torstai 30. huhtikuuta 2015

Make Up Store on uusi MAC

Miksi? Siksi koska Make Up Storea myydään täälläkin jopa kahdessa eri paikassa ja on helppoa ihan livenä tehdä ostopäätöksiä! En jaksa enää tilata MACia nettikaupoista, paletit kierrättävät vanhoja sävyjä ja laatu heittelee luomiväreissä. Olen ihastunut Make Up Storeen koska tuntuu että olen löytänyt merkin uudestaan. Mulla on ollut MUS meikkejä mutta koska en ollut merkkiin erityisen kiintynyt tai meikit eivät olleet niin ihmeellisiä niin en koukuttunut. 

Minusta on kiva asioida Matkuksen MUS storessa koska paikka on siisti, henkilökunta ihan mahtavaa ja tuotteet siististi esillä. Meikkejä kokeillaan pyydettäessä ja olen ostanut ihan tosi makeita juttuja! Nyt mulla oli taas himotuksen kohteita ja olen täydentänyt kokoelmaani ahkerasti :) tuntuu myös että MUSin luomiväreissä on tasaisempi laatu ja miellyttävämpi pigmentti kuin MACilla. Väriä lähtee helpommin ( tyyliin Inglot ) eikä nappeja tarvitse ruoputtaa. Mattavärejä on kivasti tarjolla ja ne ovat oikeasti pigmenttisiä! Minusta tuntuu että alan kerätä MUS kokoelmaa, heillähän on myös uutena/tulossa tämä pannu refill systeemi.

Huulikiilloista ostin uuden sävyn Sunset Safarin, tämä on uudessa pakkauksessa. Tumma nuderoosa voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Kiiltävä, tahmaamaton ja kestävä Sensation Lip Gloss.

P4180043.ORF

Marble luomivärit ovat vieneet sydämeni ja viime tipassa olen hamsteroinut niitä lisää. Indus Gold ja Amarillo ovat vakiovalikoiman tuotteita, alkaa olla viimeiset hetken hamsteroida näitä.

P4180048.ORF
P4190006.ORF

BeautyBaystä tilasin Giallo Damascon ja poskipunan Breccia. Pakko kehaista BB:tä. Postittivat vahingossa vanhaan osoitteeseni ja olin varma että nyt tilaus katosi! Mutta ei, viikossa tuli silti tänne oikeaan osoitteeseen vaikka kävi kiekan kaupungissa ;)


P4230002.ORF

P4230006.ORF

Microshadow luomiväreistä sävy Nox. Tälläistä vaaleaa ruusukultaa olen etsiskellyt. Piti olla vaaleanpunainen eikä oranssi.

P4180057.ORF

Swatchit; ylhäältä alas Amarillo x2, Indus Gold ja Nox.

P4180071.ORF

P4180072.ORF

Giallo Damasco x3 ja Breccia. 

P4240012.ORF

Postauksen toisessa osassa on sitten luvassa meikkikuvia ;) mitenkäs vannoutuneet MAC-fanit, katsotaanko tälläistä harhaan joutumista hyvällä? Mitä pidätte MUS meikeistä? Jos jollain muuten olisi ylimääräisenä Rosso Asiago Marble luomiväri niin ostaisin mielelläni!

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Lindex kosmetiikka

Vaatekauppa Lindex alkaa myydä myös oman malliston kosmetiikkaa ja sain blogin kautta esittelyyn valikoimaan tulevia tuotteita. Ihan mielenkiintoista testata uusia sarjoja ja kun kyseessä ovat edulliset tuotteet, aika helposti jotain tarttuu yleensä mukaankin kaupoissa pyöriessä ;)


P4230052.ORF

Kynsilakkoja tuli kolme erilaista joista ensin kynsille pääsi  Hot Pink. Kullanhohtoinen turkoosi on nimeltään Sea Turquoise ja korallinen Flirty Coral. Pullot ovat pieniä 7 ml kokoisia, varustettu pienellä siveltimellä. Koin ison korkin yhdistettynä pieneen siveltimeen vähän hankalaksi mutta ehkä vähän makuasioita ;) kokeilin kaikkia lakkoja äkkiseltään. Laatu ei ole ihan sitä mihin olen tottunut mutta ihan kelpoisia kuitenkin. Pinkki näistä oli ehdottomasti paras :)


