lauantai 30. huhtikuuta 2016

Huhtikuun loppuneet tuotteet

Huhtikuun loppu ja on aika tutkiskella millaisen roskaläjän sain aikaan :) kerron lyhyen mielipiteen ja tuntuman mikä tuotteista jäi, sen enempää en jaarittele. Jos joku jäi kiinnostamaan niin kysy enemmän, olen saattanut kirjoitella tuotteista enemmän blogissani ;)

Kynsilakat ja spraypullot menevät ongelmajätteenä kaatopaikalle mutta muut menevät sekajätteeseen. Lasipakkaukset huuhtaisen ja vien lasinkeräykseen. Kosmetiikkapakkausten pahvit pahviin ja paperit lehtijätteeseen :) olen muuten jäänyt koukkuun tähän puuhaan, on mukava seurata miten paljon saa tuotteita loppumaan. Ehdottomasti näitä loppuu enemmän kuin uusia ostan, se on hyvä juttu tottakai.



Kävin läpi kynsilakkakokoelmaani ja vihdoin raaskin luopua näistä puoliksi käytetyistä, erottuneista lakoista. Kun en käytä näitä niin parempi lähettää lopulliselle leposijalle ;) siellä on myös leimauslakkoja, vanhoja Konadeja joita en enää käytä ja sitten MoYouNailsin musta joka kyllä palveli hyvin ja sitä ostaisin lisääkin :)



Benecos Pink Rose huulipuna*
Tämä oli yhteen aikaan tosi lemppari. Monen muunkin bloggaajan mielestä ;) tumman tukan kanssa aivan ihana mutta punaisen kanssa kaamea. Ei sovi enää minulle, on käytetty nysäksi joten heippa hei!

Lumene Blur meikkivoide
Oikein mukava tuttavuus Lumenelta! Antaa mattapinnan joka pysyy hyvänä kunhan toki puuteroi. Tätä ostan toistekin, erittäin hyvä ja peittävä meikkivoide jota saa marketista. Jos päälle laittaa vielä meikkipuuterin niin kyllä pysyy hyvin iltamyöhään asti. Hippukin tykkäsi tästä kuten hampaanjäljistä huomaa O_o

Nurme Kamomilla kasvovesi*
Hyvä pumppupullo jonka taidan säilyttää. Ihanasti raikastava kamomilla kasvovesi, tämän perusteella kokeilisin mielelläni enemmän Nurmen kasvovesiä. Täydellinen ihon raikastukseen ja aamuvirkistykseen.

Favora Kosteuttava seerumi*
LivBoxissa tullut seerumi. Kosteutti ihan hyvin aamuisin mutta en tykkää niin synteettisistä tuotteista. En siis osta toiste. Ei tuoksunut lähes mitlään ja on neutraalin tuntuinen iholla. Jos tykkää apteekkisarjoista ja herkän ihon tuotteista niin suosittelen kyllä tutustumaan.

Bio2You Tyrni seerumi*
Tässä luonnonkosmetiikan Tyrni seerumi ikääntymisen merkkeihin. Tyrnin tuoksusta tykkää tai ei, minusta se on ihan hyvä. Ihana kosteuttava seerumi, ei niin rasvainen ja öljyinen kuin Bio2Youn Omega 3-6. Tätä käyttäisin vaikka meikin alla aamuisin. Tykkään Bio2Youn tuotteista, Tyrniä käytetään paljon ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Ihana sarja <3

Clarins Be Long mascara*
Pidensi hyvin, teki siistit ripset. Putsailuista huolimatta ripsiväriä paakkuntui suuosaan ja loppuajasta ripsari ei mennyt enää kiinni. Pieni harja tarkkaan meikkaamiseen. Perushyvä ripsiväri muttei sellainen että ostaisin itse. Haluan ripsarin joka tekee tosi, tosi tuuheat ja pitkät ripset.



Glisten & Glow HK Girl pikakuivattaj*
Luottotuote. Pikakuivattaa, ei sotke leimauksia ja sopii kaikkien lakkojen päälle. Harmi kun ei saa enää suomesta :/ vielä on yksi täyttöpullo jemmassa.

Glisten & Glow Stuck On You! aluslakka*
Hyvä aluslakka estämään kynsien värjääntymistä. Lakka myös levittyi tämän päälle erityisen hyvin. Alkoi paksuuntumaan eikä Mavalan ohentaja oikein toimi niin en saa loppua käytettyä. Ostaisin lisää!

NailFix Raspberry kynsiöljy*
NailFixin ihanan tuoksuinen kynsiöljy. Pitkula pullo on herkkä kaatumaan joten olkaahan varovaisia. Perushyvä, hyväntuoksuinen kynsiöljy päivittäiseen käyttöön.

