keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Kesäkuun suosikit

Tuntuu että en edelleenkään käsitä että on kesäkuu ja kesä!! Sitä niin odotettiin ja nyt se on. Livahtaa varmasti taas ohi liian nopeasti :/ kesä on siitä kiva kun ei tarvitse tehdä lumitöitä ja kantaa polttopuita. Kesällä on toki ruohonleikkuu, kukkien kastelu ja kukkapenkkien kitkentä mutta on se kivempaa kuin kylmyys ja rankkojen hommien tekeminen yksin. Nautitaan nyt kesästä eikä valiteta kuumuudesta ja itikoista!

Listaan muutaman tämän kuun suosikkituotteen. Hankin kuun alussa pari uutta käsivoidetta. Lidlissä tarttui mukaan Anti-age käsivoide, merkki on Lidlin oma kosmismerkki Cien. Voiteessa on hunajaa, e-vitamiinia ja suojakerroin 10. Suojaa ihoa ennenaikaiselta auringonvalon aiheuttamalta vanhenemiselta ja tehokas uv-suoja suojaa pigmenttiläiskien muodostumiselta. Jotenkin en ole ikinä ajatellut että käsiä pitää suojata auringolta. Noh, en nyt takerru pikku seikkoihin, ostin tämän ihan vaan käsivoiteeksi. Hunajainen tuoksu on aika perus, ehkä vähän keinotekoinen. Mikään tehovoide tämä ei ole mutta hyvä välillä sipaisuun tai käsien rasvaamiseen ennen kynsikuvia. Seuraavaksi testaan Cienin SOS käsivoidetta. Taisipa siellä olla jotain L`occitane jäljitelmiäkin?

P5310014


Toinen ostamani käsivoide on Urtekramin Kookos-sarjan käsivoide. Huomasin Milin ostaneen näitä Prismasta, joten seuraavalla kauppareisulla tämä söpö käsivoide tarttui mukaan naurettavalla 3 e hinnalla. On hyvin tehokasta ja ihanan runsasta, suosittelen! Jos tykkää vaan kookoksen tuoksusta niin tykkää tästä sertifioidusta käsivoiteesta ( ja koko sarjasta ).


Himalaya Herbals on minulle uusi tuttavuus. Olen nähnyt sarjan tuotteita joten pakkaukset ovat tuttuja. Sain testiin uutuuden; Light Hydrating Gel Creamin. Tykkään vaihtaa kasvorasvat kevyempiin kesäversioihin ja tämä geelimäinen voide on siihen ihan paras! 100% kasvivaikutteinen ja edullinen sarja. Tässä uutuus geelivoiteessa viikuna kosteuttaa ja talvimelonin antioksidantit suojaavat ja uudistavat ihoa. Himalaya Herbals on edullinen sarja ja tämänkin tyylikkässä lasipurkissa olevan voiteen luulisi olevan kalliimpaa. Vaan ei, hinta on 7,70 e...oikein hyvä hinta-laatusuhde. Voidetta haluan suositella rasvoittuvalle- ja sekaiholle kesäksi, minusta aivan ihanan tuntuinen illalla laitettuna. Paksu geelimäinen koostumus viilentää ja imeytyy ihanasti vähän aikaa. Mutta ei jää inhasti ihon pintaan vaan on jotenkin...niin ihana hikisenä kesäiltana :)

P5310011


Onneksi kampaajani ei myy montaa erilaista merkkiä, käynnit tulisivat aika kalliiksi. Olen tosi helppo ostamaan uusia pulloja mutta toisaalta olen aina ostoksiini tyytyväinen! Kampaaja kuitenkin osaa suositella toimivat tuotteet ja antaa aina vähän alennusta :) olen käyttänyt KC Pepper naamiota punaiselle tukalle mutta nyt otin kokeiliin Crestolin Color Gloss värinaamiota Rubiininpunaisessa värissä. Syvähoitava kevytväri sisältää argan-, jojoba- ja avocadoöljyä. Ei sisällä silikonia. Pepperiin verrattuna tämän koostumus on geelimäisempää eli se ei valu ja sottaa kylppäriä. Tämän jäljiltä hiukset ovat todella pehmeät ja hoidetut, tuntuu ainakin nyt että tämä on parempi värjätylle luonnonkiharalle joka kaipaa kosteutta. Onko kenelläkään kokemusta KC ja Crestolin naamioista, miten vertailisit niitä keskenään?

Toinen mukaan tarttunut pullo on kuituvaha! En ole sellaisia kokeillut vuosiin joten tämä kiinnosti ihanan tuoksun perusteella. Kampaaja myös näytti miten tätä käytetään joten heti myyty! Four Reasonin Fiber Moussea ei tarvitse laittaa paljoa kerrallaan, se kuohkeuttaa kampuksen pohjan ja muotoilee hiukset haluttuun tyyliin. Ensinnäkin tämä on sata kertaa pitävämpää kuin kaupan muotovaahdot ja jotenkin "takertuvampaa" kuin käyttämäni kampaamon muotovaahto. Tämä lupaakin ryhdistää ja sen tämä tekee. Tosi hyvä lyhyelle tukalle jonka haluaa pysyvän monta päivää ilmavana, kuohkeana tietyssä asennossa.


Viimeisenä helmikuun LivBoxissa tullut Sally Hansenin Gel Top Coat. Sen geelilakan annoin pois kun sävy oli huono. Mutta tätä kun voi käyttää toisen merkin geelilakan kanssa tai sitten ihan tavallisen kynsilakan päällä. Tosi napakkaa tavaraa, antaa kynnelle mukavan kiillon ja normaalia kynsilakkaa kovemman pinnan. Antaa kynsilakalle normaalia paremman pysyvyyden. Varo kuitenkin laittamasta tätä liian märän lakan päälle, saattaa napata väriä siveltimeen. Leimausten päälle en ole kokeillut, koristelujen kyllä.

Oliko joukossa tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista <3