lauantai 28. helmikuuta 2015

Kat Von D Ladybird paletti

Olen todella kova Kat Von D fani ja haluaisin hamstrata lisää Kat Von D meikkejä. Harmi kun ne ovat aika vaikeasti saatavia ja kovissa hinnoissa. Etenkin luomiväripaletit ovat himotukseni kohde. Mulla on vain yksi paletti ennestään jonka sain joskus ystävältäni synttärilahjaksi. Nyt satuin kerrankin oikeaan aikaan nettikirpparille ja sain ostettua Ladybird paletin.


Paletti itsessään on kuin hiirenloukku, se napsahtaa samalla tavalla auki metallisista saranoista :)




Ladybird on hyvä kokonaisuus tummia ja vaaleita mattavärejä. Etenkin oikea puoli viehättää minua kovasti; hyvät sävyt vihreille silmille.


Meikit tein niinkin yksinkertaisesti kuin oikea ja vasen puoli. Tässä oikealta puolelta kaikki neljä sävyä. Rajauksena meikeissä Lumenen Blueberry eyeliner, ripsissä muutamaa eri ripsiväriä( Rimmeliä ja Essenceä ).

P2110023.ORF

P2110024.ORF

Toisessa meikissä vasen puoli ja ripaus terracottaa oikealta puolelta. Kulmakarvat meikkaan Dermosilin kulmakynällä. 

P2150043.ORF

P2150045.ORF

Tässä vielä Duvessan postaus paletista :) hänelle tuo vaaleinkin sävy oli liian tumma kulmaluulle, mulle taas juuri sopiva. Minusta on niin parasta lukea eri mielipiteitä yhdestä ja samasta tuotteesta. Kiitokset tästä paletista, se on ihana! Jos tykkää mattaväreistä...tällä saa tummempaa ja vaaleampaa meikkiä. Siksi tämän ostin koska on Kat Von D paletti ja onneksi on hyvät väritkin. Tulee kyllä käytettyä :)

perjantai 27. helmikuuta 2015

F.U.N Reunion ( H )

Niinkuin muutkin, minäkin sorruin F.U.N -huumaan. Aika hienoa että Cesars ottaa koko ajan laajemmin valikoimiin erilaisia indielakkoja. En minä tätäkään olisi alkanut mistään ulkomailta ostamaan. Kiva myös tutustua eri merkkeihin, indieitä kun on niin tuhottomasti! Blogien kautta ne tulevat tutuiksi kun näkee muilla kivoja lakkoja ja niitä alkaa himoita.


Sehän se on se idea; nyt esitellään teille Reunion ( H ) että alatte sitä himoita ;D vielä ei ole viralliset holokelit ja tämä olisikin kaunein auringossa eikä tässä loskakelissä. Lightboxissa nyt kuitenkin saa jotain kuvia aikaan eikä tämä todellakaan jäänyt odottamaan kesää! Itseasiassa tämä ei päässyt pöytää pidemmälle, ei edes helmeriin! Yleensä uudet lakat pääsevät edes Helmeriin vähän odottamaan vuoroaan. Reunion ei halunnut odottaa!

 P2210010.ORF


Ensimmäinen ajatus tästä on että miten älyttömästi tämä kimmeltää. Siis aivan mieletön ja takuuvarmasti voin sanoa että toista näin kimaltavaa lakkaa minulla ei ole! Lakassa on erittäin hyvä suti jolla on helppo lakata. Ensimmäinen kerros on vähän laikukas mutta lakka kuivuu todella nopeasti.Toinen kerros peittääkin jo lyhyemmät kynnet mutta tapani mukaan lisäsin kolmannen koska halusin pitkiin kynsiin varmasti täyden peittävyyden ja intensiivisen lopputuloksen. Nyt huomaa sormia liikutellessa miten tämä säkenöi. Hologramminen glitter on uskomattoman kaunista ja ihan erilaista kuin muissa hologrammilakoissa. Paljon kauniimpaa! Todellakin uniikki lakka!

 P2210007.ORF

Reunion ( H ) on siis hologramminen versio alkuperäisestä Reunion multichromelakasta. Hologramminen glitter on taianomaista, uskomattoman kaunista ja kerrassaan säkenöivää! Reunionin pohjaväri on sinipohjainen violetti joka välillä näyttää harmaanmustalta. Yleensä hololakoissa on se ongelma että ne lähinnä ovat kevät- kesäkauden lakkoja. Esimerkiksi Color Clubin Halo Huesit ovat uskomattoman ihania mutta ilman holokuviota hämärässä/luonnonvalossa ihan tylsiä ja tavanomaisia. Reunion kuitenkin holottaa ja kimmeltää aamuhämärässä vessassa ja ihan tässä tietokoneellakin ikkunan edessä vaikka valoa ei kauheasti ole. Todellinen "can´t take my eyes off you" -lakka! Mulla ei riitä enempää ylistyssanoja tälle, ihan mielettömän upea lakka pitkästä aikaa!!! Tekee mieli pitää tätä monta päivää!!

