perjantai 20. tammikuuta 2017

Ei mikään harmaavarpunen

Tiedän, tiedän...nyt voisi koristella muullakin tapaa kuin tarroilla. Sori! Uusia leimauslaattoja on ostettu mutta joskus puuttuu se kuuluisa inspiraatio. Silloin mennään helpoimman kautta ;)

Treat Collection Fashion Week

Yksi uusi kokeilematon lakkani on harmaavarpunen Treat Collectionilta. Fashion Week on vaalea cremeharmaa, tyylikäs ja helposti muihin väreihin yhdisteltävä sävy. On kaunis yksinäänkin ja harmaa lakka sopii asusteeksi arkeen tai juhlaan.

Treat Collection kynsilakat

Treat Collectionin "luomulakat" ovat ihanan laadukkaita eikä tämäkään tee poikkeusta. Hintaa tällä on, ei ole halvimmasta päästä. Biodellyssä Treat Collectionin lakat maksavat 19 e mutta sillä saa ison 15 ml pullon. Pullon korkki on kauniin kultainen ja neliskanttinen pullo pysyy jokaisen kädessä. Treatin lakoissa on hyvä suti ja tämä lakka levittyy ihanan helposti. Peittävyys kahdella kerroksella eikä mitään raitoja.

Silloin kun kynsiharrastusta aloitin, ei ollut mitään hajua kynsilakkojen myrkyistä. Eikä niitä osannut varoa. Lakat oli siihen aikaan hirveitä myrkkyjä, etenkin kun jenkeistä tilattiin. Onneksi nykyään asiat on toisin ja meillä on saatavilla turvallisia vaihtoehtoja. Kaikki enemmän tunnetut ja myydyt lakat alkavat olla vähintään 3-free. Itsekin kiinnitän asiaan huomiota ja ostan mielellään laatua turvallisen lakan muodossa.

Treat Collection Biodelly

Harmaa lakka oli tällä kertaa vähän tylsä yksinään. Koristelin sen Blue Sean siirtokuvilla ja Bling La Vien lasitimanteilla. Pinkki on kiva väri harmaan pariksi, kannattaa kokeilla :)

Bling La Vie lasitimantit

Treat Collection lakat ovat 5-free. Voit lukea maahantuojan sivuilta enemmän siitä miten lakkojen myrkkyjä on korvattu puhtaimmilla aineilla. Treat Collectionin lakkoja voit ostaa mm. Biodellystä. Tästä näet kaikki jälleenmyyjät.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Treatin lakka ja timantit saatu blogin kautta. 

28 kommenttia:

  1. Hieno juttu, että myrkyttömät lakat saavuttaa koko ajan suuremman käyttäjäporukan. :)
    Ihanat kynnet. Harmaa ja v.punainen sopii niin nätisti yhteen. :)

    VastaaPoista
  2. Harmaa lakka, jännää ei ole koskaan tullut mieleen yhdistää sitä mihinkään. Mutta pinkin kanssa toimii!
    Asiasta kukkaruukkuun.
    Löysin viikko sitten ihan supertuotteen näille onnettomille näille onnettomille liuskottuville kynsille.
    Olen ostanut Sally Hansenin kynsienhoitotuotteita aina Tallinnasta, koska niitä ei Suomesta saanut.
    Nyt niitä on Emotionissa. Ostin kokeeksi Diamnd Strenght Nail Hardenerin, oli vielä alessakin!
    https://www.sallyhansen.com/nails/nail-care/strength-growth/diamond-strength-instant-nail-hardener
    Laitoin kaksi kerrosta maanantaina, eikä viikon läppärillä naputtelun (jota on paljon) ole lähtenyt kärjistäkään, käsittämätöntä. Ihan kuin kynnet olisivat ottaneet jonkun kasvuspurtinkin.
    Happyhappy! Toivottavasti kokemukset jatkossakin ovat yhtä hyvät. :)
    Ihan vinkkinä muillekin, hyvää tuotetta kannattaa mainostaa, jos sallit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimii myös keltaisen kanssa! Kiitos tuotevinkistä, katsoinkin niitä sun Instassa. Jotenkin mulla on mielikuva että olisin joskus tuota käyttänytkin mutta eihän mulla siitä mielikuvaa enää ole. Laitanpa vähän korvan taakse ja tietysti hyviä tuotteita saa aina mainostaa ;)

      Poista
  3. Oletko kokeillut Avril-merkkistä kynsilakkaa? Linkki esim. https://www.greendeal.fi/kynsilakat?p=1

    Sivulla väitetään lakkojen olevan "7-free", mutta pitkä inci-lista ei sano tavalliselle kadun tallaajalle juuri mitään. Lakat olisivat huomattavasti Treatia edullisemmat.

