keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Maaliskuun Bette Box

Hain aamulla boxini joka tuli jo eilen illalla automaattiin. Osa ei ole vielä boxiaan saanut, onpa harmi että boxit laitettiin tulemaan eri aikaan. Tiedän että ei ole kiva odotella! Mutta sisältö on tosi kiva, tätä kannattaa odottaa!

Maaliskuun 2017 Bette Box

Maaliskuun boxin sisältö on bloggaajien valitsema.

P3080009.ORF

Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray

Biozell Color Mask sävyttävä tyvispray
Stay Fresh-blogin Mariannen suosikki toimii kuivashampoon tavoin raikastaen hiuksia ja antaen ryhtiä. Se on nopea ja helppo käyttää! Mainio apu hiusten värjäysvälin pidentämiseen. Minulle tuli punainen Intensive Red joka oli kyllä sopiva. Mutta minulla on menossa punaisesta-pinkkiin operaatio joten tämä jää käyttämättä. Kuten muutkin punaisen tukan tuotteeni. Täysikokoinen tuote 200 ml / 8,30 e

 Batiste Stylist XXL Volume Spray

Batiste Stylist XXL Volume Spray
Essie's-blogin Essen lempparituote tuo hiuksiin ilmavuutta ja nostetta. Tuuheuttava tupeeraussuihke on varmasti hyvä minulle koska hiusmallini on pystyyn nostettava. Todellakin käyttöön! Näytekoko 50 ml

Lumene Color Correcting meikkivoide

Lumene Color Correcting meikkivoide
Miten niin liikaa-blogin Elisa valitsi boxiin Lumenen tykätyn CC:n. Tämä on omiakin lemppareita ja itseasiassa tulee olemaan maaliskuun loppuneissa tuotteissa. Joten eipä olisi voinut tulla parempaan saumaan! Kevyt 6-in-1 voide peittää hyvin, tasoittaa ihonsävyä ja pysyy iholla siistinä. Todella hyvä CC-voide! Täysikokoinen tuote 30 ml / 15,90 e

Nivea Men Sensitive After Shave Balm

Nivea Men Sensitive After Shave Balm

Idajemina-blogin Ida Jeminan lemppari aiheutti aika paljon ihmetystä Bette Boxin FB sivuilla. Jossa käyn aina viihdyttämässä itseäni # boxiraivo
Siis tämähän on ihan kulttituote kota olen itsekin halunnut kokeilla! Mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa. Kiva kun sattui tulemaan boxissa, boxin paras tuote sanon! Tätä tuotetta naiset käyttää meikin pohjustajana. Se kosteuttaa, pitää ihon kiillottomana ja rauhoittaa punoitusta. Sisältää kamomillauutetta, E-vitamiinia ja provitamiini B5:tä. Kannattaa kokeilla, jos et tykkää niin anna jollekin miehelle! Täysikokoinen tuote 100 ml / 7,75 e

Madara Exfoliating Scrub

Madara Exfoliating Scrub
Glitz & Glam-blogin Minnan valitsema tuote. Olenpa innoissani Madarasta boxissa! Kuorinta sisältää aprikoosin ja kauran öljymolekyylejä se vahan mikrohelmiä. Ylellinen koostumus, hellävaraisuus ja tehokkuus, nämä yhdistyvät tässä ihanassa kuorinnassa. Todellakin kokeiluun. 60 ml / 24,90 e. Boxissa näytekoko 12,5 ml.

Boxin arvo yli oli vajaa 40 euroa. Mutta mulle arvo ei merkkaa aina, pääasia että sisältö on kiva! Neljä viidestä tulee käyttöön, tyvispray olisi passannut ellen vaihtaisi väriä. Jotkut harmittelivat kahta hiustuotetta mutta minua ne kiinnostavat, etenkin kun ovat muotoiluun ja sopivat lyhyellekin tukalle. Mutta oma suosikki oli Nivea, ihan ehdottomasti. Juuri sellainen uusi, kiinnostava tuote jota on halunnut kokeilla. Tuote jota on hypetetty ja joka herättää kiinnostusta. Tälläisiä boxiin lisää!

