilölle, mitä hän toivoo. Nimi vaan julki vaikka iso epäilys on kuka se on...

      Poista
  4. Mulla alkaa A englandit lohkemaan parissa päivässä. :( Harmittaa, koska niiden sävyt on niin ihania ja sen täyden peiton saa 1-2 kerroksella. Aivan ihanat kynnet!

    Ihan älytön toi Cesarsin juttu. :( Minkä vuoksi joku haluaa tehdä tollaista? Olisi voinut ottaa yhteyttä suoraan jälleenmyyjään ja kaikki tiedot olisi saatu korjattua heti oikeiksi. Haiskahtaa täysin kiusaamiselta ja sellaiselta touhulta, että jollain on todella ylimääräistä aikaa tehdä tollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) muistelinkin että sinä olet sanonut että A Enkut alkavat lohjeta parissa päivässä. Tahallaan tuo oli tehty, saada toisen bisnes tuhottua nimettömänä. Mutta suomi on pieni maa ja kynsipiirit vielä pienemmät!

      Poista
  5. En ole ylenpalttisen kiinnostunut kynsilakoista vaan klikkasin itseni tänne otsikon takia - ajattelin että kirjoitat prerafaeliiteista. :D Mutta ihana tuo kultaus! Voisin ostaa noita lakkoja varpaisiin, mutten ehkä viitsi ulkomailta tilata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä saa suomesta, CesarsShopista :)

      http://www.cesarsshop.fi/kynsilakat-aengland-c-516_362.html

      Jos innostut joskus kynsistä niin tule vierailemaan uudestaan ;)

      Poista
    2. Vierailen kyllä muutenkin välillä, silloin kun kirjoitat kosmetiikasta :) (näen otsikot toisen blogin sivupalkista)

      Poista
  6. Upee lakkaus! Mä paniikkitilasin eilen ton facebook-jutun luettuani jättipullon HK Girliä :D Nyt ei ainakaan hetkeen pääse se loppumaan! Mut ihan selvää kiusantekoa tuo Tukesiin valittaminen jostain kynsilakasta (varsinki ku kerran oli vahingossa väärä tuoteseloste, eikä mitään aihetta valitukselle).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) jättipullo on niin kätsy! Ei lopu HK vähään aikaan :) niin on, todella alhaista. En ymmärrä, säälin koko ihmistä!

      Poista
  7. Alkoipa vituttaa tommoinen toiminta sen verran että tilasin melkein satasella =D Tuollaisen tarmon kun suuntais johonkin oikeaan asiaan, kuten eläinten hyvinvointiin.

    Mutta kaunis lakka on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mili, kivasti tehty :) suomi on täynnä kateellisia ihmisiä..

      Poista
  8. Todella kaunis lakkaus! Ja toi Cesarin juttu on jotenki huokaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) suututtaa Satun puolesta, ihmiset tekevät mitä vaan pönkittääkseen omaa etuaan :(

      Poista
  9. Mä en nyt ehkä ihan ymmärrä. Mut miks pitää vetää tuote myynnistä, jos tuotteessa ei mitään vikaa ja nettisivuilla vain väärä tuoteseloste? Ja toivotaan nyt ettei kenenkään elanto vaarannu yhden kynsilakkatuotteen pois vedosta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska yrittäjän pitää itse maksaa kun Tukes tutkii tuotteen ettei se sisällä vääriä ainesosia. Ja se tutkimus ei ole ihan halpa, päinvastoin. Tämän takia, ei todellakaan huvikseen. Ja korostan vielä että Cesarilla myynnissä oleva HK on täysin vaaraton, on koko ajan ollutkin ja se on täysin EU-standardien mukainen. Alunperin sivuilla oli valmistajan lähettämän jenkkiversion tuoteseloste joka ei vastannut EU-määräyksiä. Tietty ihminen näki tässä kiusanteon paikan :/

      Se on ihan meistä asiakkaista kiinni. Muistetaanko että kotimaisia tuotteita piti ostaa kympillä enemmän kuukaudessa ja että suosimme kotimaista CesarsShopia ulkomailta tilaamisen ja parin euron säästön sijaan? Nyt meillä olisi täysi hetki tukea yrittäjää :) ja mulla ei ole mikään oma lehmä ojassa, en sillä näitä puhu. Suututtaa vaan, en voi kaikkea teille sanoa mutta sen verran että tukekaa Satua nyt.

