lauantai 31. tammikuuta 2015

Graffitikynnet

Mun on pitänyt käyttää tosi pitkään smART Nailsista saamiani kynsisabluunoita. En vaan ole keksinyt millaiset kynnet tekisi! Otin nämä roiskis-sabluunat esille ja odotin inspiraatiota. Ne saivatkin olla esillä useamman viikon kunnes keksin millaisia kynsiä voisi kokeilla. Ideana oli sellaiset 80-luvun tyyliset seinämaalaukset/graffitit ja neonvärit.


Kynsille ensin valkeaa lakkaa kaksi kerrosta. Ciaten Virqin Queen on ihan tavallinen valkea creme, peittää ihan nätisti. Leimasin Konad lakalla Gray ( väliaikaisesti loppu Cesarsilla, tulee lisää varmasti ) Konad laatasta m100 kirjaimia. Laitoin päälle Color Clubin 0-60 Top Coatia.

 P1250113.ORF

Top coatin kuivuttua hetken, laitoin päälle smART sabluunat. Painelin sabluunoita kynnelle . Ei saa jäädä löyhälle, lakkaa saattaa levitä sabluunan alle ja sitten on kyllä kuvio pilalla! Väritin sabluunoita kolmella Color Clubin Poptastic Neonlakalla; Not So Mellow Yellow, Peace, Love & Polish ja Kapow! Nuo Poptastic lakat on niiiiin mun lemppareita ja yksi parhaista Color Clubin kokoelmista!

Kynsistä tuli kyllä todella hauskat :) en tiedä onko mun tyyliset mutta välillä voi vähän hassutella :)

perjantai 30. tammikuuta 2015

Aika kultaa muistot

Vielä eletään synkkää vuodenaikaa ja saisi lakata luvan kanssa tummilla lakoilla. Eli mun lemppareilla. Mutta ei...minä himoan pastellia!! Mitä ihmettä?

Tiedättekö sen tunteen että kun lakkaat uudella lakalla ja jos se on ihan kökkyrä niin se lähtee kiertoon? Tai entäpä jos jollain lakalla tehty mani epäonnistuu niin siitä jää huono fiilis ja pahimmillaan lakkaa alkaa inhota? Tämä on johdantoa IsaDoran kevätlakkoihin. Niistä jäi niin mielettömän hyvä fiilis että halusin lakata niillä taas uudestaan. Ja onhan ne ihan mielettömän ihanan värisiä! Sain nämä aiemmin esittelemäni kevätkokoelman lakat blogin kautta, nyt niitä voi jo bongailla kaupoista koska kokoelma taitaa olla myynnissä :) joko olette muuten näitä hankkineet? Millaisia manikyyrejä olette näillä taikoneet?

P1260151.ORF

Hempeä vihreä Spring Bud ja haalea persikka Posh Peach ovat tämän manin päätähdet. Ihanan värisiä molemmat! Näissä tosiaan riittää kaksi kerrosta molemmissa.


Mietin mitähän koristetta. No hempeilyä tietenkin :D kaksia erilaisia siirtokuvia ja Color Clubin Celebration kokoelman glitterlakkaa With Love ( saatu ). With Lovessa on läpinäkyvä pohja, glitterit ovat kultaista pientä ja vähän isompaa vaaleanviolettia. Tätä saa laitettua juuri tällee ohuen nätisti. En ole tätä monesti käyttänyt mutta pitää käyttää useammin ehdottomasti.

Mietin että vähän nämä pastellit olisi söpöjä myös kärkimanikyyriin. Ehkäpä sellainen söpöstely seuraavaksi :)