Lumene CC voide

Mitä sä tykkäsit?

Boxi saatu blogin kautta. Omasi pääset tilaamaan tästä. Ensi kuulle on luvattu meikkituotetta ja täysiä kokoja. Innolla odotetaan!

29 kommenttia:

  1. Itse odottelen edelleenkin omaa boxiani saapuvaksi ja pidän peukkuja, että väri natsaa varsinkin CC-voiteessa - jos näin käy niin jo sen vuoksi annan peukun ylöspäin boxille :D Tuosta Niveasta en itse kyllä kieltämättä innostunut, yhtä aftershavea testasin primerina eikä toiminut ollenkaan - enkä myöskään oikein välitä omaan käyttöön maskuliinisista tuotteita.. Mutta testataan ja katsotaan kuka mies lähipiirissä tuon sitten käyttöönsä huolisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivahan näitä on testata, mä olisin jokatapauksessa tuon Nivean ostanut kaupasta. Mulle tuli Light CC:ssä, kesällä ihan sopiva kun ei kaipaa niin peittävää :)

      Poista
  2. Boksiraivo! Heh
    Nivea vinkki on kiva. Voisi joskus kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varmasti kokeilen kunhan käytän ensin entisiä pois. Varmaan kesällä sitten :)

      Poista
  3. Kritiikki puuttuu mutta postauksen lopusta löytynyt huomio "boksi saatu" selittääkin sen :) ilmaiseksi varmasti ok mutta ei viime boksien arvoinen ollut tämä nyt ollenkaan, ei vastinetta rahalle. Tuo miesten aftershave oli ihan käsittämätön valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kritiikkiä on vaikea antaa jos sitä ei tästä boxista keksi ;) en voi käsittää kyllä miksei 40 euron arvoinen boxi kelpaa, etenkään jos siitä on vain 16 euroa maksanut. Ja ei nämä mullekaan kuule ilmaisia ole, sitä kun alkaa laskemaan paljonko käytän aikaa postauksen tekemiseen, paljonko maksan esim. kuvankäsittelyohjelmista tai kuvaustarvikkeista/-materiaalista. Tämä blogin pito ei ilmaiseksi luonnistu :) jotenkin se tuntuu ihmisillä unohtuvan.
      Miesten after shave on bloggaajien hehkuttama kulttimaineeseen noussut tuote, ehdottomasti paikkansa ansainnut boxissa jossa on juurikin bloggaajien suosikkeja. Kyllä minä kokeilen uusia vinkkejä ja niksejä mielelläni, uusista hyvistä tuotteista puhumattakaan. Mukavaa iltaa sinnekin :)

      Poista
    2. Minä olen täydellisen kyllästynyt anonyymeihin valittajiin. Aina kun on jotain negatiivista sanottavaa, yllättäen kirjoittajana on anonyymi. Minä en usko hetkeäkään, että tässä blogissa ylistettäisiin /jätettäisiin kritiikki antamatta tuotteesta, joka on saatu ilman rahan käyttämistä. Tämä on blogi, jota olen seurannut vuosia, kommentoinut ehkä yhden kerran ja pidän blogista ja tyylistä kovasti. Kiitos sinulle Taina Charming, että jaksat nähdä aikaa ja vaivaa kirjoittamalla loistavaa blogia. Ja juu, olen anonyymi, ei ole tunnuksia, seurailen blogeja kirjanmerkkien kautta. MUTTA, jos en pidä jostain blogista, annan sen olla. Mikään pakkohan näitä ei ole lukea.

      Poista
    3. Kiva kun jaksoit kirjoittaa kommenttisi uudelleen, jäi vaivaamaan kun aiemman poistin vahingossa.
      En ole nähnyt että kukaan bloggaaja pelkästään kehuu tuotteita vaan kyllä kritiikkiäkin annetaan. Suomalaisissa kosmeblogeissa on tosi reilu meininki ja pelisäännöt tiedetään molemmin puolin. Valehtelemalla ja ylistämällä menettää uskottavuutensa.
      Itse olen huomannut että tätä anonyymien kritiikkiä tulee eniten postauksiin jossa esittelen saatua tuotetta. Se on jännä, mistä sitten johtuu. Jos tuote on mulle mieluinen, se saa kehut. On se itse ostettu tai saatu. Jos en pidä tuotteesta ja se ei sovellu mulle, se saa kritiikkiä. Jos ylempi anonyymi lukisinenemmän blogiani, huomaisi että kaikki saadut tuotteet eivät välttämättä minulle sovellu.

