torstai 4. kesäkuuta 2015

Testissä Holika Holika kuorintasukat

Mulla on ihan kamalat jalat. Kovettuneet ja kuivat. Repivät sukkia ja tuntuvat raapivan petivaatteita. Niistä ihan lähtisi riekaleita ja jos erehdyt repäisemään, ai että ne ovat kipeitä! Sain CesarsShopista Holika Holika kuorintasukkia testiin ja ne tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Mulla on kuorinta-aineita ja voiteita mutta...kun niitä ei tule käytettyä. Sitten saa syyttää vain itseään kun on kamalan näköiset jalat!

Postaus sisältää jalkakuvia ja ihonriekaleita että omalla vastuulla sitten ;)


P5210094.ORF

Kesä ja sandaalikelit tulevat. Minä tykkään laittaa varpaankynnet näteiksi ja olisihan se kiva ettei tarvitsisi hävetä kamalia jalkapohjia. Päätin ottaa Holika Holika sukat testiin saunan jälkeen. Minä en tiedä mihin teho perustuu, 16 kasvin ja vihanneksen yhdistelmään, AHA hedelmähappoon?? Iho kuoriutuu happojen vaikutuksesta kuin itsestään.


P5210095.ORF

Käyttöohjeet lyhyesti:

- Pese jalat ja laita jalkoihin pakkauksessa tulevat sukat.
- Kaada sukkiin pakkauksessa tuleva kuorintaneste ja solmi sukat kiinni.
- Nautiskele töppöshoidosta 1,5 tuntia.
- Ota sukat pois ja pese jalat.
- n.viikon päästä alkaa tapahtua ihmeitä!

P5210108.ORF

Laitoin vielä sukat sukkien päälle koska pelkäsin lattioiden tahriintumista ja ulkonakin piti välillä juosta. Holikan sukat eivät kuitenkaan sotke ja pysyvät hyvin jalassa. Puolentoista tunnin aikana jaloissa tuntui pientä kihelmöintiä ja pistelyä. Hieroin vähän jalkojani hoidon aikana. Otin sukat pois, koko neste oli imeytynyt eikä sitä valunut pois sukista vaikka hoidon aikana sukat tuntuivat hölskyviltä. Pesun jälkeen jalat olivat mielettömään raikkaat ja niitä kihelmöi vielä jonkun aikaa sillee ihanasti. Kiva ja puhdas tunne! Seuraavana aamuna jalkapohjat olivat jo paremman näköiset ja aavistuksen sileämmät. Sitten vaan odottelemaan ihmeitä!


P5220141.ORF


Maanantaina huomasin jaloissa pieniä riekaleita. Tiistaina kävin 14 km lenkillä ja joitakin tunteja lenkin jälkeen jalkapohjiin rupesi koskemaan. Muistin että ai vitsit, se kuorinta! Otin sukat pois ja järkytyin! Jalkapohjista oli lähtenyt riekaleita ihan kunnolla ja jalkapohjat olivat vähän aran tuntuiset. Eli ilmeisesti lenkki / sukkien / kenkien hankaus laittoi kuorinnan liikkeelle ihan kunnolla! En uskaltanut vielä pestä jalkoja koska olin menossa suihkuun illalla ja pelkäsin että jos revin noita riekaleita niin en pysty kävelemään! 


P5260029.ORF

P5260015.ORF

Suihkussa hieroin vähän jalkojani ja isommat riekaleet lähtivät irti. Jaloista kyllä huomaa että nyt alkaa tapahtua. Seuraavana päivänä oli mielenkiintoista seurata miten iho alkaa uusiutumaan etenkin noista kantapäistä. Jalat olivat vähän arat aamupäivästä mutta sitten ei enää tuntunut mitään. Torstai-perjantaina kuorinta alkoi olla loppusuoralla ja pahimmat kohdat enää jäljellä. Eli kantapäät ja isovarpaat. Niissä olikin kunnon kovettumat!


