torstai 12. toukokuuta 2016

Pitsiä, kultaa ja savua

Kun viimeksi lakkasin Yves Rocherin savulakalla, näin mielessäni että se voisi sopia ihanasti kultahippulakan kanssa yhteen. Otin esille OPI Pure valkokultalakan ja pari viikkoa ne pyörivät Helmerin päällä. Sitten sain postissa testituotteita Lady Queen Beauty nettikaupasta ja halusin kokeilla niitäkin!

P4260012.ORF

Idea kyllä syntyi päässä heti mutta en ollut varma näyttääkö lopputulos hyvältä. Puolessavälin kynsiä olin että eiieieiei tästä ei tule mitään. Mutta nyt kun kynnet ovat valmiina niin olen että wauuu...

P4260043.ORF

Arvostellaan ensin Lady Queen Beautyn tuotteet. Kysessä on niin siis Born Pretty Storen sisarkauppa(?) josta olen saanut testituotteita aiemminkin. Kaikki eivät päätyneet blogiin koska olivat ihan surkeita. Eivät olleet joko yhtä kivoja kuin odotin tai water decalit olivat ihan läpinäkyviä. Kiva kuitenkin että vaikken arvostellut tuotteita blogissani ja kerroin heillekin että laatu ei ollut odotusteni arvoinen, minulle tarjottiin uutta testausmahdollisuutta. Tuotteet tulivat tällä kertaa kahdessa viikossa, edellisellä kerralla taisin odottaa 2 vai 3 kuukautta :DD

P4260002.ORF

Otin vähän varman päälle ja otin mieleisiä niittejä, sellaisia joita käytän koko ajan. Niittikiekkoja tarvitsee aina. Lady Queenin laattojen toimivuudesta ei ollut mitään tietoa, ajattelin että hulluhan sitä ei ole jos ei kokeile! Otin pari laatta ja tänään arvostelussa JQ-L08. Laatta on hyvin teräväkulmainen ja ensin ajattelin että ou nou, toivottavasti kuviot eivät ole teräviä. Kuviot ovatkin aika pinnassa enkä saanut niitä nousemaan metallilakalla ja Picture Polishin Jelly stampperilla. Kokeilin sitten MoYou Londonin valkeaa leimauslakkaa ja Konadin leimasinta. Kuviot nousivat ihan ongelmitta ja toistuvat kynnellä hyvin. Ei siis pahaa sanottavaa tästä laatasta. Olen kokenut tätä aiemminkin että jotkut laatat ja leimasimet eivät vaan pelaa yhteen.

P4260022.ORF

Kaikissa kynsissä on kaksi kerrosta Yves Rocher Smoky Effect Top Coatia. Sen päällä kerros OPI Pure valkokultalakkaa. Sitten joko leimaukset tai niitit :) tykkään ihan possuna näistä eri elementtejä yhdistävistä kynsistä joissa on rokkihenkisyyttä mutta vähän hempeää pitsiäkin.



Yves Rocher Smoky Effect Top Coat / <--Yves Rocher mainoslinkki
JQ-L08 / Lady Queen Beauty, saatu
Niittikiekko / Lady Queen Beauty, saatu

Mitä sinä pidät näistä kynsistä? Onko Lady Queen Beauty tuttu kauppa?

9 kommenttia:

  1. No nyt kyllä :) onpas nätit !
    Minuu kiinnostaa noi kruunut tuossa reunassa. Olen katsellut tuon tapaisia leimauslaattoja että voiko niillä tehdä ranskiksia vai mihin ne kruunut "kuuluu"? Siehän voisit demonstroida? :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Marjo :) niitä voi leimata ranskikseen kärkirajaan. Tai sitten kynnelle...laitan kokeiluun! Tavallaan ovat vähän haastavia kuvioita ;)

    VastaaPoista
  3. Toi on kyllä tosi kiva keksintö toi smoky effect-lakka :-) ja näyttää tosi hyvältä noitten kultahippujen päällä!

    VastaaPoista
  4. Tuo savulakka ja kultahiput näyttää sopivan oikein kivasti yhteen! Ihan kuin kyseessä olisi yksi ainoa lakka! =)

    VastaaPoista
  5. Kiitos Paula :) näistä tuli niin kivat että pitää kokeilla toistekin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3