torstai 7. huhtikuuta 2016

Huhtikuun 2016 LivBox

Tämä kuukausi oli ensimmäinen kuukausi jolloin noudin boxini pakettiautomaatista. Itseasiassa boxi oli automaatissa jo eilen mutta olin jo lähtenyt kaupungista kotiin joten noudin boxin tänä aamuna. Näköjään boxi tulee entistä nopeammin, jos tilaisin vielä maksina niin tulisi kahta päivää myöhemmin. Voi miten ihana yllätys tämän kuun LivBox olikaan, ilahduin ihan suunnattomasti!!



Näin kevään kynnyksellä boxin teemana oli Hipiä heleäksi huhtikuussa! Väritys oli pinkki ja boxissa oli taas mukana bloggaajan valinta sekä Kauneusstudion tyttöjen suosikki. Bloggaajien valinnat tuovat boxiin mielenkiintoa ja ainakin itseä kovasti kiinnostaa mitä Purkkimafian bloggaajat Heidi ja Pirkko ovat ensi kuulle valinneet ;) kannattaa kurkata Heidin alekoodi boxin tilaamiseen.



Huhtikuun boxi sisälsi:

Lumene Arctic Glow huuliöljy
Uuden Arctic Glow huuliöljyn kevyt, ylellisen hoitava koostumus ravitsee huulia. Suomalaisen vadelman siemenöljyä sisältävä huuliöljy kosteuttaa huulia välittömästi ja auttaa pitämään ne pehmeinä ja hoidettuina koko päivän. Kevyt sävy tuo hienostuneen loppusilauksen mihin tahansa meikkiin. Minun sävyni on Hohde eli juuri se punainen jonka olin aikeissa ostaa näistä uusista, blogeissa kehutuista huuliöljyistä. Niin ihana ylläri, tämä oli minusta boxin paras tuote! 11,90 e / 8 ml. Täysikokoinen tuote.

Colgate Max White Expert White hammastahna
No taas hammastahnaa ;) ainoa päivittäistavarakaupan hammastahna joka sisältää ammattilaisten käyttämää valkaisevaa ainesosaa. Tämä nyt sentään on uutuus mutta vaikuttaa samanlaiselta kuin aiemmat valkaisevat Colgatet. Totta puhuen en hirveästi tykkää käyttää valkaisevia, viimeisimmästä jäi vähän huono tuntuma. Ei pessyt kunnolla? Joten PLZ LivBox tiimi, jos on pakko änkeä hammastahnoja boxiin niin voisivatko ne olla muunlaisia kuin valkaisevia? Vaikka ihan normaaleja xylitol ja fluori tahnoja, mitä näitä on. :) 4,95 e / 75 ml. Täysikokoinen tuote.

Cutrin Chooz Hairspray Super Strong hiuskiinne
Juuri Prismasta boxia noutaessa mietin, pitäiskö samalla hakea minipullo lakkaa käsilaukkuun. Olipa hauska sattuma että boxi sisälsi erittäin voimakkaan hiuskiinteen, joka antaa kampaukselle näyttävän kiillon ja maksimaalisen tuen. En muista olenko käyttänyt tätä lakkaa mutta tarpeeseen tulee. Olenkin toivonut boxin hiuslakkaa koska en osta kampaamomerkkejä kokeilematta. Jos on hyvä niin ostan jatkossakin ;) tämä lakka on Cutrinin Best seller tuote. 15,90 e / 300 ml. Näytekokoinen tuote 100 ml.

SIM System 4 Oil Care Hair Mask O hiusnaamio
Oijoi mitä kollegani Minna Glitz & Glamista on boxiin valinnut! Kuoriva ja ravitseva hiuspohjan hoitonaamio. Kuorii hiuspohjan ihoa ja poistaa hilsettä. Kosteuttaa ja rauhoittaa kutinaa ja punoitusta. Lisää hiusten kiiltoa, käsiteltävyyttä ja elastisuutta. Kokeilen kyllä tosi mielelläni koska hiuspohjani kutisee joskus. Tuubi on pieni mutta eiköhän tästä riitä pariin kertaan ainakin ;) 14,90 - 18,90 e / 215 ml. Näytekokoinen tuote 20 ml.