P5270081.ORF

P5270082.ORF

Ennen:


P5210105.ORF

P5210104.ORF

Jälkeen:


P5310070.ORF

P5310069.ORF

Aivan uskomatonta! Kuin vauvajalat! Ei ole ikinä ollut näin pehmeät ja ihanan sileät jalat! Kyllä sukat tekivät vaan ihmeitä ja ensimmäinen ajatus oli että tämä on tehtävä joskus uudestaan. Ajatellaan että 33 vuotta on tullut näillä töppösillä tallustettua ja ensimmäisen kerran jalkapohjat ovat näin hyväntuntuiset...

Voit kuoria jalkapohjat uudestaan kuukauden kuluttua. Holika Holikalla on myös Kosteuttavia sukkia joita voi käyttää tehostaakseen kuorinnan vaikutusta tai sitten ihan muuten vaan ilman kuorintaakin. Jos sinulla on tulehdusta jaloissa, jalkasieni tms. ihoärsyyntymää niin kannattaa miettiä sukkien käyttöä. Itse koin kirvelyä ja välillä pientä kipua joten kesäloma oli hyvä sauma testata sukkia. Ei ole niin paljon kävelyä kuin arkena. Ei myöskään kannata Holikoida ennen juhlia, ei ne riekaleet näytä kovin kivalta nimittäin ;) ja kuoriutumisvaiheessa kannattaa pitää sellaisia sukkia jotka voit sitten heittää roskiin, en usko että kukaan haluaa pestä yötä-päivää pidettyjä sukkia joiden sisällä on...hmm...ylläreitä ;)

Terveille jaloille suosittelen tehohoidoksi ennen kesäkelejä. Sukat ovatkin CesarsShopissa tutustumistarjouksessa! Nyt on oikeastaan hyvä aika ennen virallisia sandaalikelejä. Jalkavoiteetkin imeytyvät paremmin ja jalat näyttävät terveemmiltä kun se kamala kovettuma on kuorittu pois. Varmasti tekee hyvää jaloille edes kerran elämässään käyttää tälläisiä. Jaloilla kuitenkin kävellään aika paljon päivän aikana joten pitäähän niitä välillä hemmotella!


P5210098.ORF

Holika Holika Kuorintasukat / CesarsShop, saatu
Holika Holika Kosteuttavat sukat / CesarsShop, saatu


P5210093.ORF

Kokemuksia Holikan kuorintasukista? Vai kiinnostaako nyt kokeilla, olisiko sinunkin jaloillasi todellinen tarve näille sukille?

47 kommenttia:

  1. Vau miten hyvin sulla kuoriutui!! :O:O Mä kokeilin näitä sukkia viimesyksynä ja mullakin kuoriutui ihan kivasti, mutta ei niin paljon kun olisin toivonut. Kesäksi olis ollu kiva kans kuoria jalat, mutta nyt taitaa olla jo vähän myöhäistä. :(

    Vaikka tämmöset jalkakuvat on ällöjä, niin mä silti tykkään lukea näitä postauksia! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei vielä ole liian myöhäistä, ainakin täällä on niin kylmä ettei sandaaleja uskalla vielä ajatellakaan :) joo, onhan nuo kuvat ällöjä...ällöttävän ihania ;D

      Poista
  2. Nämä on niin ihanat! Meillä on aina kaapissa muutamat Holikat, kun tykätään miehen kanssa tehdä näitä kuorintahoitoja pari kertaa vuodessa. Tosi tehokasta mutta täysin kivutonta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää kyllä ottaa tavaksi! Luulen että mulla tuo pieni kipu tuli siitä kun sukat ja lenkkarit hankasivat :) ja ei se suoranaista kovaa kipua ollut mutta jotain tuntui kuitenkin :)

      Poista
  3. Tää oli paras kohta tiivistettynä: "Kävin 14km:n lenkillä.... Kesäloma oli hyvä sauma testata sukkia. Ei ole niin paljon kävelyä kuin arkena.". Herää kysymys jotta kuinka paljon rouva kävelee arkena, jos kesälomalla tulee tehtyä vaivaisia 14km:n lenkkejä ;D? Sä oot ihan ylireipas! Mua pelottaa nuo sukat, kun en voi tajuta miksi vaikutus alkaa vasta viikon kuluttua. Mitä se mömmö tekee jaloissa viikon ajan? Mutta ihana lopputulos silti. Saa nähdä uskaltaudunko mäkin jossain vaiheessa tähän töppöstelyyn :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti :) pakko vähän reippailla kun on mässäillyt ässä lomalla ja liikkunut tavallista vähemmän ;)) ehkä se mömmö vaikuttaa ja alkaa luonnollinen reaktio. Iho alkaa uusiutua kuorimalla itseään. Kannattaa kokeilla, ei kannata pelätä mitään koska eiköhän me tungeta kemikaaleja itseemme enemmän muuten kuin Holika sukkien muodossa kerran 33 vuodessa ;D