P4240022.ORF


P4230065.ORF

Sarjasta löytyy myös asetoniton dipattava kynsilakanpoistoaine. Mulla ei ole nyt vähään aikaan näitä ollutkaan mutta juurikin glitterlakkojen hinkkauksessa tämä on äärimmäisen kätevä. Tämä ei haise pahalta vaan lähinnä ihan hyvältä. Positiivinen yllätys koska Maybellinen vastaavasta jäi traumat koska se aiheutti migreenin ja sitä ei voinut käyttää sisällä! Tämä poistaa kynsilakat helposti ja nopeasti, ainut että mustaa sientä irtoaa jonkun verran sormien mukana :) mutta eipä se niin paha juttu ole. Jos dipattavan haluaisin ostaa niin tämän kyllä ehdottomasti! Äärimmäisen kätevä tuote :)

Sarjaan kuuluu voiteita joista minulla on Enrich & Excite käsivoide. Hieman rasvainen mutta nopeasti imeytyvä. Hyvä, makeahko tuoksu jää leijumaan vähäksi aikaa. Hyvä myös kynsinauhoille!

Huulimeikeistä sain pari kiiltoa, kylmän vaaleanpunaisen Paony Pinkin ja nuden Vanilla Nuden. Ihanan yksinkertaiset nimet :) kiilloissa on ihan perus aplikaattoripää ja tuoksu on makea. Ei teennäinen vaan omaan nenään juuri sopivan miellyttävä. Kiillolla on perus pysyvyys, mukava tuntu huulilla ja näitä voi lisätä ilman peiliä. Eivät tahmaa vaan ovat mukavan jämäköitä huulilla. Eivät kuivata. Näitäkin hamstraisin.


P4230057.ORF

P4230036.ORF

^Vanilla Nude

P4230041.ORF

^Paony Pink

Ripsiväreistä pääsin kokeilemaan Volumising mascaraa. Ja tämä se olikin yllätys! Odotin sellaista tavallista halvan oloista mascarapäätä mutta tässä olikin kumipää! Sopivan kokoinen joten levittää ripsivärin siististi. Pitää taivutukset! Antaa pituutta ja erottelevuutta. Ei varise, ei suttaa yläluomea. Hintaansa nähden erittäin hyvä ripsiväri.


P4230022.ORF

P4230027.ORF

Tuotteisiin ja hintoihin voit tutustua lisää Lindexin nettisivuilla :)

tiistai 28. huhtikuuta 2015

CND Vinylux kevätuutuudet 2015

Sain kutsun CND kauneustilaisuuteen mutta täältä susirajalta on tuhottoman pitkä matka. Ilahduttavaa että minua muistettiin silti lehdistönäytteillä kevään 2015 CND kokoelmasta. Kiitos ihanat :)

CND Vinylux lakat ovat kotilakkaus joka kestää jopa 7 päivää käytettynä Vinylux Weekly Top Coatin kanssa. Kyseessä on ihan normaali kynsilakka joka tarttuu itsestään kynnelle ja se ei tarvitse aluslakkaa. Teknologiaa uhmaava nopea levittyminen ja kovettuminen 8,5 minuutissa sekä lupaa viikon keston. Ei uuneja, ei hankalaa poistamista. Ei kuluta omaa kynttä ja lähtee ihan kynsilakanpoistoaineella pois. Kuulostaako hyvältä? Mutta jäikö mietityttämään uskaltaako käyttää ilman aluslakkaa? 


P4200064

Kyllä uskaltaa, kynsi puhdistetaan ensin CND Scrub Fresh aineella joka putsaa kynnen pinnan ja näin ollen Vinylux lakka tarttuu paremmin. Vinylux Top Coat reagoi luonnonvaloon ja kuivuu kovaksi ja kynttä suojaavaksi pinnaksi. Ei kannata siis pelätä kynsien puolesta, mahdolliset värjäytymät saa hiottua kynnen pinnalta bufferviilalla.

kol

Kokoelma inspiroitui kevään kukkaisväreistä. Kynnet ovat viettelevät ja kapeat, koristeltu vintage kukkaisdesignin ja maagisten koristelujen harmonialla.

Garden Muse kokoelma sisältää kuusi Vinylux kestolakkaa.