OSIS+ Big Blast voluumigeeli
Hannan ja Kristan suosikki, uutuus kevyt voluumigeeli antaa pitkäkestoista ja voimakasta volyymia samalla kohottaen tyveä. Kevyt koostumus, ei tahmaa hiuksia ja jättää ne luonnollisen tuntuisiksi. Tuotteessa on voimakas tuki ja se suojaa hiuksia föönauksen kuumuudelta. Tästäkin tykkäsin tosi paljon! Kävin juuri kampaajalla ja hiuksissa on lyhyt pituus. Kaipaan napakoita ja rakentavia tuotteita joten tälle iso peukku! Tulee heti käyttöön mikä on harvinaista minulle ;) kampaamomerkki, en ehkä innostu markettihiustuotteista näin paljon. Tätäkään en tulisi ostaneeksi ilman kokeilua joten nyt pääsee testaamaan, tuleeko tästä uusi suosikkini! Plussaa myös siitä että boxiin valitaan vähän parempia hiustuotemerkkejä eikä Dovea tai Sunsilkiä... 12,90 e / 200 ml. Näytekokoinen tuote 50 ml.

Garnier Respons Mythic Olive vartaloöljy
Uuutustuote, vartaloöljy joka sopii erityisesti erittäin kuivalle iholle. Sisältää neitsytoliiviöljyä joka tekee ihosta pehmeämmän päivä päivältä. Tekee ihosta intensiivisen ravitun, heleän, kauniimman ja joustavamman. Kevyt, silkinpehmeä koostumus imeytyy ihoon nopeasti eikä jätä tahmaista tunnetta. 6,95 e / 150 ml. Täysikokoinen tuote.

Minna valitsi myös pitkäaikaistilaajien lahjan eli Ecotoolsin pesunkintaan. Tämäkin on kiva ja tarpeellinen tuote :)



Mitä tykkäsitte? Mikä oli paras tuote vai oliko siellä useampi hyvä? Mistä et niin innostunut?

Minä saan boxia blogin kautta mutta kirjoitan kyllä ihan rehellisesti boxista. En usko että muuta pitäisi edes kuvitella? Kyllä te tiedätte että sanon kyllä jos en tykkää. Minähän olin päättänyt jo lopettaa boxin tilauksen mutta nyt mietin että jos olisin lopettanut niin kylläpä olisi harmittanut!! Olisi nimittäin niin ottanut päähän jos olisin tämän boxin missannut ;) nyt mukana oli useampi näytekokoinen tuote mutta eipä boxiin olisi enempää tavaraa mahtunutkaan! Hiuspullot ovat aika isoja yleensä joten näytekoko on varmasti käytännöllisempi boxiin laitettavaksi.

Minä innostuin koska mukana oli himotuslistalla oleva tuote ja muutenkin monta minulle sopivaa uutuustuotetta. Hipiä heleäksi teema kyllä toteutuu pesulapulla, ihoöljyllä ja huulikiilteellä. Boxin arvo oli taas yli 30 euroa löyhästi laskien. Hieno juttu, boxi ilahdutti ja olen ollut pitkin päivää lapsellisen ilahtunut uusista kosmistuotteistani joita sain ylläripakettina postissa. Jos sinäkin haluat yllättyä niin oman kauneusboxin voit tilata tästä :)

24 kommenttia:

  1. Tämä boksi oli ihan huippuhyvä! Omalta osaltani tämän boksin kohdalla täyttyi juuri se tärkein syy miksi boksia tilaan - tulee kokeiltua tuotteita, joita ei itse muuten ostaisi. Olin kyllä katsellut noita Lumenen huuliöljyjä, mutta en ollut ajatellut itse ostaa. Nyt kuitenkin kun sellaisen "sain" ja tänään ekaa kertaa huulilla, niin voi vitsit miten ihana tuote. Ei yhtään tahmea ja kosteuttaa ihanasti huulia. Ihana sellaisille päiville, kun haluaa huulille jotain vähän, mutta ei varsinaisesti mitään kovin näkyvää punaa tai sävyä.