      Poista
  4. Hei, kauanko sulla meni tuossa prosessissa kaikkiaan? Eli siitä kun laitoit sukat jalkaan ja siihen kun kuoriutuminen oli loppunut? Jollakin oli mennyt parisen viikkoa, joten mietin, että uskaltaako tuohon enää alkaa jos ens viikolla onkin jo sandaalikelit ; )
    terkuin Kirsikkakoo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viikko. Perjantaina Holikoin ja viikon päästä perjantaina otin nuo viimeiset kuvat. Kysyin kaverilta tänään ja hänelläkin meni se viikko :) kesä on vasta alussa joten ehtii ihan hyvin vielä käsitellä jalat :)

      Poista
  5. Mietin, että voiko noita käyttää jos ei oo mitään kovettumia mutta haluaa silti kuoria jalkapohjat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi sitten yleensä pitää kuoria jalkapohjia?

      Poista
    2. Voi kai niitä? Kyllä mä uskon että kaikilla on jalkapohjissa vähän jotain ja saattaahan sieltä lähteä vähän enemmänkin Holikoinnin seurauksena. Vaikka ei olisi hirmu näkyviä kovettumia tai kuivia riekaleita. Hyväähän se varmasti vaan tekee :)

      Poista
    3. Mä voin varmaan vastata tähän reilun viikon kuluttua:)
      -Tiia

      Poista
  6. Mä haluisin tilata mulle ja Viljamille tällaiset testiin. :) Yhteistä ajanviettoa illalla. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei olekaan parempaa laatuaikaa kuin istuskella sukat jalassa ;)

      Poista
  7. Hyvin toimi sullakin.Monessa blogissa näitä kehuttu täytyy kai itekki joku kerta koittaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä kuullut pelkkää positiivista näistä sukista :)

      Poista
  8. Viime keväänä kokeilin ja en kyllä toiste enää tee, en jaksa sitä riekaleiden määrää lakanoissa, lattioilla ja yleensäkin ympäri kämppää parin viikon ajan....Jalkojahan pitää myös kosteuttaa, tai muuten tulos ei kauaa hyvänä pysy.
    Itse hankin Schollin sähköisen jalkaraspin ja olen miljoona kertaa tyytyväisempi siihen, muutamassa minuutissa saa kaikki kovettumat pois eikä sotkeennu koko kämppä :)
    Kisuleille rapsutuksia <3
    T: Tanja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siksi kannattaa pitää sukkia yötä päivää niin ei ole riekaleita siellä täällä :) mutta kiva kun olet löytänyt tavan pitää jalkapohjat kunnossa. Mulla kun ei tule käytettyä mitään kuorintoja muuten kuin satunnaisesti.
      Aionkin käyttää Holikan kosteuttavia sukkia ja jatkossa kuoria ja rasvata silloin tällöin. Ehkä myöhemmin uusi kuorinta Holikoilla, oli se niin koukuttavan hauskaa puuhaa :) kisut kiittävät ja lähettävät terveisiä takaisin <3

      Poista
    2. Anonyymi;
      miksi raspaat jalkojasi? Jalat pitää rasvata, ei raspata!

      Roosa

      Poista
  9. Oon nämä testannu viime vuonna ja tänä vuonna Salvequickin sukat ja tykkään molemmista. Tulen käyttämään vuosittain.