 P2210061.ORF

P2210060.ORF

F.U.N lakat ovat käsintehtyjä Singaporessa ja suomessa niitä voit ostaa yksinoikeudella CesarsShopista. Lakat ovat 5-free ja hinnat vaihtelevat 17.60 e - 20.50 e välillä. Kalliita mutta aivan ehdottomasti sen arvoisia :) ja pieni varoitus; mitä pidempään katselet kauniita kuvia niin sitä enemmän alat niitä himoita...en vastaa seurauksista :) en yllytä ostamaan mutta muistutan että kyse on aina käsintehdyistä lakoista joissa on rajallinen saatavuus. 

 P2210013.ORF


Hankitteko F.U.N lakkoja? Meinaatteko hankkia? Miltä nämä näyttävät tämän perusteella?

torstai 26. helmikuuta 2015

Faby Red

Tänään minulla on testissä itsellekin uusi merkki josta en ollut ennen kuullut. Oletteko te kuulleet Italiasta tulevista Faby -kynsilakoista? Tämä laadukkaan merkin ylpeydenaihe on mahtava pigmentti, hyvä pysyvyys ja käytettävyys. Fabyllä on laaja skaala lakkavärejä ja erilaisia hoitotuotteita sekä oheistarvikkeita kynsiharrastukseen. 

Mikä mahtavinta, lakkoja ei ole testattu eläinkokeilla ja lakat ovat 5-free / TPO free. Otin ihan mielenkiinnosta sarjaa kokeiluun. Minulle valittiin klassikkosävy; punainen Faby´s Red. Aluslakoista sain A,C ja E-vitamiineja sisältävän Oxygen aluslakan. Päällyslakkana ihan normaali Top Coat.


Oxygen aluslakka on väriltään haaleaa pinkkiä. Suojaa ja kosteuttaa luonnollista kynttä ja antaa hyvän pysyvyyden kynsilakalla. Fabyn aluslakka on hyvin ohutta ja laitoinkin sitä kaksi kerrosta. Kynsilakka tuntui levittyvän tämän päälle erityisen hyvin, täytyy ihan kokeilla muidenkin ehkä vähän hankalasti levittyvien aluslakkojen kanssa.

Faby´s Red on klassinen punainen cremelakka. Täydellisen tästä tekee erittäin hyvä pigmentti, lakka peittää jo yhdellä kerroksella! Koostumus on hyvin ohutta mutta peittävää. Ei valu kynsinauhoille ollenkaan ja tällä oli hirmu helppo lakata. Varmasti pysyykin hyvin koska lakkakerrokset kynsillä ovat todella ohuita eivätkä pääse paksuuttaan lohkeamaan. Täytyy tunnustaa että olen tottunut paksumpiin kerroksiin, paljon käyttämäni Trindin Nail Repair aluslakka on paljon paksumpaa kuin Fabyn aluslakka. Mutta eihän ohuempi lakkakerros ole paha asia, makuasioita!

 P2140007.ORF

Top Coat on samanlaista, erittäin ohutta koostumukseltaan ja laitoinkin sitä kaksi kerrosta. Tämä ei ole pikakuivattavaa mutta kuivuu n.viidessä minuutissa ihan kuivaksi ohuen koostumuksen ansiosta. Antaa kynsille erityisen kauniin kiillon. Hyvä perus päällyslakka uv-säteilyä vastaan. Piristä lakkaustasi lisäämällä tätä päivän-parin päästä yksi kerros lisää. Tämä ei levittänyt leimauksia kunhan antaa leimausten kuivaa pari minuuttia ja varoo koskettamalla siveltimellä leimaa.


Kynnet koristelin kelmutus tekniikalla. Käytin kimallemustaa OPI Baby It´s "Coat" Outside lakkaa. Sivelin lakkaa paksulti mainoslehden päälle. Otin pienen palloksi puristellun elmukelmun, töpsötin siihen vähän lakkaa, töpötin ylimääräiset mainoslehdelle ja siitä vaan töpsötin mustaa lakkaa kynsille. Mieluummin kerralla liian vähän kuin liikaa! Leimasin kuvat valkealla Konad lakalla m54 laatasta. Oli hyvä valinta laittaa kimallemustaa töpötykseen, sen tuo kivan hennon kimalteen manikyyriin.

 P2140006.ORF

Mikä oli lopullinen tuomio Faby lakoille? Valikoimassa on huimat pari sataa eri väriä mutta tämän yhden perusteella testaisin mielelläni lisää. En ole varma, onko näitä ollut I Love Me-messuilla? Kuitenkin jos törmäätte, kannattaa tutustua. Fabyn lakkapullot ovat hyvän mallisia, korkki hieman kulmikas josta saa hyvän otteen. Suti on laadukas, jämäkkä ja normaalin mallinen. Kokoluokkaa Color Club, pakkaa lakkaa sisäänsä kuin Essien pyöreä suti. 

