perjantai 19. elokuuta 2016

Yksi meikki, 18 meikkituotetta

Miten muututaan rämehirviöstä kaunottareksi? Montako meikkituotetta siihen tarvitaan? 

kol

Silmämeikki, kulmat ja huulet

MAC 24-Hour Extend Eye Base
Bellápierre Makeup Base / Kauneutta.com, saatu
Urban Decay Gwen Stefani luomiväripaletti
Yves Rocher rajauskynä Bleu Volubilis / Yves Rocher, saatu
IsaDora Volume Lash Styler, saatu
Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Soft Brown
Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade Chocolate
Clarins kulmapaletti, saatu 
MAC huulipuna Myself

P8060102.ORF

Ihomeikki

Bellápierre HD Makeup Primer / Kauneutta.com, saatu
Neutrogena Visibly Clear CC-voide Light
L´oreal Infallible 24h meikkivoide Golden Sand
NYX HD Concealer 03
Yves Rocher irtopuuteri / Yves Rocher, saatu
Ellos Makiash poskipuna Pale Pink, saatu
Lancóme Star Bronzer aurinkopuuteri
Make Up Store Strobe Glow Aspen, saatu
Skindinavia meikinkiinnityssuihke / eleven.fi, saatu

P8060112.ORF

Gwen-paletista sävyt 1987, Danger, Zone ja Blonde. Kulmaluulle toin hohtoa Clarinsin kulmapaletin hohtonapista.

P8060078.ORF

18 meikkituotetta. Onko se vähän vai paljon? Käytin hieman useampaa tuotetta kuin normaalisti. Arkena en käytä Bellápierren Primeriä enkä Skindinavian meikinkiinnityssuihketta. Huulissa kyllä käytän joskus huultenrajauskynää, nyt vain pelkkää huulipunaa. Meikkipohjan sekoitan kahdesta eri sävystä, L´orealin Golden Sand on liian tummaa muuten ja Neutrogena ei peitä yksinään. 

Luin joskus Facebookista jonkun linkitetyn jutun, tälläinen on arkimeikkipussini. Se voi sisältää vaikka ripsivärin ja puuterin. Joskus laitan poskipunaa tai huulikiiltoa. Ja siinähän ei toki mitään väärää ole, jokainen meikkaa tyylillään! Minun vaan pitää valita mitä poskipunaa laitan kolmestakymmenestä eri vaihtoehdosta tai mitä meikkipohjaa tästä kuudesta erilaisesta tänään. Jollain arkimeikkipussissa on kolme tuotetta, toisella 46. Ilmankos se meikkaaminen kestää kun pitää aina valikoida :D        


P8070002..ORF
                                                                        
P8060141.ORF

Montako meikkituotetta sinun arkimeikkiisi kuuluu?

24 kommenttia:

  1. 10-15 maltillinen määrä 😊
    Lähdenkin tästä meikkaamaan...

    VastaaPoista
  2. Rämehirviö! :D
    Kun katsoo sitä omaa meikkipussiaan, niin ei varmaan määrässä kauaksi jäädä, ihmeen paljon eri puteleita tarvitsee, että voi lähteä ovesta ulos.
    Mutta se alkulähtökuva - julkaiseminen olisi mahdotonta. Joku raja sentään. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD ei kai nyt sentään. Jos minäkin uskalla :) onhan tuota purkkia ja purnukkaa, kaikki tarpeellisia. Miten sitä pärjäisikään vähemmällä ;)

      Poista
  3. Piti luntata tuolta kosmepäiväpostauksestani (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/08/kosmetiikan-tayteinen-paivani.html), siihen oli listattuna 14 tuotetta ja tuo varmaankin melkolailla on keskiverto määrä siitä mitä yleensä arkena tulee käytettyä :) Juhlaan toki tulee hifisteltyä enemmänkin - mutta näitä onkin nykyään varsin harvoin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli voitaisiin sanoa että keskivertomäärä? Ei kuulosta mitenkään pahalta :)

      Poista
  4. Mulla arkimeikki on muuttunut työelämän myötä aika simppeliksi. Tällä hetkellä olen reissuhommissa, joten mitään suurta meikkiarsenaalia ei jaksa raahata mukana, vaikka lentokoneen ruumaan tavaraa mahtuukin ilman pelkoa litran pussin täyttymisestä.