Beckoning Begonia - lilapinkki shimmer
Butterfly Queen - sinipinkki glitter
Crushed Rose - vanha roosa creme
Lost Labyrinth - siniturkoosi frost
Wisteria Haze - periwinkle crme
Reflecting Pool - teal sininen creme


P4170026

Kokoelmasta löytyi heti kaksi suosikkiani ja yllättäen ne olivat pinkkejä!


P4170029.ORF

P4170032.ORF

Näissä kynsissä käytin Beckoning Begoniaa. Todella kaunis viileän ihon lilapinkki shimmerlakka. Tykkäsin kovasti, tämä on ihoa vasten enemmän lila kuin mitä pullo antaa ymmärtää. Kaksi kerrosta, koostumus on mielestäni ihan hyvä levittää. Raidoittuu vähän ekalla kerroksella mutta tasoittuu toisella. Melko nopea kuivumaan mutta pikakuivattaja pelastaa tilanteen ;)


P4230009.ORF

Tästä voit etsiä oman jälleenmyyjäsi. Vinylux lakat / Top Coat 16,60 e. Joko teillä on kokemuksia CND kestolakoista? Pysykää kuulolla, sain toisenkin CND tuotteen kynsien huoltamiseen. Vaikuttaa mielettömän hyvältä ja jo kahden käyttökerran jälkeen alkoi tuntua lempparituotteelta! Tulossa arvostelua!

maanantai 27. huhtikuuta 2015

For Dummies: Myrkyt kynsilakoissa

Sain postaustoiveen liittyen kynsilakkojen myrkyllisyyteen. Mielenkiintoinen aihe jota tosiaan kannattaa minunkin pohtia ja opiskella lisää. Lueskelin asiasta lisää tietoa ja kokosin tähän postaukseen jo ennestäänkin tuttuja faktoja.

Mitä myrkkyjä kynsilakka sisältää? Mitä myrkyt pahimmassa tapauksessa aiheuttavat?

Otan tässä itseni esimerkiksi. Käytän aluslakkana Trindin Nail Repairia joka sisältää formaldehydiä joka on yksi vältellyistä myrkyistä. Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion, polttavuutta ja kutinaa kynnellä. Päänsärkyä ja astmakohtausta. Ei kuulosta kivalta. Siksi pyrin käyttämään muutamana päivänä viikossa jotain muuta aluslakkaa jossa ei formaldehydiä ole.
Sechen lakoissa on tolueenia mikä on myös vältelty aine. Liuotin joka ärsyttää hengitysteitä, aiheuttaa pahoinvointia, rytmihäiriöitä, mahdollisesti syöpää ja maksavaurioita. Olikos toluueni myös pahin kellastuttamaan kynttä?
Gina Tricotin lakat ovat suosittuja mutta sisältävät kamferia. Mielestäni Ginan lakat haisevat, johtuneeko juuri tästä tärpätistä? Erittäin myrkyllistä, käytetään mm.palsamoinnissa ja ilotulitteissa.
Dibutyyliftalaatti eli DBP denaturointiaine. Haitaksi hormonitasapainolle tai sikiölle! Ftalaatit ovat muovinpehmennysaineita jotka ovat neljäs yleisin myrkyllinen ainesosa kynsilakoissa .
Mitä alus-ja päällyslakkaa voisin käyttää jos haluan vältellä noita myrkkyjä?

Valitsemalla 3-/5-free merkin. Näillä merkeillä on monia hyviä aluslakkoja ja yhtä hyvää en osaa mainita :) Itse ajattelen niin että aluslakka on kynttä vasten ja se pahin allergian aiheuttaja. esim.formaldehydi imeytyy kynnen läpi. Olen myös kuullut että formaldehydille allergisilla Nail Repair on alkanut poltella tosi pahasti kynnellä.

P4210004

Mitkä lakkamerkit ovat 3-free ja 5-free?

3-free lakkoja: Color Club, OPI, China Glaze, Essie, tunnetut indiemerkit ( Delush Polish, Polish Me Silly ), A England, Orly, Ruby Wing, Deborah Lippman ( ei eläinkokeita )...muutamia mainitakseni :)

P4210025

P4210020

5-free lakkoja: Faby, Zoya, Essence, Mavala, Nubar, Picture Polish ( ei eläinkokeita ), F.U.N Lacquer, Chanel, Dior, Idun, Glitter Gal. 

P4210019

P4210014

Onko olemassa täysin myrkyttömiä kynsilakkoja? Millaisia luomumerkkien kynsilakat ovat?