    Samoin tuo Garnierin öljy, Osis+ geeli ja SIMin naamio ovat sellaisia tuotteita, joita en varmasti olisi itse tajunnut ostaa/kokeilla, mutta jotka nyt innosta puhkuen kokeilen :)

    Pieniä lakkapullojakin tarvitsee aina ja pesukinnas oli kiva lisä. Hammastahna oli ainoa blääh, mutta annan senkin anteeksi, kun muuten boksi oli niin kiva. Jee :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla mielipiteitä :) moni tuote oli sellainen joita ei tulisi ostaneeksi joten kokeilen tosi mielelläni. Käytän kyllä kampaamosarjoja mutta ostan aina niitä tuttuja tuotteita. Tai sellaisia joita kampaaja laittaa minulle ja saan itse tuoksutella tai kokeilla. Siksi olen tosi innoissani koska kerrankin muotoilutuotteita lyhyelle tukalle :) tästä iso plussa! Hammastahna oli vähän plääh mutta eipä tarvii ostaa kaupasta kun niitä siunaantuu boxeista :DD

    VastaaPoista
  3. Tää oli kyllä ihan kivan oloinen boxi tällä kertaa!
    Hih, nauratti hauska kirjoitusvirhe tuossa loppupäässä tekstiä: "Hipiä helläksi teema kyllä toteutuu pesulapulla, ihoöljyllä ja huulikiilteellä". Ainakin pesulapulla, jos oikein kovasti hankaa. Heh ja hah. :-D

    VastaaPoista
  4. Minua naurattaa itseäni kun ajattelin samalla että hipiä tulee helläksi kyllä jos pesulapulla pesee. Kirjoitin niinkuin ajattelin ;) joo mutta oli kiva boxi ja olen niin happy tuosta huuliöljystä <3

    VastaaPoista
  5. Mikä se alekoodi on boxin tilaamiseen ? :)

    VastaaPoista
  6. http://mustaakajalia.purkkimafia.fi/2016/04/toukokuun-livbox-ja-alekoodi/

    mustaakajalia :)

    VastaaPoista
  7. Hyvä boxi oli :)
    Garnier tulee tarpeeseen, lakka ja geeli on erittäin tervetulleita kokeiluun ja hiushoito on vanha tuttu ja hyväksi havaittu. Huuliöljy on mielenkiintoinen uusi tuttavuus.
    Ainoa mikä ärsyttää, on hammastahna. Taas valkaiseva, ei sovi mulle.

    VastaaPoista
  8. Musta tämä oli hirveen tylsä :D Mutta eipähän ole tarvinut katua, että lopetin tilauksen, hih!

    VastaaPoista
  9. Arvasin, että boksissa on Lumenen uusi huuliöljy, joten sen olisin kyllä halunnut. Mutta muuten ei harmita, että missasin tämän boksin. Hiusjuttuja mulla riittää ennestäänkin jo niin paljon :)

    VastaaPoista
  10. Nyt on omakin boxi avattu joten piti tulla kurkkaamasn muidenkin mielipiteet ? Mä aavistelin jo et tulee toi Lumenen huuliöljy, ja se oli heittämällä boxin paras tuote! Simin tuote on huippuhyvä, mulla 500ml jättiputeli käytössä täl hetkellä ? Hiuslakka hyvä ettei oo markettituote, tätä vois oikeesti testatakin. Ja osistakin testaan mielenkiinnolla, vaikka jännään onko pitkille hiuksille se paras vaihtoehto... Pesukinnas tuli "ku tilauksesta", kun eilen juuri mietin vanhan kohdalla et pitäus uus hankkia. Hammastahnan suhteen en tienny pitäiskö itkeä vai nauraa, kun tuntuu et kaapit pursuilee näitä livboxin tahnoja ennestäänkin (kun niitä tullut myös miesten pakkauksista aina). Oon samaa mieltä kanssasi, et jos on pakko laittaa joku suuhygienia-juttu, ni pliis välillä jtn muuta ku valkaisevia tahnoja! ? Vaikka hammaslankaa tai tollanen valkaiseva kynä (mitä alelappunen mainosti), ni olis jtn vähän uutta.
    Mut hyvä boxi, etenkin huuliöljy sai hymyn huulille ❤️