      Poista
    2. Kotimaisilla tuotteilla tarkoitetaan kyllä Suomessa valmistettuja tuotteita. Mutta toki haluamme että näitä merkkilakkoja saa jatkossakin ostettua Suomesta joten tukekaamme ainakin nyt suomalaista yrittäjyyttä ;)

      Poista
    3. Tiedän kyllä :) sama asia, kotimaista pitää tukea.

      Poista
    4. Tuo olikin uutta tietoa, että yrittäjän pitää tuollainen tutkimus maksaa itse. Tai no, jos olisi yhtään päätään käyttänyt, niin ehkä sen olisi tajunnut. Kukapa muukaan sen maksaisi. Toivottavasti ei vaikuta liiketoimintaan ja hyvä työ jatkuu edelleen.

      Poista
    5. En minäkään ole tuollaisia itse tiennyt. Mutta...kallis se olisi tutkia. Toivotaan että jatkossa ei kateelliset sotke liiketoimintaa, jokainen kuitenkin sen elantonsa yrittää hankkia :)

      Poista
  10. Onpas kivat kynnet ^_^
    Ja huhheijjaa toi Hk Girl-juttu. Pistää vihaksi! Pikkumaisia ihmisiä valitettavasti on. Noh, just kävin katsastamassa Cesaren Kynsilakkataivaan ja mukaan tarttu mukavasti uutukaisia. Ja tottakai ku unohdin ostaa pari juttua, ni piti vielä nettikaupan kautta napata muutama muu uus juttu :D Eli kaiken tukeni annan kyllä Cesarsille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Arlene :) arvostan kovasti, laaja ja hyvä valikoima on kuitenkin ihan vain meitä varten. Joten yritetään mekin antaa tukemme yrittäjälle. Cesars on kuitenkin pitkäaikaisin kynsitarvikekauppa ja itse asioinut siellä alusta asti :)

      Poista
  11. Kynnet ovat kauniit ja toi HK Girl -juttu puolestaan on niin.... huoooookaus.

    MUTTA: mua on vähän harmittanut se, että tässä nähdään Tukes jonain isona pahana mörkönä, joka pilaa kynsiharrastajien ilon. Tukes on virasto, jonka tehtävä on nimenomaan suojella meitä kuluttajia huolehtimalla kemikaaliturvallisuudesta ja mm. siitä, että jalometallituotteet ovat todellakin jalometallia, eivätkä jotain kiinarihkamaa. Tukes tekee todella tärkeää työtä, joka hyödyttää meitä kaikkia.

    Sen sijaan tietysti oli ihan älytöntä kiusantekoa väärän tuoteselosteen takia ottaa yhteyttä Tukesiin sen sijaan, että olisi kysynyt asiasta suoraan Cesarsilta, siitä olen kyllä 100% samaa mieltä. Ihmiset tekevät tosi, tosi penseitä juttuja :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) en tiedä olisiko Tukes voinut suhtautua vähän rennommin etenkin kun yhteydenotto oli erään ihmisen tahallinen kiusanteko ja yritys sabotoida toisen työtä. En tiedä näistä kriteereistä enkä osaa sanoa miten olisi pitänyt toimia, toki he oikeaa työtä tekevät mutta...toivotaan että tämä asia kostautuu ilmoittajalle, teki kyllä niin lapsellisen teon että. Loppui minulta ymmärrys ja tekis mieli sanoa enemmän mutta en uskalla. Tiedossa kyllä on kuka tämä mahdollisesti oli ja sen vaan voin sanoa että tukekaa Satua :)

      Poista
  12. Voi eikä! Mitäs nyt sitten HK:n tilalle? Se kun on ollut ainoa joka ei kutista lakkoja :(
    Siis todella ikävä temppu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.cesarsshop.fi/door-americas-super-fast-drying-coat-p-3207.html

      Oletko kokeillut inm:ää? Siitä on nyt aikaa kun olen tuota käyttänyt. Mutta olen tykännyt ja mulle tuo olisi ainut vaihtoehto tilalle. Muistelen ettei se kutista :)

      Poista
    2. Juu täytyy ottaa tuo inm testiin, josko siitä tulis pelastaja :D

      Poista
  13. Olin ihan äimänä tästä episodista, tosin en ehtinyt perehtymään siihen sen tarkemmin.
    On joillain ihmisillä aikaa ja vaivaa sabotoida toisten yrittämistä ja elämää. Ei voi ymmärtää! Kaikki alkaa yleensä jonkinlaisesta kateudesta täällä naisten maailmassa... Se on nähty niin ***** monta kertaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama asia työelämässä. Tänään eka päivä ja taas sai kuulla että Taina sano silleen...puuh. Sitä se on naisten kesken :D