En ole törmännyt vielä täysin luomuun lakkaan, sellaista ei käsittääkseni ole mahdollista valmistaa. Mutta minulla on kokemuksia muutamista merkeistä joita voisin suositella. Biodellyn myymät Benecosin kynsilakat eivät sisällä tolueenia, kamferia, ftalaatteja tai formaldehydiä eivätkä kolofonia. Benecosin kynsilakkoja olen käyttänyt paljonkin ja mielestäni niissä on hyvä hinta-laatusuhde. Myös Logonan kynsilakoista olen kuullut hyvää ja Karkkipäivästä voi lukea enemmän sertifioiduista Logonan lakoista.

P4210029

Yksi merkki minua on kiinnostanut jo pitkään ja pyysin päästä tekemään tuttavuutta merkin kanssa tätä juttua varten. Kyseessä on minun silmissäni ekolakkojen "rolls-royce" eli Kure Bazaar. Valitsin mystisen violetin Catwalkin, farkunsinisen Stone Washin ja yönsinisen Rock Starin. Tässä postauksessa esittelen Stone Wash -lakan joka ihastutti eniten. Muut tulossa myöhemmin ;) muuten postauksesta tulee tuhottoman pitkä...

P4220007.ORF

P4220005.ORF

Sarja on kehitetty ammattikäyttöön ja Kurelta löytyy kynsilakkojen lisäksi manikyyri/pedikyyrihanskat sekä uutuutena kynsilakanpoistovesi! On muuten 100% luonnollinen tuote, ei asetonia, ei etyyliasetaattia eikä tuoksua! 

Kynsilakanpoistoveden koostumus on kynttä suojaava, lakkaa liuottavat ainesosat on uutettu sokeriruokosta, vehnästä ja maissista. Olisi ihan hirmu mielenkiintoinen tuote kokeilla. Pullojen koko on riittoisa 250 ml ja hinta 38 - 44 e. Mikään huippukehitelty uutuus ei ole ilmainen!

Kure Bazaarin kynsilakkojen raaka-aineista 85% on peräisin luonnosta. Sisältää mm.puuvillaa, maissia, selluloosaa, perunaa ja vehnää. Ei sisällä formaldehydiä, tolueenia, flataatteja eikä kamferia. Kuren lakat ovat 4-free. Täysin luonnonmukaista kynsilakkaa on mahdoton valmistaa mutta ainut synteettisuus lakoissa on väri. Kure lakkojen liuottimet ovat rypäleistä ja tästä johtuukin että nämä eivät haise niin pahalta kuin normaalit kynsilakat. Hieman mukavampi lakata etenkin kun tuntui olevan vähän migreeniä, tämän haju otti paljon vähemmän nenään kuin normaalin lakan.

P4220037.ORF

Kure Bazaarin jälleenmyyjiä suomessa ovat Jolie, Greenlips sekä lakkoja saa myös Nudgen kautta. Ida365 kirjoitti Tampereella sijatsevasta Lumo liikkeestä josta myös saa Kuren lakkoja. Ensikokeilulla Stone Wash ihastutti pigmenttisellä koostumuksella, lakkaa riittää yksi kerros. Mielettömän kiiltävä ilman päällyslakkaa ja hopea shimmer tuo lakkaan elävyyttä. Ihan normaali kuivumaan ja tuoksu tosiaan on miedompi kuin normaalissa kynsilakassa. Kure Bazaar lakkojen pullokoko on 10 ml ja lakkojen hinta n.18 e.

P4220027.ORF

Ja tosiaan, korjatkaa ja lisätkää kommentteihin jos tuli mieleen lisää merkkejä. Mainitsin vain muutamia esimerkkejä kun lakkamerkkejä on tuhottomasti...mahdoton listata kaikkia :) mitä ajatuksia heräsi tämän asian tiimoilta? Suositko mahdollisimman luonnollista lakkaa vai etkö ole ajatellut asiaa? Pitäisikö? Herkistymmekö liikaa myrkyille asetonin huuruisessa harrastuksessamme?

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Faby Cleo´s Talisman

Nyt sitä pääsee taas kynsien lakkaamisen makuun! Ei pysty vielä ihan joka päivä ja varovainen saa olla. Eikä mitään leimaushommia voi vielä suunnitella. Postissa saapuu tiuhaan tahtiin uusia lakkoja mutta joitakin aiempia on vielä testaamatta. Aiemmassa Faby paketissa mulle tuli duochromeja joista tämä Cleo´s Talisman on vielä esittelemättä.