Faby kynsilakkoihin voit tutustua lisää Kauneutta.com verkkokaupassa. Alus- ja päällyslakat sekä kynsilakat maksavat 15 e / kpl. Pullokoko 15 ml.

keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Ihana Imperial

Nyt kun virallisesti olen Picture Polish -koukussa niin homma karkasi sitten ihan totaalisesti käsistä :) tilasin kertalaakista 3 eniten himoitsemaani Picturen lakkaa CesarsShopista, siellä kun näytti että osa himoitsemistani alkaa loppua! Imperialia en halunnut jäädä odottamaan, se päätyi ensimmäiseä ostoskoriini ja näistä uutukaisista ensimmäisenä kynsille.


Imperial on jotain aivan uskomattoman ihanaa. Jos olet violettien lakkojen fani niin tämä sinulta pitää ehdottomasti löytyä. Kesää vasten alkaa neonlakat houkuttaa ja Imperial saa virallisesti avata tulevan kesän ja tämän vuoden neonlakka-neitsyyteni ;) Imperial on niin kaunis jo pullossa, ihailin sitä pari päivää ennenkuin raaskin sillä lakata. Sinipohjainen, neonvioletti lakka. Pohjassa on turkoosia pientä shimmeriä ja paljon kultaista pyöreää glitteriä. Yhdistelmä joka toimii, samat värit valitsin myös omaan lakkaani. Imperialin on suunnitellut Swatchaholic bloggaaja. Imperialin seassa on myös vaaleanpunaista lastua jonka huomasin vasta kynsillä.

P2150067.ORF

Päällyslakka tuokin esille lakan upeuden, muuten tämä on matampi kuten neonlakat yleensä. Koostumus on erityisen hyvä, peittää kahdella kerroksella. On hyvin nopea kuivamaan. Lakkaaminen tällä oli helppoa. Minulla ei ole vielä hirveästi kokemusta PP lakoista mutta nämä mitä minulla on; ovat ehdottomasti hintansa arvoisia. Uniikkeja ja jotenkin erityisiä helmiä kokoelmassani. Imperial kannattaa ehdottomasti hankkia!


Koristelut pidin hillittyinä. Nimettömässä OPI Liquid Sand Honey Ryder. Keskisormessa kokeilin ensimmäistä kertaa Essien leimaukseen sopivaa kultaista Good As Gold lakkaa. Hienosti toimi! Pitsikuvio Born Pretty Storen laatasta BP-02.  Imperial kynsissä Wiino Shopin kultaiset glitterit. Päällyslakkana Faby Top Coat ( saatu ).


 P2150055.ORF

Imperial on ihana, kuten Papukin totesi. Huomasin että keksin saman otsikon ihan sattumalta. Mutta ehkä ei olla ainuita ihana Imperial -faneja, löytyykö muilta tätä?

tiistai 24. helmikuuta 2015

Je Ne Sais Quoi

Käyn säännöllisesti läpi Helmereitä, onko siellä ylimääräisiä lakkoja tai sellaisia joita en käytä. On myös lakkoja joista on jäänyt paha maku suuhun ja mietin tuleeko sillä enää lakattua. Delush Polishin Je Ne Sais Quoi on ollut pari kertaa käytössä mutta tuntuu etten enää tykkää tälläisestä. Pahin pinkkikausi on mennyt ohi ja haluan vain koko ajan lakata tummilla...

Tuli kokeiltua sitä vaaleanpunaisen lakkatikun päälle. Minä en ole tikuttanut lakkojani, miksi muuten pitäisi? Miksi te tikutatte lakkanne? Mutta sattui nyt olemaan lakattuja tikkuja. Tikutan joskus blogijuttuja varten mutta heitän ne yleensä roskiin enkä säilyttele.


Delushin Je Ne on kermapohjainen vaalea lakka. Glitterit ovat erityisen kivoja; pieniä ja keskikokoisia pyöreitä vaaleanpunaisia sekä minttuja ja lisäksi isoja holopalloja. Kauniit värit valittu vaaleaan crellypohjaan. Vähän raidoittuva lakka kuitenkin ja saisi kerrostaa. Tikulle kokeiltuani huomasin että tämähän on eri kiva vaaleanpunaisen päällä. Näyttää ihan erilaiselta kuin muistelin ja siitä tulikin into käyttää tätä taas. Pitää vähän ohentaa ja putsata pullonsuuta, reissussa rähjääntyy eikä tämä lakka ole enää ihan uudenveroinen.

 P2110050.ORF

Je Ne taitaa jäädä kokoelmaani koska kynsistä tuli eri kivat. Pinkkiä yleisvaikutelmaa halusin lieventää melko peittävillä leimauksilla. Näistä tuli taas vähän itämaiset, ei ole vaikea arvata mikä on lempisuuntani koristeluissa ;)


Toivottavasti tykkäsitte! Mulla on ollut vähän tunne että kohta joku hermostuu kun on ollut aika paljon meikkijuttuja mutta saanpahan meikki-ihmisiäkin kommentoimaan ;) ja ei hätää, kynsiä on tulossa ihan yllin kyllin tällä viikolla!