    Pyrin karsimaan kynsilakkamyrkkyjä pois omista laatikoista ja ostamaan jatkossa kaikkein turvallisimpia merkkejä. Se postauksesi 3- ja 5-free lakoista on ollut oikein hyvä. Tämä alue tuntuu kuitenkin melkein salapoliisityöltä ja vaatisi paljon asiaan perehtymistä.

    Treatin linkissä oleva väite "Nyt voit huoletta pitää kyntesi hehkuvina, jopa raskauden aikana tai lasten lähettyvillä – kynsilakkamme ovat myrkyttömiä ja siksi turvallisempia käyttää kuin tavalliset tuotteet" on paljon sanottu. Kuluttajana sitä väistämättä miettii, että onko lakat oikeasti turvallisia - vai pelkästään turvallisempia... Kosmetiikkayritykset ensisijaisesti kuitenkin pyörittävät bisnestä.

    -Susa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nämä luonnonkosmetiikkaa myyvien verkkokauppojen lakat ovat varmuudella turvallisempia vaihtoehtoja. Avrilin lakoista ei ole kokemusta mutta hinta ei näytä olevan paha. Ja tuollahan mainitaan että lakat eivät sisällä parabeeneja / tolueenia/ ftalaatteja / formaldehydia / ksyleeniä / kamferia /hartsia.
      7-free lakkoja on myös NCLA lakat joita myy CesarsShop. 5-free lakkoja alkaa olemaan myös paljon mutta "luonnonkosmetiikan" lakat kertovat selkeästi millä mikäkin pahis on korvattu.

      Minusta Treat Collection ja Kure Bazaar ovat selkeimmin kertoneet mitä pahiksia heidän lakoissa ei ole ja millä hyviksellä ne on korvattu. Kun lakka maksaa liki 20 euroa, luotan todellakin siihen että kyseessä ei ole markkinapuhe vaan takana on totuutta. En tiedä onko kynsilakka ikinä täysin turvallinen, etenkin kun niitä joka päivä haistelee. Logonalla on ainoat sertifioidut luonnonkosmetiikan lakat mutta pysyvyys niissä ei kai ole kummoinen. Täysin luomua lakkaa on melkeinpä mahdotonta valmistaa mutta hyvä että meillä on Treat turvallisempana vaihtoehtona. Mieluummin maksan vähän enemmän turvallisemmasta vaihtoehdosta, aikoinaan on tullut käytettyä oikeita myrkkyjä ja kyllä niitä löytyy vielä kokoelmastani, hyvin harvoin kyllä käytän :)

      Poista
    2. Täytyykin näitä eri lakkoja vertailla keskenään. Kiva saada suosituksia, kiitos! Ja allekirjoitan kyllä tuon hinnan vaikutuksen. Jatkossa ennemmin ostan vähemmän lakkoja, kunhan ne on laadultaan parempia.

      - Susa

      Poista
    3. Ole hyvä! Itse olen tykännyt eniten Kure Bazaarista ja Treat Collectionista. Swatcheja ja muidenkin käyttökokemuksia toki kannattaa googlettaa, aika hyvin löytyy juttua luonnollisimmista kynsilakoista ihan suomalaisista blogeista ;)

      Poista
  4. Upean sävyinen lakka - ja ihanan yhdistelmän jälleen kerran olet loihtunut kynsillesi :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat! <3 Nuo timskut oikein kruunaa kokonaisuuden, wau! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun kommentoit pitkästä aikaa, mietin juuri eilen missä mahdat olla :)

      Poista
  6. Nämä on niin kauniit että pitää varmaan toteuttaa samanlaiset :) t. Katja

    VastaaPoista
  7. Upea harmaa ja nätit seesteiset kynnet. :)

    VastaaPoista
  8. Nuo kukat sopii todella hyvin harmaan taustan kanssa :)

    VastaaPoista
  9. Onpas tyylikäs sävy. Treatin pullot on hienoja.

    VastaaPoista
  10. Aih että kun on ihanat! ♥ Eikä lainkaan tylsät, ei tarrat haittaa kun lopputulos on näin nätti :) Olinkin ihan unohtanut kuinka sievältä vaaleanpunainen ja harmaa näyttää yhdessä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3