tiistai 5. huhtikuuta 2016

Urban Decay Electric

Rakastan värikkäitä meikkejä ja pigmenttisiä luomivärejä joten siksi hankin Urabn Decayn Electric paletin. Mietin tätä pitkään ja kunnes Sokoksen verkkokaupassa oli -20% alet, en epäröinyt klikkailla tätä ja Smokyä ostoskoriin. Hienoa kun saa vielä bonukset päälle ;)

Electric on värejä pelkäämättömän meikkaajan unelmapaletti. Tästä löytyy kaikki räväkät perusvärit, hienoina ja jopa vähän erikoisina sävyinä. Värit ovat hiukan erilaisia ja moniulotteisempia kuin netin swatcheissa tai palettiesittelyissä. Värit sulautuvat hyvin toisiinsa luoden taas uusia värejä.

Paletti on pakattu ihanan värikkääseen pahviin joka viimeistään paljasta mitä onkaan luvassa.

P2200073.ORF

P2200079.ORF

Electric paletti on ihanan jämäkkä, siinä on iso peili ja kaksipäinen hyvältä vaikuttava sivellin. Siveltimellä saa väriä luomella ja pienemmällä päällä vähän tarkempaa jälkeä. Pakko vielä todeta että UD:n paletit ovat laadukkaita ja kestävät vähän tuhojakin. Postasin omaan henk.kohtaiseen Faceeni ja blogin Instaan kuvat siitä, miten Smokylle kävi Hipun käsittelyssä. Se oli pureksinut kantta ja hampaat olivat uponneet lasiin, saaden aikaan säröjä. Mutta itse rasia ei auennut ja kai se sattui hampaisiin kun oli sitten luovuttanut. Luojan kiitos!

P2200089.ORF

Ihka ensimmäinen Electric meikkini. Käytin sävyjä Thrash, Freak, Fringe, Urban ja Conzo. Rajaus Yves Rocher eyeliner, ripset IsaDora Volume Lash Styler ja kulmat Anastasia Beverly Hills Brow Wix ja kulmapaletti duo sävyssä Soft Brown.

P3140038.ORF

P3140056.ORF

Tässä meikissä kulmat ja ripset samat mutta rajaus on Urban Decayn 24/7 kynä Graffiti. Luomella Electricin Freak, banaanivarjostuksessa Savage ja luomen ulkopuolikkaalla sekä alaluomella Jilted.

P3170035.ORF

Electricissä on panostettu violetteihin ja sinisiin. Sehän sopii minulle! Tämä meikki oli ihana ja räväkkä mutta pakko todeta että ei näin jaksa meikata joka päivä! Minulla oli koirapuistossa aivan ylimeikattu olo ja muutenkin rupesin kaipaamaan nudemeikkiä. Luomella Jilted ja Urban, Chaos varjostaa. Rajaus Lumene Blueberry eyeliner jonka päällä Gina Tricotin glitter eyelineriä. Ripset IsaDora Volume Lash Styler ja kulmat Dermosil kulmakynä ja Make Up Storen ruskea kulmapaletti.

P3190115.ORF

P3190119.ORF

P2200075.ORF

Electric. Onko sinun palettisi vai kavahdatko kauhusta sen nähdessäsi?

28 kommenttia:

  1. Onpa herkku! Ihania värejä. Minulle eivät harmi kyllä sopisi, tai en ainakaan osaisi meikata tällaisilla ilman että näyttäisin sirkuspelleltä... Tosi kauniita sinun silmissäsi kuitenkin!

    Onneksi smoky selvisi koirakamun käsittelystä :)

    VastaaPoista
  2. En pelästynyt värejä! Upea varsinkin tuo liila meikki. Olen harkinnut sleekin ultramattes v1 palettia. Ud on vähän liian kallis :)

    VastaaPoista
  3. Olen itsekin pohtinut ko.paletin hankkimista, mutta luomivärikasaa katsoessa ajatellut etten todennäköisesti sitä tarvitse :D

    VastaaPoista
  4. Ah, ihanin toi viimeinen sini-violetti meikki! <3 Tykkäsin kyllä tosta toisestakin, täytyypä joku (vapaa)päivä kokeilla samanlaista :))

    VastaaPoista
  5. Electric on ♡!
    Vaikka oonkin enemmän neutraali meikkaaja, tää vaan jaksaa innostaa. Parasta on ehkä just toi mitä sanoit, että värit blendaantuu hyvin yhteen ja saa aina uuusia ja uusia miksejä aikaiseksi! Mullakin just sattu tänään tulla electric-meikki blogissa! ;-D

    VastaaPoista
  6. Ihania meikkejä! Olen kyllä moneen kertaan miettinyt tämän paletin hankkimista, ja postauksesi herätti taas nuo ajatukset henkiin. Minulta tosin löytyy jo Sleekin Acid-paletti, joka on hyvin saman tyyppinen Electricin kanssa... Muistanko väärin vai omistatko sinäkin Acidin? Jos omistat, niin mitä eroja/yhtäläisyyksiä paleteissa mielestäsi on?

    VastaaPoista
  7. Voi kiitos :) välillä on kiva meikata vähän rohkeammin. Smoky -parka...Hipulla on ihme vimma noihin meikkeihin. Clarinsit kävi myös sen käsittelyssä, osalle kävi vähän huonommin :/

    VastaaPoista
  8. Kiitos :) Sleekit ovat kyllä varsin päteviä ja halvempia ;) mulla ei Ultra Matte paletteja ole mutta haluaisin kyllä.