Käytetyt tuotteet:
OPI Lucky Lucky Lavender
MoYou laatta Suki 05

*-merkityt tuotteet saatuja. 
 

maanantai 23. helmikuuta 2015

Minun versioni MAC An Amorous Adventure paletista

Blogipiirissä kouhkattiin pientä huumaa MAC Novel Romance kokoelman ilmestyessä kesällä 2014. Seurasin postauksia kokoelman paletista An Amorous Adventure. Se on jännä miten se huuma vähän tarttui ja mulle tuli olo että tarvitsen kyseisen paletin. Mutta aloin miettimään että mulla on paljon MACin luomivärejä ja tyhjiä paletteja että miksi en vähän järjestäisi paletteja uusiksi, ehkä saisi vähän intoa käyttää niitä enemmän.

Jos et tiedä millainen paletti An Amorous Adventure on niin käy kurkkaamassa Temptalian postaus siitä. Nelikosta löytyy harmaanturkoosi, kaksi ruskeaa ja yksi musta. Niin perusvärit että vastaavat minulta kyllä löytyvät. Ja ehkäpä vielä kauniimmat vai mitä sanotte tästä "An Amorous Adventure" nelikostani?


Vaalea terracotta Texture, turkoosi Shimmermoss, luumuun taittava ruskea Blackberry ja turkoosilla kimalteella säväytetty musta Top Knot. Aivan täydellinen paletti! Kaikissa napeissa on ihan unelmakoostumus eikä liikaa shimmeriä!

Meikin tein laittamalla turkoosia luomella, mustaa luomen loppupuolella ja molempia ruskeita varjostukseen. Mielettömän ihana meikki, tämän myötä muistin taas rakkauteni MAC luomiväreihin. Tämä paletti on kuin uusi ja kaupasta ostettu vaikka on vanhoista koottu. Eipä tarvinnut tuhlata isoa summaa ( vajaat 40 e ) kun mietti vähän kokoonpanoa uusiksi. 

 P2100085.ORF

 Pohjustus MUFE Eye Prime + Gosh Love That Dolphin. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner ja ripset Rimmelin käärmeripsari.

 P2100083.ORF

Mitä tuumitte meikistä? Amorous paletin omistajat? Kelpaako kopioksi?

sunnuntai 22. helmikuuta 2015

EOTD: Clarins Colours Of Brazil

Olin hyvin maltillinen taannoisissa aleostoksissani. Kieltäydyin kaikesta, pysyin kovana enkä ostellut mitään turhaa. Mutta sairasloman aikaisista ostoksista ei puhuta, homma repesi kyllä ihan totaalisesti...

Clarinsin Colours Of Brazil luomiväripaletti on kummitellut vähän mielessäni. Nyt kun näin sen alessa niin päätin sitten hankkia. Ruskeille ja nudeille kun on tuntunut viime aikoina olevan entistä enemmän käyttöä ;) 
 

Brazil paletti sisältää kolmea ruskean eri sävyä, yhden korallioranssin ja sinisen rajausvärin. Rasia ja nappien pintakuviointi on niin jumalattoman nätti ettei sitä millään raaskisi aloittaa.



Meikin pohjalla käytin MUFEn Eye Primeriä ja MAC Painterly Paint Potia. Luomella käytin vaaleinta, korallia ja tumminta, varjostusta nostin ylös keskiruskealla. Paletin napit on melkein mattapintaisia, pientä elävää hohtoa löytyy. Mutta paletti on todellakin minun makuuni, erittäin hyvä ostos! Minua ei olisi haitannut vaikka sininen olisi ollut puuterimainen väri. Sillekin olisi ollut enemmän käyttöä kuin tälle pehmeälle rajausvärille. Se on vähän hankalaa levittää mutta asettui kuitenkin nätisti alaluomen rajaukseen. 

P2070032.ORF

 P2070029.ORF

Kasvoilla käytin blogin kautta saamaani Bellápierren mineraalipohjaa. Mikäli sarja ei ole tuttu, Bellápierreen voi tutustua heidän omilla sivuillaan josta löytyy kattavasti tietoa. Tai Kauneutta.com verkkokaupassa joka on minun silmääni vähän mukavamman näköinen :)


Mineraalipohjan levitin Bellápierren kabukilla joka on valmistettu taklon-kuidusta ja sopii erinomaisesti mineraalipohjan levitykseen. Tämä kabuki ei ole yhtä tiivis kuin käyttämäni Ecotoolsin kabuki mutta kyllä tälläkin saa levitettyä pohjan kauniisti ja lopputulos on hyvin häivyttynyt. Kabuki on miellyttävän tuntuinen iholla ja se pakkaa meikkijauhetta hyvin sisäänsä. 