Natusan 24hour Moisture käsirasva*
Hyvä perusrasva, käytin usein ennen kynsikuvia koska ei jätä käsiä kiiltäviksi ja imeytyy nopeasti. Käytin tämän putkilon nopeasti mutta en nyt osta uutta kun on aika paljon noita käsivoiteita ;D

The Body Shop hamppukäsivoide
Oooh tämän loppuminen harmittaa! Ihanan täyteläinen ja käsiä hoitava käsirasva. Ostin tämän ainakin 5-6 vuotta sitten ja nyt tämä loppui. Pitää kyllä raaskia ostaa lisää, tekisi mieli kokeilla muitakin Body Shopin käsivoiteita. Suosituksia?



Born To Bio Mango suihkugeeli*
Ihana mangon tuoksuinen suihkugeeli. Ei kauheasti vaahdonnut mutta tykkäsin tästä silti. Riittoisaa ja kaunis pullo kylppäriin.

Lemon Juice & Glycerine Lime & Jogurtti In-Shower vartalovoide*
Mä en kyllä tykkää oikein näistä suihkussa käytettävistä vartalovoiteista. Iho jää vähän nihkeän oloiseksi ja se on mulle outo tunne. Mun iho ei ole niin kuiva että en ole ihan kohderyhmää.

CHI Shine Infusion kiiltosuihke
Harmi kun tämä loppui. Säästelin tätä vuosia ;) ihanaakin ihanampi CHI silkkitippojen tuoksu ja huiiiiikea kiilto hiuksiin. Olen kiiltosuihkeiden fani. En tiedä myydäänkö CHI tuotteita enää, ostaisin kyllä uudestaan. Pitkässä tukassa ihan mahtava tuote.

Nivea In-Shower Body Milk*
Vähän sama tuomio kuin Lemon Juice & Glycerinelle, en niin välittänyt tästä. Onkohan tämä tullut LivBoxissa joskus...

Rexona Aloe Vera dödö
Joskus piti ostaa äkkiä dödö ja otin tätä. Ihan ok, ei haise hiki eikä sohmaa vaatteita.



Formula 10.0.6 So Totally Clean kasvovesi*
Hyväntuntuinen kasvovesi, pullo kesti ainakin tosi pitkään. Putsaili meikit hyvin ja iho jäi raikkaan tuntuiseksi. Nuorisosarja joten en niin ole kiinnostunut ostamaan itse.

Aqualan L
Ostin tätä pitkästä aikaa meikin pesuun. Mutta ei tämä poista tuhtia meikkiä niin hyvin kuin muistelin, silmämeikit ei lähde ollenkaan. En nyt varmaan osta uutta vaikka joskus tämä oli ihan luottotuote. Sopii myös käsivoiteeksi ja kaksoispuhdistukseen.

Peppy Galore Diva puhdistusöljy*
Käytin tätä kaksoispuhdistuksen ekassa vaiheessa. Ihan mukavan tuntuinen öljy mutta en ehkä innostunut enempää. Kaikki öljyt ovat sinällään olleet samantuntuisia ;)

Vichy Idéalia yövoide*
Mou Moun suosikki LivBoxissa. No niin pieni näytekoko että ei tästä saanut mitään irti! Mutta edelleen, en pidä synteettisistä voiteista joten ei niin harmita.

Lavera Basis Cleansing Milk 3 in 1*
Voi Hippua kun pureksit tätä. Voidetta rupesi sitten tursumaan tuolta päästä aina kun puristit :) oikein hyvä ja ihanan hellävarainen maitomainen putsari kevyen meikin pesuun. Tuhti meikki ei tällä lähde yksinään. Tätä sarjaa voisin ostaa lahjaksi, on sellainen kaikille sopiva, kenenkään ihoa ärsyttämätön linja Laveralta.

Freeman Pear putsari
Salisyylihappoa sisältävä päärynäputsari. mutta joku mainitsi että koostumusta olisi nyt muutettu? Tämä on vanhaa mallia. Tosi ihana päärynän tuoksu ja geelimäinen koostumus. Tykkäsin tosi paljon, halpaa ja hurjan riittoisaa!

Freeman savinaamio Avocado & Oatmeal
IIk miten ihanan tuntuinen savinaamio! Tätä on varmaan isona kokona joten voisin kyllä ostaa lisää!

Neutrogena Pink Grapefruit kasvovoide*
LivBoxissa tullut Neutrogenan voide. Aika moni onkin tästä tykännyt. Onhan tämä ihanan tuntuinen kesäaamuisin, raikastaa, viilentää ja imeytyy äkkiä meikin alle. Mutta synteettinen tuntuma iholla ja liian raju tuoksu ei ollut mieleeni joten käytin loput kaulavoiteena.

Aika hyvä roskaläjä! Oliko joukossa teille tuttuja tuotteita?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta tai blogin kautta saadussa LivBoxissa.

20 kommenttia:

  1. TBS käsivoiteist manteli on hyvin ravitseva, itsellä yöksi. Ja siinä uudessa ruusussa on ihana tuoksu, käytän sitä aamuisin hajuttoman rasvasemman kanssa niin toimii hyvin. Itsessään se on aika kevyt. Life-kaupoissa on muuten ihana se Oliivi-käsivoide!