    VastaaPoista
  9. Näinhän se täälläkin...mutta himosin tätä niin pitkään että piti se hankkia!

    VastaaPoista
  10. Kiitos :) harmi kun olisi tullut vielä parempia kuvia mutta ei se aina...pitää meikkailla tällä toisenkin kerran!

    VastaaPoista
  11. Huomasin, se olikin ihana meikki <3 sinun syytähän se vähän onkin että tämän tulin hankkineeksi...minäkin meikkaan neutraaleilla mutta mieluummin käytän kuitenkin värejä :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos :) minulla ei ole Acidia vaikka olen sen aina halunnut. Molemmat tietysti värikkäitä mutta laatu UD:n ja Sleekin värillä on erilainen. Sleekin luomivärit ovat joskus helposti muussaantuvia ja osa mattaväreistä kalkkisia. Mutta jos ei ole hirmu hifistelijä ja merkkiuskollinen niin Sleek välttää vallan mainiosti. Electric on kyllä hyvin laadukas ja ihan hintansa arvoinen. Kallis se toki on, puoli vuotta minäkin mietin raaskinko ostaa. Jos tykkää meikkaa välillä supervärikkäästi niin sitten Electric kannattaa hankkia :)

    VastaaPoista
  13. Kauniita meikkejä, Electric on tosi ihana, mut ei mua varten. Ihailen sitten tuloksia muilla. <3

    VastaaPoista
  14. Tää on tavallaan mun suosikkipaletti, vaikken ehdi käyttää tätä hirveän usein. Olin alunperin säästölinjalla ja mietin Sleekin tai MUR:n version ostamista, mutta sitten pääsin swatchaamaan Urbanin livenä ja totesin, että noin hyvästä violetista voisi yksinäänkin maksaa paletin hinnan verran. Ovat tässä muutkin värit ihania, mutta violetti tuntuu olevan suurimmalle osalle valmistajista jotenkin ongelmallinen sävy tehdä hyvin, ja Urbanissa ei ole mitään pigmentti- tai tekstuuriongelmaa.

    Itse tajusin viikonloppuna vähän vahingossa tuon ominaisuuden, että värit sekoittuvat toisiinsa niin hyvin, että niistä voi oikeastaan ihan tarkoituksella sekoittaa uusia sävyjä. Muutama ihana uusi yhdistelmä löytyi jo testaillessa värejä päällekkäin ja paletin käyttöpotentiaali senkun lisääntyi:) Harmi vaan, että on niin vähän rauhallisia hetkiä, joina tätä voi käyttää. Saahan tällä neutraaleihin sävyihin yhdistettynä hillittyäkin jälkeä, mutta ei kuitenkaan mitään arkiaamun kiiremeikkiä. Ehkä kesällä noista vihreistä saisi kehitettyä jonkin vähän nopeamman meikin, joka ei tuntuisi auringonvalossa liian överiltä?

    VastaaPoista
  15. En varmaan osaisi tälläisillä sävyillä tehdä mitään, mutta ihastelen sinun taiteiluja :)

    VastaaPoista
  16. Todellakin houkuttelee tuo paletti! Tosi hyvännäköisiä lookkeja olet tehnyt. :)

    VastaaPoista
  17. Kiitos :) totta puhuen niin en kyllä osaisi kuvitella sinulla Electric -meikkiä ;D

    VastaaPoista
  18. Kyllä UD:n pigmentti on ihan omaa luokkaansa. Kyllä siitä viitsii maksaa. Ero on kuitenkin selkeä verrattuna Sleekin tai muuhun saman hintaluokan meikkiin. Violetti no ihan mahtava sävy ja sopii pienempänä annoksena kuin käyttämässäni meikissä. Tykkäsin myös pinkistä ja sinisistä, tosi voimakkaan ja hyvänväriset. Oikeastaan hopea on ainut sävy jonka olisin korvannut vaikka keltaisella. Siinä ei ole niin hyvä pigmentti ja se varisee. Mutta se näyttää tosi hyvältä sinisen ja pinkin kanssa <3

    Kyllä minäkin laittaisin juurikin vihreitä jos on kiireaamu. Ne ovat paletin helpoimmat värit. Minäkin keksin vaikka mitä yhdistelmiä, pitää kyllä tehdä ne joskus uusiksi. Otin enemmänkin kuvia muttei ne onnistuneet niin julkaisin vain nämä kolme meikkiä. Meikkasin tällä varmaan viikon mutta sitten vähän kyllästyin :) nyt taas kiinnostaa tehdä värikkäitä meikkejä ;)

    VastaaPoista
  19. Oooooo! On se vaan uppeus! Mulle tuli eilen vastaavanlainen MURilta , oli siinä mystery bagissa , heti kokeiluun , ei olla vielä liian vanhoja neonmeikkeihin (:

    VastaaPoista
  20. No ei olla! Esittelehän Instassa vähän sitä mysteeribägiä :)

    VastaaPoista
  21. Täältä löytyy myös UDn Smokey ja Electric. Aivan ihania paletteja molemmat! Vielä en ole blogissani pahemmin silmämeikkejä esitellyt, mutta tarkoitus olisi kuvata meikkejä näillä. :) Oletpa tainnut olla innoittaja juurikin tämän Electricin hankintaan viime vuoden puolella. :D

    VastaaPoista
  22. Kiva kuulla että pidit hankinnoista :) mukavaa olla innoittajana kun itsekin aina saa inspiraatiota blogeista. UD paletit ovat kyllä ihania <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3