Mineraalipuuterini on sävyä Ultra eli se on kaikkein vaalein. Mielestäni tämä näyttää hieman keltapohjaiselta mutta on kyllä juuri sopiva vaalealle talvi-iholle. Meikkipohja on riittoisan tuntuista ja levittyy kauniisti iholle. Bellápierren mineraalipohjalla on samat ominaisuudet kuin peite- ja aurinkovoiteella. Tomii myös viimeistely- ja peruspuuterina. Oma ihoni on pintakuiva sekaiho, alkaa helposti kiiltämään päivän mittaan. Iltapäivästä tämä alkoi jo kiiltämään kasvoilla, tämän ehkäisen painelemalla puuterivipalla.


Bellápierren mineraalimeikkipohjaa suosittelen kuivalle iholle, en usko että toimii hirmu rasvaisella. Koostumus tässä on eläväinen, hieman hohtoa sisältävä mutta ei liiaksi. Korostaa aika paljon ihohuokosia. Mattapohjaa etsivälle tämä ei ole oikea puuteri. Itsekin tykkään mieluummin mattapohjasta mutta yllättävän hyvin tulin tämänkin kanssa toimeen. Kiva käyttää välillä toisenlaista pohjaakin. Peittokyky tällä on hyvä, vähän kerrostamalla saa ihon huonommat kohdat piiloon. Hyvin huonokuntoiselle (akne)iholle tämä ei sovi peittävyyden puolesta. Normaalille iholle juuri sopiva ja kevyen tuntuinen.

Onko kellään kokemuksia Bellápierrestä? Clarins Brazilin omistajia siellä on ainakin muutama, mitä pidätte paletista? Sopiiko ympäri vuoden vai onko enemmän kesäpaletti?

lauantai 21. helmikuuta 2015

ABC: H niinkuin Hip-Anema

Tämä minun aakkoshaasteeni alkaa olemaan surullisenkuuluisa. Niin innoissani tätä aloitin tekemään mutta viime merkintä on taas syyskuulta. Puuh. Lakkakin on ollut valittuna kuukausia mutta kun on koko ajan jotain uutta ja kiinnostavampaa..

Nyt itseä niskasta kiinni! Hip-Anema on vieläpä niin ajankohtainen värikin! Se oli muuten kevättä, ehkäpä tätä ajankohtaa kun sain blogin kautta Essien kokoelman Madison Ave-Huen. Se olikin kautta aikojen yksi kivoimmista Essie kokonaisuuksista, nätit värit ja vieläkin laadukkaammat cremelakat. 

P2090074.ORF

Hip-Anema jäi mieleen erityisen hyvänä lakkana. Klassisen kaunis punainen joka peittää jo yhdellä kerroksella. Näissä kuvissa kaksi koska kärkiraja jää helposti kuultamaan pitkissä kynsissä. Tämä on muuten vähän sellainen tomaatinpunainen, muistelin olevan punaisempi. Mutta ei siis haittaa, punaisia on monenlaisia ja mulle on tärkeintä että lakka käyttäytyy laatulakan tavoin. Mutta älä päästä kynsinauhoille, tämä on todella ärsyttävä siivota! Poistaessakin sottaa joka paikan kuten punaiset yleensä.


Päätin heti että lakkaan tällä kaikki kynnet enkä ala mihinkään skittlette juttuihin. Postissa sattuikin tulemaan Born Pretty Storen pitkään odottamani yhteistyökirje. Uudet ihanat koristeet innostivat leimaamaan. Kokeilin ensi kertaa Born Pretty Storen pitkän mallisia laattoja, tämä on laatta L005. Hyväntuntuinen, vanu ei jää kiinni eikä tämä raavi vaan kuvio nousee kuten pitääkin. Helppo laatta käyttää, sanotaan näin! Kuvoiden koko on 1,7 cm x 1,5 cm. Mulla on nyt lyhyehköt kynnet kun toissapäivänä lyhensin. Kuvio oli siinä ja siinä, vähän piti leimata vinottain. Tässä laatassa on monta kivaa kuviota, olisin voinut itsekin ostaa tämän laatan ( sain tämän siis yllärinä muiden tuotteiden mukana ). 

P2090081.ORF

Leimasin China Glazen Sci-fi lakalla. En muista olenko lähiaikoina leimannut hopealla punaisen päälle. Mietin ensin miten se toimii mutta vitsit, se toimii hyvin! Laitoin nimettömään hopeat niitit, olen joskus ostanut ne Born Pretty Storesta, tässä linkki niitteihin. Hopea toimii hyvin punaisen kanssa! Muutenkin tuli kivat kynnet, onneksi jatkoin ABC -teemaa kun jäi niin hyvä fiilis näistä kynsistä :)





Löytyykö teiltä näitä isoja laattoja, kannattaako hankkia lisää? Koodillani UML91 saat 10% alennuksen Born Pretty Storen tilauksesta ;)

perjantai 20. helmikuuta 2015

Testissä CND Vinylux kotilakkaus

Sain blogin kautta yllätyspaketin postissa joka sisälsi Creativen tuotteita. Creative tunnetaan nykyään CND merkkinä jolla on valikoimissaan legendaarinen ja vuosien suosikkini SolarOil kynsiöljy. CND on tuonut markkinoille Shellac ammattimaisen kestolakkauksen joka kestää 14 päivää ja nämä Vinylux Weekly lakat joilla teet 7 päivää kestävän kotilakkauksen. 