    Mukana on kulmakynä, kulmaharja, primer luomille, primer nassulle, meikkivoide, feikki Beauty Blender, peiteaine, meikkipuuteri, rajauskynä, sivellin rajausten pehmentämiseen, ripsentaivuttimet ja ripsiväri. Ja huulirasva!

    Tämä onkin oikeastaan se minun arkimeikkini. Ajan saatossa siitä on karsiutunut pois mm. eyeliner ja luomivärit. Toki joskus, kun on aikaa, saatan innostua luomivärien ja rajausten kanssa, mutta pääasiassa pidän ulkonäöstäni vähän luonnollisemmallakin ehostuksella. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Melko keskivertomäärä tuokin :) itse pidän itsestäni enemmän meikattuna tai sitten luonnolliseen tyyliin meikattuna. Mutta laitan kyllä oikeastaan aina luomiväriä, se on ihan jossain korvessa olemista jos vähemmällä menen :)

      Poista
  5. Ei väliä, montako tuotetta siihen tarvitaan, kunhan lopputulos on mieluinen! Kiva meikki tuli :)

    Ite kun oon nyt reissussa niin aamuisin (rannalle lähdössä) meikkaan hyvin vähän. Eli sitä ei lasketa, ei oo normaalia käytöstä :) Kunhan arkirutiinit taas alkaa, voisin yrittää laskea mun arkimeikkituotemäärät. Veikkaan suunnilleen samoja lukuja.

    Reissussa mulla on mukana 8 eri aurinkosuojavoidetta. Suosikeista tuplat. Kaikkia on tullut käytettyä (tosin ei kaikkia kerralla 😀)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisi muuten mielenkiintoista nähdä mitä sinun arkimeikkiisi kuuluu :) en minäkään rannalle meikkaisi ja muutenkin tosi kuumassa meikki tuntuu lähinnä inhottavalta kasvoilla :)

      Poista
  6. Meikkipussi oli tuossa vieressä, joten laskin, että 14 tuotetta menee kasvoille. Eniten tulee meikkipohjasta: primer, peiteaine, meikkivoide (tai kahden meikkivoiteen sekoitus), irtopuuteri, kivipuuteri, poskipuna, aurinkopuuteri, kiinnityssuihke. Eipä sitä usein hoksaakaan käyttämien meikkien määrää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin kyllä niitä vaan saa kulumaan :) minäkin lisään kivipuuteria päivän mittaan, se unohtui omasta listasta :)

      Poista
  7. Oon joskus laskenut muistaakseni 12-13. :D Toi määrä ei sisällä luomiväriä, koska sitä harvemmin käytän.

    VastaaPoista
  8. Täytyykin oikein laskea tähän, mitä käytän :) meikkipohja on mineraalimeikkiä, luomille urban decay pohjustaja, ripsiväri, rajaus, poskipuna, kulmakynä. Nää siis yleensä arkimeikkinä, eli 6, aika vähän :) mutta toisinaan intoudun sutimaan enemmän, jolloin tulee vähän varjostuksia ja korostuksia ja luomivärejä mukaan :)

    VastaaPoista
  9. Mulla menee arkimeikki kyllä ihan muutamalla tuotteella. Tosi kauniit luomet oot laittanut, ei onnistuis multa ikänä!

    VastaaPoista
  10. Sanoisin että plus miinus 10, riippuen toki siitä kuinka arkisella naamalla lähtee liikenteeseen. :)

    VastaaPoista
  11. Laskin, että mun arkimeikkiin kuuluu 9 eri tuotetta. Tietysti sillon ku jaksan ni luomiväri, pohjustus, rajaus ja huulipuna lisää määrä hiukan. Täytys taas opetella siihen et joka päivä laittais luomiväriä. Se jotenkin unohtu jossain vaiheessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en voi olla laittamatta kun on rasvaiset luomet :)

      Poista
  12. Piti ihan laskea.. käytän aina pohjaan meikkivoiteen, peitevoiteen, puuterin, aurinkopuuterin, poskipunan ja korostuspuuterin. Kulmiin laitan kynän ja joskus myös vahan. Silmämeikki on useimmiten vain ripsari, mut pari kertaa viikossa myös luomivärejä. Huulipunaa käytän kausittain. Eli yleiseen arkimeikkiin kuuluu 8-11 tuotetta. Joskus enemmänkin, jos on innostusta ja aikaa hifistellä. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin keskivertoa siis :) sinä et tarvitsekaan paljoa meikkiä kun olet niin luonnonkaunis <3

      Poista

Kiitos kommentista <3