      Poista
  14. Mä en nyt ihan täysin ymmärrä tätä itkemistä. Eikö CesarsShop ole nimenomaan maahantuoja? Eikö maahantuoja nimenomaan ole se taho, joka on vastuussa siitä, että tuotetiedot ovat saatavilla ja oikein ja että lainsäädäntöä noudatetaan ja että esim tuo turvallisuusselvitys olisi saatavilla!? Ja luultavasti nämä asiat pitäisi olla hoidettuna ennen kuin tuotetta aletaan myydä?

    Miten maahantuoja tai valmistuttaja ei ole tiennyt, että lakasta on kaksi eri versiota ja miten tuoteselostetta ei ole tarkistettu aiemmin? Tai miten lainvaatimaa selvitystä ei löydy edes valmistuttajalta? Se lakkahan voisi oikeasti (teoriassa) olla ihan mitä vaan. Ainakaan minun pullossani ei sanota sisällöstä mitään ja jos sivuillakin on vielä ollut väärä tuoteseloste...

    Itse en tiedä koko jupakasta yhtään mitään, enkä tiedä, millaisia henkilöhtaisia kaunoja tai kiusantekoa tässä on taustalla. Tietysti on todella kurjaa ja kummallista, mikäli joku jaksaa etsimällä etsiä virheitä toisen toiminnasta ja tehdä kiusaa. Mutta ihan näin objetiivisesti arvioituna, niin eikö nämä asiat olisi rutiinilla pitänyt hoitaa kuntoon etukäteen? Toisin päin ajateltuna, mikäli lakka todella sisältäisi dibutyyliftalaattia, ei olisi kyseessä ihan pieni virhe.

    Ei kai siihen nyt ihan koko liiketoiminta kaadu, jos yhden tuotteen joutuu ottamaan väliaikaisesti pois mynnistä? Mikäli lakka tosiaan on sitä mitä sanotaan, niin kyllähän nuo tutkimukset pitäisi valmistajalta/valmistuttajalta löytyä aika helposti ja sen jälkeen lakan saa luultavasti ihan normaalisti laittaa takaisin myyntiin. Enemmän nyt tuntuu, että tässä tunteita kuumentaa joku henkilökohtainen riita, asiassa sinänsähän ei liene mitään epäselvää. Dokumentit puuttuvat, eikä niitä olekaan saatavilla, vaikka pitäisi olla=> siinä on sattunut virhe, voivoi, hoidetaan ne kuntoon ja thats it!
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mutta hänellä oli näkyvillä jenkkiversion tuotetiedot. Satu korjasi sinne EU version tuotetiedon. Mitään vahinkoa tässä ei tapahtunut eikä tuotteessa ole mitään vikaa. Mutta yksi tietty henkilö näki tässä mahdollisuuden sabotointiin. Se on se mistä ollaan näreissään. Tähän liittyy muutakin todella ilkeää mutta ei niitä rueta julkisesti haastamaan.

      On varmasti tiedetty että on kahta versiota. Mutta mehän olemme ihmisiä, inhimillisiä erheitä sattuu. Toivotaan todella että myynti saa jatkua :)

      Poista
    2. Niin ajattelinkin, että harmi, kiukku ja närkästyminen on jotain henkilökohtaista. Kurja juttu. Itse myös Cesarsista tilailen ja vaikka välillä on ollut vähän sählinkiä, niin olen aina saanut sieltä ensiluokkaista asiakaspalvelua. Se on mielestäni erittäin tärkeätä ja sitä haluan tukea.

      Tukesia tässä nyt ainakin on ihan turha syyttää. Se on virasto, jonka on reagoitava kaikkiin asioihin ja ilmoituksiin tasapuolisesti. Ihan niin kuin vastuuhenkilön on reagoitava vaikka eläinsuojeluilmoitukseen ja mentävä katsomaan joka kerta, vaikka tasan tietäisi, että naapuri tekee vaan kiusaa. Tätä oikeasti tapahtuu. Mun kaverilla käy eläinsuojeluviranomainen kerran kuussa, pahimpina aikoina kaksi kertaa viikossa. On käynyt jo vuosia. Meilläkin aikanaan kävi säännöllisesti. Jostain syystä eritoten aina sen jälkeen, kun hevonen oli voittanut rahaa...
      -Tiia

      Poista

Kiitos kommentista <3