    VastaaPoista
  11. Tosi kiva boksi. Tee please juttu noista tukka jutuista? Kiinnostaa kuoriva naamio päänahkaan ja osis ;)

    VastaaPoista
  12. Kyllä :) Garnieria aion kokeilla ja toivon että tulee käytettyä. Muut oli tosi jees ja no hammastahna..kyllä se käytettyä tulee :)

    VastaaPoista
  13. Ymmärrän kyllä jos aina ei natsaa :) sinä olet tykännyt sellaisista boxeista josta minä en niin innostunut :D

    VastaaPoista
  14. Mullakin on mutta aina kokeilen uusia :) etenkin jos ne omalle tukalle suunnattuja ;)

    VastaaPoista
  15. Minä en arvannut Lumenen huuliöljyä. Joten oli huippuylläri :) erilaista hammastahnaa tai suuvettä kiitos. Ei valkaisevia voi käyttää koko ajan :) hammastahnoja on kyllä tullut tosi usein, jotain muuta välillä tilalle :)

    VastaaPoista
  16. Mä tykkäsin myös tästä boksista! Tein tästä omankin postauksen. Ainoa vähäinen pettymys oli tuo Garnierin öljy. Ei sillälailla tuotteena, mutta siinä oli mun nenään vähän liian voimakas ja ei niin kiva tuoksu. Mitäs mieltä sä olet?

    Toi huuliöljy oli kyllä uusi tuttavuus ja mun pitää vähän lisää tutustua siihen. =)

    VastaaPoista
  17. Aika moni on sanonut että tuoksu on voimakas. Niin se on mutta hyvä. Jos ei laita kauheasti...kasvojen lähelle en kyllä laittaisi, ehkä lähinnä sääriin ja käsivarsiin. Huuliöljy on tosi ihana, kivaa että niitä saa markettimerkiltä kun mulla on vaan Clarinsin huuliöljyjä :)

    VastaaPoista
  18. Siis meinasit lopettaa ilmaisen boxin? Ymmärsinkö oikein?No kivat sulle,jos mietit ottaako boxi vastaan ilmaiseksi vai ei!! Ite mietin kannattaako maksaa ja en ole halukas maksamaan normaalia 16,90 hintaa ilman extra-tuotteita.Näin se vaan menee.
    Varmaan

    VastaaPoista
  19. Mutta Lumenen täysikokoinen tuote on yksi syy miksi edes harkitsen boxia:) Paras sisältö ikinä!

    VastaaPoista
  20. En ilmaista vaan itse maksetun ) olen välillä saanut tätä blogin kautta ja välillä tilannut itse. Jossain vaiheessa mietin haluanko tilata kun tuli monta boxia putkeen missä ei ollut itselle mieluista tai sitten oli jotain outoja tuotteita kuten liukuvoide. Mutta sitten jatkoin blogin kautta saadulla boxilla ja sitten alkoikin olemaan taas parempia boxeja ( = palautteita on kuunneltu? ).

    VastaaPoista
  21. Totta! Lumenen huuliöljy oli boxi tähtituote. Ja viitaten boxin hintaan niin pari viimeisintä boxia oli arvoltaan yli 60 euroa, tämä reippaasti yli 30 e...että rahalleen aina saa vastinetta.

    VastaaPoista
  22. Lumenen huuliöljy oli ihan ehdoton suosikki - olin itseasiassa toivonutkin, että se boxista löytyisi, joten hihkuin riemusta kun sen sieltä bongasin. Inhokkituotteeksi jää hammastahna; itsekään en tuosta edellisestä täysikokoisesta Colgatesta oikein tykännyt.. Jos hammastahnoja on jatkossa niin itse toivoisin näiden olevan mieluummin joten erikoisempia merkkejä kuin perusmarkettikamaa..

    Tarkemmin mun mietiskelyjä boxin suhteen voi tsekata postauksesta:
    http://blingershimmer.blogspot.fi/2016/04/livbox-huhtikuu-2016.html

    VastaaPoista
  23. Minäkin olin toivonut :) en muista laitoinko ihan kyselyynkin. Hyvä että on ihan uutuusmeikkejä kuten Mystic mascara aiemmin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3