P4210036.ORF

Tiesin että Cleo´s Talisman ei ole ennennäkemättömän uniikki duochrome mutta koska tykkäsin OPI Sprite lakasta tosi paljon, tiesin tykkääväni myös tästä. Tämä on samanlainen rehevä vihreä-kuparinruskea duochrome. Efekti näkyy ihan selkeästi eikä lakassa ollut valittamista. Kaksi kerrosta, lakka on pigmenttistä ja kuivumisnopeus ihan normaali.

Fabyn siveltimellä on tosi helppo lakata, se on vähän sellainen tasapäinen reunoista pyöristetty. Lyhyehkö ja topakka. Makuasioita mutta Fabyn sivellin on just hyvän mallinen ja levyinen mun kynsille.

Näin Instassa jonkun tuton jossa lakan päälle laitettiin lakkatiploja joita heti pyyhittiin asetonissa kastellulla siveltimellä. Jäi niin mieleen että tuota pitää testata ja toivoin onnistuvani ekalla kerralla :) annoin Cleo´s Talismanin kuivaa ja pistin päälle kerroksen Faby Top Coatia. Siksi jos asetoni yritykset menee ketuiksi niin ei lähde heti lakka kävelemään :)


P4210012.ORF

Laitoin yksi kynsi kerrallaan kynsille limeä ja vaaleanpunaista cremelakkaa. Sitten kastelin siveltimen asetonilla ja tein pientä liikettä lakkojen päällä. Kannattaa sitten muistaa että lakka on pitkään märkää asetonista joten kuivata kynnet huolella. Mun mielestä näistä tuli ihan kivat :) taiteelliset :D seuraavan kerran kokeilen erilaista kuviota, voi olla että nyt innostuin liikaa ( kuten tapana ). Googlella löytyy hienoja "smokey nails" kuvia jotka saavat vihertymään kateudesta ja tuntemaan ajatusta miksimäenosaa :D haluan tehdä oikeat savuiset kuviot. Mutta tätähän kynsien koristelu on, koko ajan opettelua ja kehittymistä!


P4210034.ORF

Minulla on tarjolla myös alekoodia Kauneutta.com verkkokauppaan. Saat -15% alennuksen tilauksestasi koodilla FABY. Yli 40 e tilaukset toimitetaan ilmaiseksi mutta muuten postikulut ovat edulliset 3,90 e. Ja koodi on voimassa 30.6.2015 asti joten nyt jos koskaan kannattaa Fabya testailla. Tästä klikkaamalla Faby lakat Kauneutta.comissa.

Tästä löydät myös listan Faby jälleenmyyjistä suomessa jos haluat valita lakkoja ihan livenä tai vaikka tilata toivomiasi sävyjä! SanNailsin blogista voit kurkata myös ihan tuoreen Faby postauksen. Kannattaa googlettaa, Faby on levinnyt kivasti muihinkin suomalaisiin blogeihin ja on nyt kaikkien huulilla :)


lauantai 25. huhtikuuta 2015

Vitosen haaste

Ihana Maiju Mint! -blogista haastoi minut vitosen haasteeseen. Kiitokset :) minun täytyy vastata Maijun keksimiin viiteen kysymykseen ja itse sitten keksiä omat viidelle haastettavalla bloggaajalle :)

1. Nimeä lempparilakka jokaiselle vuodenajalle.

Keväällä alan himoita keveämpiä sävyjä, cremepastelleja ranskikseen ja hololakkoja kimalluksen kaipuuseen. Ajankohtaisesti valitsen tämän kevään ykköslakoiksi Picture Polishit scattered holot. Myös A England hallitsee ihanien microglitteristen holojen teon ja aika kovasti odottelen uutta kokoelmaa. Polttelee myös käyttää näitä ihania vanhoja Enkkujani.


Kesällä varsin ajankohtaiset Ruby  Wingit ovat kovassa käytössä. Tosi mahtavaa kun nämä lakat vaihtavat väriä auringossa! Hienoja! Kesällä myös yritän käyttää hololakkojani, välillä vähän huonolla menestyksellä. Ei kerkii kaikkea!