Olen aiemmin kokeillut Vinylux kotilakkausta. Se on siis ihan vain kynsilakka johon et tarvitse mitään uuneja ja jonka voit itse tehdä. Weekly polish lupaa jopa 7 päivän kestävyyden. Alla ei käytetä aluslakkaa. Sitten levitetään värilakka ja päälle laitetaan Weekly Top Coat. Top Coat kuivuu luonnonvalossa sen sisältämän ProLight-teknologian ansiosta.


Sain kolme väriä Flora & Fauna kokoelmasta. Persikkainen nudefrost Dandelion, vaaleansininen Creekside ja hiekkanude Field Fox. En nyt itse halua pitää samaa lakkaa mahdollisesti jopa seitsemää päivää joten pyysin ystävääni Sannaa jos saisin tehdä hänelle CND kotilakkauksen. 

Sannalla on tosi lyhyet ja pureksitut kynnet joten tasoitin vain vähän viilalla ja laitoin alle Trindin Nail Repairin. Sanna valitsi nudesävyn Field Fox jota laitoin kaksi ohutta kerrosta. Sanna syö kynsiään ja kynsinauhoja joten kolmas kerros olisi ollut liikaa ja liian helposti lohkeava. CND lakkaus lupaa kuivua 8,5 minuutissa. En katsonut kelloa mutta kahvittelun lomassa nämä olivat nopeat kynnet laittaa. Päälle Weekly Top Coat ja käsky olla suth normaalisti mutta suotavaa on olla vähän varovaisempi. 

Toivoin että kotilakkaus estää hiukan kynsien repimistä, eikös tälläisen nätin lakkauksen haluaisi pysyvän kauniina? Jos olisi ollut aikaa ja todellinen taito tehdä manikyyri toiselle, olisin työnnellyt kynsinauhat ja tehnyt manikyyrin pidemmän kaavan mukaan. Mutta ajattelin että ehkä teistä on välillä kiva lukea "ihan tavallisen ihmisen" kokemuksia kestolakoista.

Sanna tekee kotihommia, pesee töissään käsiä ja kotona koiranpentujen pissejä useaan kertaan päivässä :) kynnet olivatkin sitten aika kovilla ja neljäntenä päivänä oli aika luovuttaa, pahimmat kulumat olivat "tekemissormissa". 

 P2050057.ORF

Omaan käyttöön jäi SolarOil kynsiöljy joka on mielestäni maailman paras kynsiöljy. Riittoisaa, tuoksuu hyvältä ja pitää kynnet joustavina eivätkä ne katkeile niin helposti. Öljyä saa kolmea eri kokoa ja hinnat vaihtelevat koon mukaan 5-17 e. Tämä iso pullo maksaa 17 e. Jos haluaa ostaa yhden hyvän kynsiöljyn niin se on tämä. Olen käyttänyt tosi monta pulloa ja aion ostaa aina vaan lisää.


CND Shellac on ammattilaisen käsittely joka on saatavina johtavista kauneus- ja kynsisalongeista. Hinnat alkaen 40 e. 
CND Vinylux tuotteita löydät myös kauneus- ja kynsisalongeista. Lakat sekä päällyslakka maksavat 17 e kappale.

Icgroupin suomenkielisiltä sivuilta lisää infoa! Löytyy myös lähimmät jälleenmyyjät.

Tämä postaus löytyy hieman erehdyttävästä Geelilakkaus katerogian alta. Mutta olen koonnut sinne kaikki kestolakkaukset sekä ilman uv-valoa että uv-valossa kovetettavat kynsi- ja geelilakat :)

Minusta tuntuu että vuosi-pari sitten oli kovin huuma geelilakkojen kohdalla. Itsekin käytin silloin geelilakkaa parantamassa kynsien kuntoa. Kiinnostaisi kuulla, vieläkö käytätte? Vai oletteko vasta kiinnostuneet näistä erilaisista kesto- ja geelilakoista?

torstai 19. helmikuuta 2015

Makeup Product Addict -haaste

En tiedä onko tälläinen haaste olemassa, varmaan on mutta heitinpä nyt itse ilmoille tälläisen ja toivon mahdollisimman monen tähän tarttuvan. Tämä on tosi hauska, sivuaa vähän Lip Product Addict haastetta, kiitos Kataroomalla ideasta ;) keksin vähän itse näitä kysymyksiä, bloggarit ja lukijat; tarttukaa haasteeseen!


1. Luottotuotteesi silmämeikissä?

Paras ja pysyvin aamusta iltaan -pohjustus syntyy silmämeikinpohjustajalla sekä voidemaisella luomivärillä. Olen tätä kaksoispohjustusta käyttänyt siitä asti kun aloin enemmän meikkaamaan ja opiskelemaan enemmän meikeistä.  
Kolme raskailla luomilla koko päivän pysyvää silmämeikinpohjustajaa ovat UDPP ( Urban Decay Primer Potion, se original versio ), Too Faced Shadow Insurance ja MUFE Eye Prime. Taputtelen pohjustajan ensin luomella ja sen päälle voidemaisen luomivärin. Voidemaisista tämän hetken suosikkini on täysin ihonvärinen MAC Paint Pot Painterly joka on helppo levittää ja sen päälle luomivärit tarttuvat hyvin. Vaalea sävy sopii kaikkien värien alle. Yksi Paint Pot kestää vuosia ahkerassa käytössä!