    VastaaPoista
  10. Onneksi mulla ei ole erityisen pahannäköiset jalat tällä hetkellä, ettei ole isoa tarvetta noille sukille. Testasin ne viime kesänä ja ne olivat kyllä ihan mahtavat, mutta nyt en oikein voi, kun se kuoriutuminen kesti mulla aika kauan enkä vois mennä uimahalliin niillä riekalejaloilla. :-/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö halua että uidessa vanavedessä tulee riekaleita :D kuin pitkään sulla sitten kesti se kuoriutuminen? Varmasti vaihtelee mutta mikähän siihen vaikuttaa? Se miten paljon kuorittavaa on, jalkojen aktiivisuus/jalkapohjien hankaus tai vaikka runsas saunominen? Olen miettinyt näitä :)

      Poista
  11. Ehdottomasti kokeilen näitä ^_^ Tarttee tässä piakkoin hankkia nää ittelleen. Eilen muuten huomasin et Salvequickilläkin on tullut kuorintasukat kauppaan. Tiiä sitten kuinka tehokkaat ovat. Mutta mun jalat kyl tarttee kunnon kuorintaa.
    Huvitti muuten hiukan tää teksti, kun käytit sanaa töppöshoito ja töppöset, koska meillä on kissa nimeltään Töppönen :D Töppöshoito, hihi :D (Joo tää tais olla tällainen turha tieto, mut halusin jakaa sen )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin Dioriina tuossa ylempänä^ on kokeillut Salvequickin sukkia. Hehe terkkuja Töppöselle, vallan ihana nimi <3

      Poista
  12. Siis wau! Mitä ihmettä. Heti mulle tollaiset! Katoin noita aikaisemmin Cesarissa, mutta ajattelin, että vähän hintavat enkä viitsinyt perehtyä niihin sen enempää. Mutta siis tuohan on ihan mieletön lopputulos. Mulla ei kyllä ole kovin pahoja kovettumia, mutta pakko tollaisia on ainakin kerran kokeilla. Ja miehelle kanssa:D
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan ne hintavat mutta jos kerran 33 vuodessa käyttää.. Oli ihan mielettömän hauska kokeilla koska riekalointi on aika koukuttavaa! Jalkapohjat on nyt niin ihanat eikä tarvitse hävetä. Eivät raavi sukkia ja lakanoita ja kun jatkossa huoltaa, ne pysyvätkin siisteinä. Suosittelen testaamaan ;)

      Poista
    2. No joo, mutta mä ajattelin "hintavat" lähinnä siihen verrattuna, että kaataa sokeria/suolaa/hiekkaa sukkiinsa. En todellakaan ollut ymmärtänyt, että toimisivat tuolla tavoin!!! Kiitos realistisista kuvista. Tilasin heti kahdet. Toivottavasti postaus edes sisälsi mainoslinkkejä, koska sitä kautta otin. Cesarista tuli viesti, että postitettukin jo:)
      -Tiia

      Poista
    3. Cesarin linkit eivät ole mainoslinkkejä vaan ihan vaan linkkejä. Mainitsen affliate/mainoslinkit erikseen jotka hyödyttävät minua jotenkin. Mutta kiitos ostoksesta yhteistyökumppaniltani <3 tulehan kertomaan miten sujui ja tuliko siloiset jalat :)
      Niin joo, ymmärsin nyt, toimii kyllä eri tavoin kuin perinteinen hankaava kuorinta :)

      Poista
  13. Olen parilla kaverilla nähnyt samanlaisten tuotteiden käytöstä tuloksia naamakirjan kautta. Hyvin näyttää toimivan!
    Raspauksesta sanotaan, ettei saa tehdä kovin usein, eikä kovalla kädellä - muuten iho innostuu kasvamaan entistä nopeammin. Mikähän on tilanne näiden sukkien kanssa?
    Sun isovarpulit olisi vähän kaivanneet myös kuorintaa, ovat nyt vähän eri paria. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan eripariset, niinpä ovatkin kun kuvia katsoo. Varmasti paras tulos olisi tullut jos jalkoja pitää lattiaa vasten sen 1,5 tuntia. Mutta minähän en malttanut...olin vaikka miten mutta luulen että enin aine meni kantapäihin. Mutta kyllä molemmista pottuvarpaista lähti kovettumat pois ihan isoina liuskoina. Minä en tosiaan ole ikinä oikein raspannut kun se...vaikuttaa pelottavan kovakätiseltä ja kun mulla ei tule niitä raspeja käytettyä :) Holikat on helpommat :)

