maanantai 4. huhtikuuta 2016

Tutorial: Rock Nail Star vinyylit

Olin että wau mitä vinyylejä, kun näin että Cesariin tulee RockNailStar tuotemerkki myyntiin. Kuten kaikki kiva ja uusi, nämäkin tulevat tuota idän puolelta, Venäjältä. Koska olen itse rokkihenkinen persoona, nämä vinyylit iskivät kyllä lujasti. Selasin vähän mitä on tarjolla ja päätin heti mitä aion tilata. Sain kuitenkin muutamat arkit blogiini esittelyyn joten päätin tehdä teille pienen tutorialin näiden käytöstä.

P4020059.ORF

RockNailStar vinyylejä voi käyttää kynneltä poistettavana stensiilinä tai sitten kynsitarrana joka jää kynnelle. Arkeissa on vinyylejä todella runsaasti eikä hinta mielestäni ole ollenkaan paha. Cesarin sivulla on ohjeet ja video vinyylien käyttöön. Nämä sopivatkin jopa ihan aloittelijalle tai sitten kokeneemmalle harrastajalle. Minä valitsin Fire, Stiletto ja Morocco vinyylit. Ainakin stiletit sopivat hyvin aloittelijalle jos haluaa rajata kynsistä tiettyjä osioita tai haluaa tehdä keskellä kynttä raidan.Minä teen heti vähän vaikeamman kautta mutta minun on pakko saada kokeilla heti näitä Fire vinyylejä! Liekkikuvio ja ralliraita on lähellä sydäntä joten kunnon liekkikynnet oli saatava!

Laita kaksi kerrosta aluslakkaa. Anna kuivua ja lakkaa kynnet Glisten & Glow Tequila Sunrise lakalla. Anna kerrosten kuivua, tämä on tärkeää! Jos jätät kerrokset märiksi, kynsilakka saattaa repeillä vinyyliä irrotettaessa! Suojaa kynsinauhasi Glisten & Glow CTRL - ALT - DEL lateksisuojalla. Tuputa kostealla meikkisienellä liukuväri Picture Polish Bridget lakalla. Tutorial liukuväriin tässä. Kun kynsilakan päällimmäinen kerros on lähes kuiva, laita kerros pikakuivattajaa. Pikakuivattaja antaa hyvän tarttumapinnan vinyylille mutta se myös irtoaa helpommin pois.

P4020022.ORF

P4020027.ORF

Anna pikakuivattajan kuivua 15 minuuttia. Älä hoppuile, taas kerran muistutan että liian märkä lakka lähtee vinyylin mukana irti. Nyt ota pinseteillä varovasti, arkkia taittaen, vinyyli irti arkista. Aseta se haluamaasi kohtaan kynnelle. Painele vinyyli tarkasti kynnen muotoa mukaillen niin että se kiinnittyy joka kohdasta kiinni kynteen. Jos vinyyli jää repsottamaan, lakkaa pääsee alle ja kuvio on pilalla. Tuputa meikkisienellä lakka päälle tai lakkaa suoraan mutta muista tarkistaa että vinyyli on kunnolla kiinni.

P4020032.ORF

P4020033.ORF

P4020038.ORF

P4020039.ORF

Irrota vinyyli vetämällä pinseteillä tarran kuvion mukaisesti. Irrottaminen pitää tehdä lähes heti lakan levittämisen jälkeen, lakka ei saa päästä kuivumaan! Annan kuvion kuivahtaa hetki ja levitä sitten pikakuivattaja kynnelle. Toista yksi kynsi kerrallaan.

P4020041.ORF

P4020043.ORF

P4020045.ORF

P4020047.ORF

P4020049.ORF

P4020071.ORF

Minulla meni näiden kynsien tekoon kahdeksan vinyyliä. Isompia kannattaa siis leikata pienemmiksi kynsisaksilla. Ovat tosi helppoja leikata! Etusormessa olevia leikkejä olisin voinut leikata pienemmiksi..mutta pointti oli se että yhdestä arkista vinyylejä riittää monien kynsien tekoon joten vinyylien hinta ei kyllä ole paha. Pitää kyllä itsekin ostaa näitä enemmän ja toiset Firet jemmaan :)

P4020052.ORF

P4020055.ORF

Huomasin kynsiä tehdessä että RockNailStar vinyylit on laadukkaimpia ikinä kokeilemiani! Nämä lähtevät helposti pois, kynttä myötäillen. Liekkikuvio on suunniteltu niin että vinyyliä tarvitse repiä eri suuntiin vaan se lähtee helposti pois. Olen kokeillut kahden merkkisiä vinyylejä aiemmin ja pakko myöntää etten ole jaksanut niitä käyttää, kun hermot ovat palaneet. Lakka valuu vinyylin alle tai vinyyli irtoaa epätasaisesti vieden lakkaa mukanaan. Näin ei käynyt RockNailStar vinyylien kanssa.

P4020056.ORF

Jos olet vasta-alkaja niin kannattaa valita päällimmäiseksi lakaksi tummempi lakka, näin sinun ei tarvitse lakata tai tuputtaa lakkaa montaa kerrosta. Monen kerroksen kanssa tulee se ongelma että vinyyli vie lakkaa mukanaan tai sotkee. Myös vinyylien käyttöä opetellessa, metallikoostumuksella oleva lakka voi olla helpompi kuin creme. Ikivanhat, paksut ja venyvät cremelakat kannattaa unohtaa vinyylihommissa.