2. Paras katseenvangitsija silmämeikissäsi?

Mulla on ihan tyhmät silmät. Inhoan niitä. Niin raskaat luomet että vetävät silmät viiruiksi eikä esim.ripsiväri näy ikinä mihinkään. Mutta koska näitten kanssa on elettävä, on niiden parhaita puolia osattava korostaa. 
Tykkään paksuista rajauksista joten niitä saan käyttää huoletta. Lumenen Blueberry eyeliner on vuosikausien suosikkini. Halpa, riittoisa ja tekee hyvän jäljen, ei ole ikinä tuhrannut yläluomelle! Pysyy koko päivän. Kun löydät hyvät tuotteen niin en sitä helpolla vaihda. 
Nykyään pystyn käyttämään sisärajauksia. En tosin joka päivä, silmät tuntuvat vähän ärtyvän. Paras marketista saatava on pehmoisa ja hyvin yläluomella tai sisärajauksessa liukuva Maybellinen MasterDrama kynä. Pysyy eikä sottaa. 
 Minulla on vihreät simät joiden keskellä kullanruskeaa. Paksuilla ja raskailla luomilla voi käyttää mitä värejä vaan eivätkä ne näy sieltä kuitenkaan. Tykkään violeteista, parhaat tummat violetit raskaan luomen häivytykseen ovat MUFE 92 ja Ben Nyen Amethyst.


3. Paras luksus & paras marketti?

Luksusmeikkiä piti muuten miettiä pitkään. En halunnut mainita Diorin viisikoita koska eiköhän niistä ole puhuttu täällä jo tarpeeksi ;) mutta luksusta mietin, piti kyllä tosissaan pähkäillä. Mulla kun ei ole varsinaisia luksusmerkkejä oikeastaan ollenkaan. Luksukseen luen Chanelin, Yves Saint Laurenin tai Armanin. Chanelin luomiväreistä en tykkää, YSL on jäänyt melko tuntemattomaksi, samaten Armani. Diorin meikkejä mulla on lähinnä luomiväreinä, poskipunina tai huulimeikkeinä. Eikä mulla niitäkään ole hirveästi. 
En tiedä miten luksus Estee Lauder on mutta kallis merkki se minun mittapuullani kuitenkin on. Mietin pitkään jos ostan Lauderin kosmetiikkaa. Yksi ihana ostos on Violet Underground luomiväripaletti. Tämä on tosi kaunis, tässä on ehkä vähän poikkeavat väriyhdistelmät mutta tämä paletti toimii. Sillä saa monia erilaisia meikkejä ja se tekee kaunista jälkeä. Ehkä siis paras luksusmeikkini. 


Paras marketti. Mainitsen Rimmelin ScandalEyes pehmeät rajauskynät, ovat aika samanlaisia MasterDrama Maybellinen kanssa. Pehmeitä ja pysyviä, samanlaisia kuin Urban Decayn 24/7 kynät. Pysyvät, eivät tuhraa ja ovat edullisia.
Myös Goshin voidemaiset luomivärit ansaitsevat erityismaininan. Edulliset puikkomaiset luomivärit levittyvät siististi luomiväripohjustajan päälle ja näiden päälle puuterimainen luomiväri tarttuu kivasti. Näissä on maltillinen väri ja hohto, juuri siksi nämä ovat oivallisia kaksoispohjustukseen. Harmi että parhaita värejä ( beige ja pink ) ei ole näkynyt enää kaupoissa :/


Ja näköjään en voinut tyytyä yhteen tai edes kahteen mainintaan parhaasta markettituotteesta. IsaDoran Matte Chocolates on loistava mattapaletti ruskeiden luomivärien ystäville. Loistava pigmentti, mieletön pehmeä ja hyvä koostumus sekä muuttumattomana iltaan asti pysyvyys. Täysi kymppi! Saa vaaleampaa tai tummempaa meikkiä. Nam mitkä suklaasävyt! Tämä tuote on vakiovalikoimassa.





4. Paras MAC-luomiväri?

Kiva kysymys ;D tähän on kiva vastata mutta en osaa valita vain yhtä hyvää. Mutta suosittelen seuraavia vihreäsilmäisille. Kaikissa on hyvä pigmentti ja niitä voi yhdistellä tosi monien eri värien kanssa. Kultainen Woodwinked ( yläkuva vasen keskellä ), punertava luumu Plum Dressing ( alakuva vasen keskellä ) ja oranssinpunainen Coppering ( ei kuvaa ). Jos alat keräämään MACia niin osta ne ensimmäisenä! 