      Poista
  14. Mää kokeilin vastaavanlaisia sukkia kolmisen viikkoa sitten ja edelleen irtoo ja joka paikka on nahkassa. Ei ees kylvyssä lähde että pääsis eroon tästä kuoriutumisesta! Tommonen viikko nyt menis mutta tää on ihan liikaa mun hermoille, onneksi ei ole sandaalikelit viel. Ja mikä ärsyttävintä, kantapäästä tuskin mitään lähtenyt, vaikka niitä varten laitoin....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa...huonolta. Ärsyttäisi minuakin! Mitkä sukat sulla sitten on? Voihan ne jalat suojata koko ajan sukilla mutta kuka haluaa pitää sukkia kolme viikkoa jalassa koko ajan, aika monet sukat saa heittää roskiinkin!

      Poista
    2. Korealaisia. Nyt näyttää siltä ettei mee enää kauaa kun on valmista ja uskaltaa sandaaleihin siirtyä, mikäli kelit sallii.

      Poista
  15. Tällaiset kuorintasukat on kyllä hyvä tuote! Yhdet olen käyttänyt ja aion pian käyttää toiset... en tiedä paljon nuo Cesarissa myytävät maksavat, joskus näin hirveän kalliilla jossain kivijalkaliikkeessä mutta itse olen tilannut eBaysta alle parin euron kappalehintaan (eivät olleet Holika -merkkiset, mutta ihan yhtä tehokkaat)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tutustumishinta 13,90 e. Varmasti saa eBaystä parilla eurolla mutta on toinen juttu mitä ne sitten sisältävät. Itse suosin mieluummin kotimaisia kauppoja ja jätän rahani suomeen kuin johonkin hämäriin kiinapuljuihin. On sitten jatkossakin valikoimaa ja mahdollisuutta ostaa täältä :)

      Poista
  16. Myös näköjään dermosilille on tullut vastaavat valikoimiin suunnilleen samaan hintaan.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kun tuli lehti. Mutta en tilannut kun mulla oli jo nämä, muuten kyllä varmaan. Toisaalta Holikat toimii niin hyvin että mieluummin ostaa ne ja ottaa varman päälle :)

      Poista
  17. Voi miten ihana lopputulos! Mietin ankarasti, uskaltaisinko kokeilla psoriasisjalkoihini noita. Mulla on aivan järkyttäviä kovettumia juurikin tuon psorin takia. Toisista kohdista nahka kuoriutuu itsekseen, mutta esim. kantapäissä on varmaan puolen sentin halkeillut sementtikerros. Siitä kun alkaa lähteä palasia, on nauru kaukana. :( Ja rasvaa ei voi laittaa, niin oliskohan näistä apua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en uskalla sanoa. Toisaalta voi olla apua ja iho voi kuoriutua mahtavasti...mutta käyttöohjeissa kehotetaan käyttämään vain terveille jaloille. Jos päädyt kokeilemaan niin tule ihmeessä kommentoimaan miten kävi :)

      Poista
  18. uuu! Onks munki nyt kokeiltava näitä :D?

    Onkohan se viikko max aika? Mietin että voi olla tassut vähän hellänä töissä jos se jatkuu yli viikonkin se uusiutuminen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! En uskalla sanoa kun yksilöllistä se on miten toimii. En tiedä voiko viikon loppupäässä hommaa sitten nopeuttaa hieromalla suihkussa, lähtiskö riekaleet nopeammin?

      Poista
  19. Ootteko rasvanneet jalkojanne kuoriutumisen aikana vai vaan odotelleet että homma on selvä ja sitten vasta rasvanneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa rasvata hoidon aikana vaan vasta sitten kun iho on kuoriutunut pois :)

      Poista
  20. Kiitos vastauksesta, jätetään siis rasvaus myöhemmäksi :-)

    VastaaPoista
  21. Vastaukset
    1. Jos kävelee normaaleja matkoja niin ei :) ehkä vähän tuntuu inhottavalta, silloin kun pahin irtoaminen on menossa.

      Poista

Kiitos kommentista <3