RockNailStar vinyylit / CesarsShop, saatu
Glisten & Glow CTRL - ALT - DEL / CesarsShop, saatu
Picture Polish Bridget / CesarsShop
Glisten & Glow Tequila Sunrise / CesarsShop
Glisten & Glow HK Girl Top Coat

P4020082.ORF

Innostuitko Rock NailStar vinyyleistä? Miltä vaikuttivat käyttää? Helpoilta vai vaikeilta? 

30 kommenttia:

  1. Kyllä on sun näköiset kynnet. Rock!
    Tosi hyvä tutoriaali näiden käytöstä, kiitos

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä, oletko muuten kokeillut vinyylejä ikinä?

    VastaaPoista
  3. Oijjoi! Nyt on kyllä kynnet niin mun makuun <3.
    Mä innostun välillä hankkimaan vinyylejä kun näen jotain kiinnostavia, mutta niiden käyttö on jäänyt kuitenkin aika vähäiseksi. Johtuu varmaan just tosta, että jotkut on niin pirun ärsyttäviä irrottaa ja sit ottaa päähän kun lakkaukset meneekin päin persiaa :(

    VastaaPoista
  4. Upeat kynnet! Sinun tekemänäsi näyttää niin superhelpolta hommalta.. :D

    VastaaPoista
  5. No nyt on rokit kynnet kyllä ja mageet ovatkin! :)
    Kiitos ihan superselkeistä ohjeista! Tällainen amatöörikin ymmäris hyvin :D
    Ihanaaa alkanutta viikkoa ♥

    VastaaPoista
  6. Oih, miten siistit! Nyt kyllä tekis mieli tilata nuita.. :) En oo koskaan testannu.

    VastaaPoista
  7. Minäkin tykkään, mulla on vieläkin nämä kynnet mutta tänään vaihdan :) vinyylit on helppoja kun aloittaa helpoilla ja yksinkertaisilla kuvioilla. Lakaksi kannattaa olla helposti peittävä creme ja tuputtaa kostutetulla meikkisienellä ;)

    VastaaPoista
  8. Kiitos! Kokeilemaan vaan, stiletit on ainakin helppoja kuvioita ;)

    VastaaPoista
  9. Kiitos ja ole hyvä, kivaa jos tutosta oli apua! On niin ihana ilma että kiva viikko tulossa :) Ihanaa viikkoa sinnekin ❤️

    VastaaPoista
  10. Kiitos :) vinyylit on huippuhauskoja ja näissä on niin hienoja kuvioita!

    VastaaPoista
  11. Ihanat! Niin hienot ja tosi rock! :) Naita taytyy ehdottomasti paasta kokeilemaan itsekin.

    VastaaPoista
  12. Ooon mä joskus. Mulla on jotain sahalaita kuvioisia. Joku on aina menny pieleen... en oo tajunnu käyttää pikakuivattajaa ;)

    VastaaPoista
  13. Uijui, miten rock lakkaus! Todells hieno :) Kiva myös kuulla sun kokemuksia näistä uutuuksista.

    VastaaPoista
  14. THUNDER!
    Tooooosi hienot!

    VastaaPoista
  15. Joo se pikakuivattaja on se idea vinyylipuuhissa :)

    VastaaPoista
  16. Nää on niin ihanat kynnet! Mä en ehkä kestä! <3 Miten mä olen missannut tän sun postauksen? No okei, mulla on ollut todella kiire alkuviikko. Mä sain vasta eilen käsiini näitä vinyyleitä, enkä malta odottaa, että saan kokeilla kynsille!

    VastaaPoista
  17. Kiitos Paula <3 sinä olet vinyylimestari joten varmasti tykkäät näistä!

    VastaaPoista
  18. Itsellä odottaa nää liekit pöydällä kun aattelin kokeilla sulkia. Nämä on kyllä todella upeat!!!

    VastaaPoista
  19. Kiinnostaisi ne sulat, ne on nättejä :)

    VastaaPoista
  20. Upeet kynnet! Nää vinyylit sais kyllä olla vähän pienempiä.. Tilasin sellasen arkin missä on sulkavinyylejä ja niistäkin pienimmät on aika isoja mun minikynsille :D

    VastaaPoista
  21. Olen vähän miettinyt niitä sulkia, oiskohan ihania :) joo, osa on isoja... :) mutta voiko niitä leikata pienemmiksi, näitä ainakin voi :)

    VastaaPoista
  22. Ihan huippu, kiitos!! Mulla menee nykyään niin paljon hyviä blogipostauksia ohitse kun en ehdi ajoittain reaaliajassa päivityksiä seuraamaan, tämäkin! Mutta hyvä kun linkkasit tän mulle!

    Ihanat, ihanat liekkikynnet! Mun on nyt kyllä pakko hankkia parit noita liekkivinyyleitä. Hmmm....en ole käynyt katsomassa mitä muita kivoja siellä mahdollisesti on, jaiks!

    Sain heti ajatuksen millaiset haluaisin tehdä, mutta siihen tulisi glitterlakkaa alle. Oletko koskaan kokeillut pystyykö vinyyleillä tekeen glitterlakan kanssa siistiä jälkeä? Lähinnä mietin saako sen vinyylin tarpeeksi tasaisesti sen glitterin päälle, että tulee tarpeeksi tiivis. Tietty glitterin päälle tarttee laittaa ensin joka tapauksessa päällyslakkaa tasoittamaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos laittaa hyvän ja paksun päällyslakan niin mikä ettei. Myös liekkikuvioon tulevan lakan täytyy olla paksua niin se peittää sen glitterin :)

      Poista

Kiitos kommentista <3