Syksyllä kaivetaan ihanat tummat vampylakat esille. Oikeastaan alan himoita näitä jo kesällä. Color Club tekee makeita syyskokoelmia. Tykkään myös duochromeista! OPIlla on monia ihania syksyvärejä ja aina jotain kimalletta. Myös tummat tekstuurit ja mattalakat ovat syksyllä jees.




Talvella tumma kausi jatkuu. Silloin voi käyttää esimerkiksi ihania jelly-indieitä, olen aika paljon haalinut niitä tummissa sävyissä. Ne on hienompia kuin lällärivaaleat. Joulunaikaan hairahdetaan käyttämään ne pakolliset joululakat mutta niihin kyllästyy hetkessä .)



2. Viisi kynsilakkakokoelmasi helmeä?

- OPI Designer Series Royal. Kuolkaa. Varmaan yksi upeimpia violetteja ikuna!
- OPI kultahippu & valkokulta lakat.





- OPI Over & Over A-Gwen keräilykappale. Ihana pakkaus ja punainen lakka on aina jees.




- OPI Nallelakka. No, OPI on harrastanut näitä keräilypakkauksia ja pitää ne omistaa jos lakka vaan miellyttää. Kissat tai koira pöllii tuon nallen jos saavat :)
- #lovecolorclub. Color Clubin ystävänpäivälakka, sydänlakka hienolla glitterillä. En tiedä oliko missään myynnissä, sain tuotelahjana.

Lisäksi arvostan kovasti OMG lakkojani, vanhoja China Glazen helmiä ( 100 Proof Pink + No Way Jose ), kaikkia OPI DS lakkojani sekä indielakkojani jotka ovat ihanan uniikkeja.

3. Kolme vaativinta lakkausta jotka olet tehnyt? Voit laittaa tähän kuvat tai linkit postauksiin.

Minä en osaa tähän vastata. Mutta luettelen pari asiaa joissa haluaisin olla parempi tai jotka haluan opetella tekemään. Käsinmaalaus ja leimadecalit. Ehkä niitä vaativampia ovat olleet käsinmaalaukset joita pitäisi harjoitella paljon enemmän.

4. Miten kynsiharrastuksesi alkoi ja milloin?

-Teini-iässä ihastelin aina kummitätini pitkiä ja aina lakattuja kynsiä. Siitä vähän lähti ajatus "minäkin haluan". Teininä hamtrasin lähinnä kaupan lakkoja, siitä siirryin Yves Rocherin kautta nettiostamiseen ( = OPI, China, Essie ). Erään nettifoorumin aikaan harrastus alkoi laajenemaan, sitten tuli se kuvien jakaminen muille ja sitä kautta blogit joita ei montaa suomessa ollut. Kynsiblogeja vain yksi minun lisäkseni. Blogin myötä tutustuin ensimmäiseksi Konadiin, ai vitsit se oli ihan uusi juttu silloin ja kaikki halusivat m57 lepardilaatan :D
Ja tästä se on jatkunut, mukaan on tullut suuremmissa määrin sosiaalinen kanssakäynti ja muihin ihmisiin tutustuminen blogin kautta. Tätä kautta harrastus on syventynyt ja siitä on tullut jopa elämäntyyli bloggaamisen ollessa vahvasti mukana. Olen löytänyt uusia tyylejä kynsien koristelussa, vahvistanut ammattitaitoani ja tutustunut lukemattomiin uusiin merkkeihin.

5. Omat vahvuutesi lakkaajana/kynsiharrastajana?

Tieto, kokemus ja se että haluan jakaa täällä muille neuvoja ja vinkkejä. Tykkään myös kokeilla uusia tuotteita ja juttuja. Omasta mielestäni minulla on hyvä värisilmä ja saan aikaan kivoja väriyhdistelmiä myös meikkaamisessa :) lisäksi bloggaan säännöllisesti mielenkiintoisista ja tuoreista aiheista.

Minun kysymykseni.
1. Mikä sinusta on parasta kosmetiikka- / kynsihulluudessa?
2. Mistä meikistä ja kynsilakasta et ikinä luopuisi? Saa valita vain yhdet kumpaakin :)
3. Mitä haluaisit osata paremmin liittyen edelleen kynsiin ja meikkeihin?
4. Millainen sinun tyylisi on, millainen ihminen siellä ruudun takana on? Paljasta jotain itsestäsi!
5. Minkä erityisen oman niksin haluaisit paljastaa meille?