    VastaaPoista
  2. Jännä likea näitä kun ei yhtään tuttua tuotetta :) paitsi hk girlin pikakuivattaja.
    Hyvän rehelliset arviot!

    Hauskaa vappua <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos hyvistä vinkeistä. Manteli voisi olla ihana, tuoksuu varmaan hyvältä <3

    VastaaPoista
  4. HK on kyllä huippu! Joskus jostain tuotteesta on ensin tosi innoissaan ja tykkää siitä. Mutta loppua kohden into laantuu...ihan hauska näitä ajatuksia on kirjoittaa ja joskus vaikka itse kurkata kun miettii tarvitseeko ostaa jotain lisää :)

    VastaaPoista
  5. Melkoinen pino. Monia tuttujakin oli Aqualan L, TBS:n käsivoide, Laveran puhdistusmaito, Natusan, Lumenen Long Wear Blur (rakkautta!), Bio2youn seerumi, jonka hajua mun nenä ei sietänyt ollenkaan. Harvoin tulee tollaisia tuotteita, mutta toi on yksi niistä. Muuten hyvä tuote.

    VastaaPoista
  6. Itselläni on juuri Nurmen ruusukasvosuihke käytössä ja se on kyllä aivan ihana <3

    VastaaPoista
  7. Aika monta tuttua tuotetta. Tyrni on tuoksuna sellainen että tykkää tai ei :) minusta tuoksu on kiehtovalla tavalla oudon hyvä :P

    VastaaPoista
  8. Ruusukasvosuihke kuulostaa ihanalta <3

    VastaaPoista
  9. Jopas on tullut iso kasa :) Mukana oli tuttuja ja tuntemattomia. Harmittaa, kun tuota HK:ta ei enää suomesta saa :( oli meinaan lemppari.

    VastaaPoista
  10. Onneksi Cesarista saa Inm:ää joka on melkein yhtä hyvää :)

    VastaaPoista
  11. Kivasti loppuneita sullakin! :D

    Mun mielestä tuo Hamppu on ylivoimaisesti paras TBS:n käsivoide, joten en osaa suositella mitään sen ohitse. :)

    VastaaPoista
  12. Nyt kiinnostaa se manteli käsivoide mutta tämä hamppukin oli niin hyvä että haluan ostaa uudestaan :)

    VastaaPoista
  13. Pari kommenttia kosmetiikan jätehuoltoon: "Ongelmajäte" on nykyisin "vaarallinen jäte". Kynsilakat, hiusvärien hapettimet, hajuvedet, syttyviä aineita sisältävät hiuslakat jne. eivät vaarallisena jätteenä päädy kaatopaikalle, vaan kunnallisen vaarallisten jätteiden keräyspisteen kautta vaarallisten jätteiden polttolaitokseen. Kosmetiikan lasipakkaukset eivät yleensä sovellu lasinkeräykseen, joten lajittele ne sekajätteeseen.

    VastaaPoista
  14. Viemme ongelmajätteen suoraan kaatopaikalle joten he tietävät minne laittaa :) kyllä pestyt lasipakkaukset käsittääkseni menee lasiin, en halua laittaa lasia sekajätteeseen :)

    VastaaPoista
  15. Ok, "kaatopaikalla" tarkoitat ilmeisesti juuri kunnan jäteasemaa, jossa vaaralliset jätteet lajitellaan. Lasin ja muiden pakkausmateriaalien lajitteluohjeet löytyvät täältä http://rinkiin.fi/kotitalouksille/lajitteluohjeet/ Erikoislasi on kierrätyksen kannalta ehdottomasti parempi laittaa sekajätteeseen, jolloin hyvä keräyslasimateriaali ei mene pilalle. Kierrätysterveisin!

    VastaaPoista
  16. En ole itse käynyt mutta mies vie kerralla kaatopaikalle kaikki. Eli autonöljyt, puutarha- ja remonttijätteet sekä nämä mun kosmisjätteet :) joku ne siellä ottaa vastaan ja tietää mitä tekee. Parempi se on niin kuin laittaa kaikki sekajätteeseen.
    Näköjään olen sitten kaiken lasin lajitellut väärin koska vien lasiin rikkinäiset juomalasitkit. Tuntuu vaan oudolta että puhdasta lasia ei saa laittaa lasijätteeseen. Että mieluummin kaatopaikalle...mutta nytpä taas viisaampi, kiitos tästä. Näitä on monet kerrat vatvottu :D

    VastaaPoista
  17. Noista TBS:n käsivoiteista Manteli!! <3 Ihanampi tuoksu kuin hampussa ja imeytyy paremmin :)

    VastaaPoista
  18. Iikks no sehän pitää sitten ostaa kun niin moni kehuu :)

    VastaaPoista
  19. Oli useampi tuttu tuote ja sori etten oo kommentoinu unohdin ihan että siirryit tänne portaaliin ja mun blogger ei hyväksyny jostain syystä en näe siis postauksia

    VastaaPoista
  20. Kiva kun kommentoit :) lisää uusi osoitteeni sinne lukemiisi blogeihin niin alkaa päivitykset ilmaantua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3