5. Suurin pettymys?

Wet´n´Wild Comfort Zonea on kehuttu kovasti. Onhan siinä pigmenttiä kyllä. Mutta värien koostumus on sellainen halpis. Niitä ei oikein voi laittaa siveltimellä koska ne varisevat. Nämä myöskin ovat niin metallisia että on sitten kivat metalliviirut silmien alle ja eivät lähde pelkällä vedellä. Etenkin alareunan värit pöllyävät ja ovat tosi hankalia. En tiedä, meikkaan siveltimillä ja mulla on ehkä oma tapa laittaa luomiväriä mutta nämä eivät vaan toimi meikkityyliini kanssa. Ei missään nimessä ainakaan kiireaamuina. 

6. Paras vinkkisi silmien meikkaamisessa?

Minä sanon että hyvät siveltimet. Ostin MAC siveltimeni blogin alkuajoilla, eli joskus 6,5 vuotta sitten. MAC siveltimet ovat kalliita mutta osa on edelleen ihan uudenveroisia. Karvat ei irtoa, ei hapsota eivätkä raavi. Ainoastaan yksi sivellin irtosi liimauksista mutta sen saa liimattua takaisin ja hei...yli 6 vuotta vanha sivellin on jo eläkeläinen. En kuvannut tähän likaisia siveltimiä mutta tässä enemmän MAC siveltimistä. Tuo postaus on kirjoitettu 2010 ja edelleen suurin osa noista siveltimistä on mulla jokapäiväisessä käytössä! Hyvillä ja laadukkailla siveltimillä on helpompi meikata ja niillä syntyy hyvää jälkeä.  


7. Makein koostumus luomiväreissä?


Tällä haen makeinta/jännintä/erikoisinta koostumusta. En välttämättä parasta. Jännin löytyy Estee Lauderin Emerald Oasiksesta. Muissa EL paleteissa ei minusta ole tälläistä taianomaista koostumusta. Tämä ei näytä kamalan helmiäiseltä mutta on kuitenkin sitä luomilla. Mutta ei liiaksi vaan sillee just kauniisti ja aikuismaisesti. Olen erityisen ihastunut tähän palettiin ja onneksi sen ostin. Se on niin kaunis ja nämä vihreät ovat niin jumalaisen kauniita!



8. Jotain extraa!

Sairaslomalla osasin kyllä törsätä. Voi vitsit, ostelin ihan hulluna meikkejä ja kynsilakkoja. Se jotenkin ihan ryöstäytyi käsistä. Ehkä kun on töissä ja arkikiireet painavat päälle niin ei niin ehdi ja jaksa miettiä shoppailua. Mutta odottakaas kun on aikaa sumplia...

Mun on pitänyt pitkään käydä tutustumassa Piiaan joka on myymälävastaavana Kuopion Matkuksen Make Up Storella. On kiva tutustua muihin meikkifriikkeihin ja samanhenkisten ihmisten kanssa sitä löytää juteltavaa. Oli myös kiva tiirailla ja kokeilla meikkejä. Piia on älyttömän rento ja kiva tyyppi ja Make Up Storen meikit aika houkuttelevia. Mulla on niitä ollut mutta jotenkin MUS on merkkinä jäänyt vähän etäisemmäksi. Nyt ostin "pari" juttua ja...ei näille selitystä ole...joskus se riistäytyy käsistä kun pääsee sopivaan ympäristöön. Saman ilmiön olen huomannut tapahtuvan MAC-pisteellä...


Ostin kulmapaletin, luomivärejä ja yhden huulikiillon. Jos kaipaatte meikkivinkkejä tai haluatte vaan shoppailla niin käykää Matkuksen MUSilla :)


Tässä kun tein tätä haastetta niin törmäsin näihin Too Facedin pupumeikkeihin. Kuinkas moni siellä muistaa lumipupun? Mikä kuhina sen ympärillä saatiin aikaan ja miten sitä kaikki himoitsivat...näitä meikkejä tuli hamstrattua mutta en kyllä ikinä näytä käytä. En vaan osaa laittaa enää näin hohtavia ja hehkuvia sävyjä. Ehkä kesällä?

Biitsipupu ja lumipupu :)



Ja leopardi bronzerit...ostin pakkausten takia ja näitä Pink leopardeja mulla on kaksi enkä oikein kumpaakaan käytä. Tässä leopardipaletissa on hohto, poskipuna ja bronzer mutta koen hankalaksi ottaa noin pienistä napeista. Ja ulkonäön takia tämän joskus ostin. Joo mutta nämä ovat niin ihania ja sellaisia keräilyesineitä. Kuka muistaa?  


Olipas vähän jaarittelua! Voisin jutella meikeistä lähes loputtomasti ja tästäkin jutusta jäi periaatteessa vaikka mitä kivaa esittelemättä! Mutta ehkä seuraavan kerran kun taas keksin tai törmään johonkin kivaan haasteeseen ;) jos innostutte tähän vastaamaan niin linkatkaa mulle ja saa vastata vaikka kommenttiboxiinkin :)