Viisi bloggaajaa jotka pääsevät vastaamaan: Tiia, Malle, Iiny, Martina ja Outi :)

perjantai 24. huhtikuuta 2015

MAC Mineralize Skinfinish poskipunani

Ei ehkä poskipunani mutta korostustuotteeni? Kummaksi luette; poskipuniksi vai korostustuotteiksi? Alunperin kiinnostuin MAC Mineralize Skinfinish meikeistä koska kaikki kehuivat miten ihania ne ovat korostuksiin ja miten harvinaisia/haluttuja jotkut sävyt ovat. Ja ovathan nämä niin kauniita, kuin pieniä mestariteoksia. Kauniita tuotteita on mukavampi käyttää, eikö vain?

Ei mulla kovin montaa MSF korostustuotetta ole ole mutta en kovin usein näitä käytäkään. Ja nämäkin riittävät varmasti loppuiäksi. Minusta mulla on näitä hyvä peruskokoelma, ehkä ostaisin lisää jos jossakin kokoelmassa joku ihanuus sattuu ilmestymään. Nämähän ovat tosi hohtavia/glitterisiä ja sitä välttelen meikissäni. Siksi käytän itse Mineralize Skinfinishejä lähinnä poskipäillä ja C-kaaressa. En ikinä poskipunana tai aurinkopuuterin tapaan. Osasta MSF meikeistäni olen luopunut koska en oikein osannut niitä käyttää. Ja ne ehkä olivat juuri sellaisia punertavia tai liian kuparisia.




Aloitetaan ihan ensimmäisestä ja siitä ihan harvinaisemmasta. Alexander MQueen kokoelmassa ilmestyi New Vegas MSF puuteri. Tässä on voimakas kultainen finish, kuparisia suonia ja tästä tulee myös glitterhippuja poskipäille. Tämä on se tuote jota laitan kun lähden bilettämään 1-2 kertaa vuodessa ;DD ehdottomasti ihanin MSF tuotteeni! Ostin tämän joltain vähän käytettynä. En ole nähnyt tätä uudestaan kokoelmissa mutta voin olla väärässä!



Seuraavaksi suomesta ostetut MSF:t. Petticoat ilmestyy aina välillä kokoelmissa ja jostain kokoelmasta tämän ostin. Tätähän voi käyttää myös poskipunana. Ihana roosapinkki, kuparinpinkkejä ja kultaisia suonia. Uskomattoman kaunis tuote. Tämä ei ole liian metallinen tai glitterinen.

Star Wonder on kesällä käytettävä MSF. Ruskettunut kulta pohjavärinä ja ihanasti luumua ja pinkkiä. Tosi nätti tuote mutta aika hohtava. Tätä saatan laittaa aurinpuuterin päälle hyvin kevyesti. One Shot-tuote.





Monet inhosivat Wonder woman kokoelmaa mutta siinä ilmestyi hienoja juttuja! Tämä mahtavan kokoinen lätty Pink Power sisältää korostustuotteen, poskipunan ja kevyesti kuultoa antavan bronzerin. Kolme mineralize skinfinishiä samassa. Kätevä matkalla. Ihan mahtava tuote! Olen käyttänyt tosi paljon. Limited Edition tuote.



Medium Dark MSF on valittu myyjän kanssa matta aurinkopuuteriksi minulle. Onkin ihan täydellinen varjostuksiin eikä hohda yhtään. Tätä ostan lisää ja tätä suosittelen luonnolliseen varjostukseen/rusketukseen. Vakiovalikoimassa.



Ulkomailta tilatut harvinaisuudet. Nämä ovat ne kaksi parasta Mineralize Skinfinishiä joista keräily kannattaa aloittaa. Näitä himoitsin koska kaikki ylistivät ja nämä ovat sellaisia neutraaleja hillityllä hohteella. Ja erittäin kauniita tuotteita, sitä ei voi kieltää.
Perfect Topping sisältää vaalean liilaa, beigeä, valkeaa ja oikeastaan kaikkea neutraalia. Hohto on tyylikästä ja hillittyä kuten myös Lightscapedessa. Lightscapade on näistä metallisempi mutta neutraali siltikin. Molemmat ovat LE-tuotteita käsittääkseni ja kokoelmista näitä voi bongailla. Muoks. Lightscapade taitaa olla nykyään vakiovalikoimassa :)

Löytyikö tuttuja tuotteita? Mitä MSF lemppareita sinulla on?