torstai 17. joulukuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri / Luukku 17 - F.U.N Lacquer Superstar

Tänään avataan 17. luukku Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa. Tämä kalenteri on muodostunut jo perinteeksi ja olen ollut aiemminkin mukana. Kurkatkaa muihinkin luukkuihin mitä on jo avattu ja mitä on vielä avaamatta!


Mietin mitä haluaisin avata omasta luukustani. Koska pääpaino blogissani on kynsissä niin haluan esitellä tänään aivan upean lakan joka sopii tämän vuodenajan juhliin. Olen itse ihan rakastunut tähän lakkaan joten toivottavasti tekin pidätte luukusta avautuvasta yllätyksestä :)


PC090068.ORF

Ylläri on nimeltään Superstar ja tämä upeus löytyy F.U.N Lacquerin New Year 2016 kokoelmasta. New Year on tuorein F.U.N kokoelma ja suomesta sitä saa yksinoikeudella CesarsShopista. Mikäli F.U.N Lacquer on sinulle outo merkki niin tässä pienet speksit. Merkki on Singaporesta, eläinkokeeton ja sisältää vähemmän myrkkyjä eli on ns. 5-free lakka. Nämä indielakat ovat käsintehtyjä ja erityisen uniikkeja. F.U.N lakoissa on ainutlaatuisen hienoa glitteriä joka kimaltaa sateenkaaren väreissä. Pullot ovat 12 ml kokoisia ja suomen hinta on 16 - 20 e. 

PC090021.ORF

PC090057.ORF

En ole törmännyt toiseen lakkamerkkiin joka osaisi tehdä näin uniikkeja glitterlakkoja. Superstarin pohjaväri on burgundy mutta kimalle taittaa tämän rusinan väriseksi :) lakassa on kultaista glitteriä sekä hologrammisia mikropartikkeleita jotka kimaltavat upeasti valon osuessa niihin. Koostumus on jellymäinen eli vähän kuin hyytelöä. Jää hieman laikuille ensimmäisellä kerroksella. Lisäsin toisen paksun kerroksen ja näin lakka peittikin helposti. Kuivuu satiinipintaiseksi joten kuorruta lakka jollain oikein hyvällä, paksulla päällyslakalla. 

PC090019.ORF

PC090042.ORF

F.U.N glitterlakat eivät jää epätasaisiksi mutta hyvä päällyslakka tuo lakan upeuden paremmin esiin. Minulla nämä lakat pysyvät hyvin eivätkä ole ikinä lähteneet lohkeilemaan parissa päivässä. Pysyvät varmasti pidempään mutta tiedätte että vaihdan lakat 1-3 päivän välein ;)

PC090003.ORF

Koristelut jätin aika yksinkertaiksi. Nimettömään lakkasin kaksi kerrosta OPI With A Nice Finn-ish lakkaa eli OPI Suomilakkaa. Halusin jotkut koristeelliset leimaukset ja sellainen löytyi MoYou Pro 04 laatasta.

PC090018.ORF

Hankitko mitään New Year kokoelmasta? Vai oletko F.U.N -neitsyt, harkitset vielä? Mitä pidät tästä lakasta, onko nimensä veroinen superstara lakaksi?

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin luukut:

  1. luukku Siamese Lipstick
  2. luukku Ripsarit Poskilla
  3. luukku Miss Aria ja One of Beauty’s Daughters
  4. luukku Riikka Amalia
  5. luukku Pitkät kynnet
  6. luukku Levoton tyttö
  7. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa
  8. luukku The Diary of a Shopaholic ja Neiti Minttukihara
  9. luukku Keyword: love ja Beauty Highlights
  10. luukku Dioriina ja Fani’s Nails and Beauty
  11. luukku Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria
  12. luukku Eyeshadow and Flame ja Lazy Dynamite
  13. luukku Murmis paklailee ja Ria G – Beauty Blog
  14. luukku Dazzling Glow
  15. luukku DIXI ja Mennen ja tullen
  16. luukku Kvartsiharakka ja Blinger shimmer
  17. luukku Charming Nails
  18. luukku In this part of town
  19. luukku Siniviuhka ja Magicbunny
  20. luukku Wasting Lifestyle ja Juille’s
  21. luukku Better Nail Day
  22. luukku Hetkessä
  23. luukku Elämää smykkinä
  24. luukku Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen

26 kommenttia:

  1. FUNin lakat ovat kyllä kaikki niin upeita. <3 Tämäkin on ihana!!

    VastaaPoista
  2. Oi wautsi, on kyllä upea lakka! Ja lakkauskin on kokonaisuutena oikein kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Superstarille on todellakin paikka kokoelmassani <3

      Poista
  3. Kauniin ja tyylikkään kokonaisuuden oot taas saanut aikaan.
    FUNit on upeita, jokunen niitä on itsellenikin kertynyt ja ovat kyllä oman kokoelmani supertähtiä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) F.U.N lakoissa on parasta kimmellys jollaiseen en muissa lakoissa ole törmännyt. On myös kiva käyttää noita glittereitä muiden lakkojen päällä ja kokeilla eri väriyhdistelmiä :)

      Poista
  4. Glamour-rusina :-D noi f.u.n:it.. ah. En ole kyllä niiltä mitään oman väristä vielä löytänyt mutta ehkä ne vielä tekee semmoisen joskus :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä olisi sellainen unelmiesi F.U.N lakka?

      Poista
    2. Jaa-a nyt heititkin pahan...ehkä joku tollainen glitterihässäkkä, missä olisi vaaleanvioletti pohja ja pinkin, keltaisen ja vihreän sävyssä hohtavia glittereitä :-)

      Poista
    3. Kuulostaa ihanalta. Vaaleanviolettia pohjia on ollut mutta se lakka taitaa olla lopetettu. Ehkäpä kevääksi voisi olla tulossa?

      Poista
  5. Upea on lakkaus <3

    Minulta löytyy vain yksi F.U.N-lakka, mutta kovasti himottaisi lisääkin hankkia - pohdin vaan että raaskinko 20€ yhteen kynsilakkaan laittaa, varsinkin kun noita lakkoja (käyttämättömiäkin..) on melkoisen runsaasti kertynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) joskus kirpaisee kun haluaa monta ihana yhtäaikaa...mutta itse järkeilen että ostan pari himoittua kalliimpaa. Jätän sitten useamman halvan ostamatta :D en tiedä onko siinä järkeä vai ei..mutta nykyään ei tule ostettua lakkoja niin paljon kuin ennen. Silloin tällöin joku tosi herkku :)

      Poista
  6. Että tää on kaunis! Onneksi lakka on jo matkalla mullekin joululahjaksi, muuten iskisi kamala kateus :).

    VastaaPoista
  7. Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  8. Onpas kyllä huikean upea lakka!

    VastaaPoista
  9. On muuten mielettömän hieno lakka! Tosin muuta en Funilta voisi odottaakaan =) Heti kun mulla on aikaa (lue: joulun jälkeen) Niin mä käyn noi kaikki blogit läpi. Aion oikein antaumuksella möyhiö uusia kivoja blogeja läpi! Ja syödä suklaata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaan syönti on jo aloitettu :D olen nyt sairaslomalla niin on vähän luva lepäillä ja rentoutua :)

      Poista

Kiitos kommentista <3