      Poista
  4. Hyvä boxi! Mun mielestä tuo Nivea on boxin paras tuote :)

    VastaaPoista
  5. Vähän olin pettynyt kun Madaraa luukuunottamatta tuotteet oli itselle tuttuja. Tyvisprayn sain väärässä värissä niinkuin aika moni muukin :( After shave ei itselläni toimi mutta mies käyttänee sen pois joten ihan turhake se ei boksissa ollut. Lumenen CC menee omaan käyttöön kun entinen loppuu ja batistea nyt tarvii aina. Boksin idea itselleni on saada uutuuksia kokeiluun joten vähän oli pettymys saada lootallinen jo tosi kauan markkinoilla olleita tuotteita. Alkuvuoden boksit on olleet hyviä ja toivottavasti ens kuussa tulee taas jotain uutta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi että olit sattunut kokeilemaan kaikkia! Mulle kaikki paitsi CC oli uusia. Nivea varsin mielenkiintoinen ja tosi hyvin keksitty tuote!
      Toivottavasti ensi kuussa tulee enemmän uusia tuotteita. Samaa mieltä, alkuvuoden boxit on olleet tosi jees!

      Poista
  6. Itse en ole viel saanut. Kun tätä eriarvoisuutta jälleen harrastavat. Mutta boxi on täysin huono täl kertaa. Ei tule jatkumaan tilaus.. mut eniten suututtaa tilaajien eriarvosuus. Niille jotka saa muuteki nopeemmin, lähetettiin aikasemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten voit tietää ettet tykkää boxista jos et ole vielä sitä saanut? Minä saan boxin yleensä hitaammin, nyt ihmettelin että sain boxin aikaisemmin lähetetyissä. Ja hei, on minuakin sorrettu :) sain viime kuussa pikku testerin misellivedestä kun osa sai täyden koon kasvoputsarista. Ei harmittanut kun tää boxi on ollut nykyään näin kiva ;)

      Poista
  7. Edelleenkin boksin odottelu menossa eikä blogipaljastusten perusteella sisältö vakuuta. Tyvispray löytyy jo, kuivashampoota tai meikkivoidetta en käytä, joten siinä tuli jo neljä hutia. Sitten tämä toimitushärdelli on ihan naurettavaa. Tilasin Betteboxin lähtökuittauksen jälkeen Englannista harrastustarvikkeita ja äsken kuljetusliikkeen heppu toi ne suoraan kotiovelle, loistavaa toimintaa. Muutaman hassun sadan kilsan päästä tulevan pikkiriikkisen laatikon tulo sen sijaan nilkuttaa ja pahasti. Voisin jopa tuumata, että kaikenkaikkiaan Bette teki Livboxit...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kyllä todeta että keljuttaisi itseäkin. Minä sain toimitusilmoituksen tiistai-iltana ja jotkut ei ole saaneet vieläkään. Ymmärrän tosiaankin että pännii, toivon että saat boxisi tänään tai huomenna!
      Toivottavasti tyvispay tulee oikeassa sävyssä ja ilahtuisit sitten Niveasta. Sitä kannattaa kyllä kokeilla primerinä :)

      Poista
  8. Mulla tuli tänään saapumisilmo boksista mutta eipä oo kiirettä hakemaan, kun ei oikein sykähdytä nää tuotteet. Tyvispray ja madara ainoot, mitä edes ehkä saatan kokeilla.. aina ei voi voittaa. ;)
    -meliina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Madara on varmasti hyvä :) ehkä ensi kuu on sitten mieluisampi, toivotaan niin!

      Poista
  9. Mun boksi ei ole vieläkään tullut ja onnistuin näkemään kuvan sisällöstä, niin luen nyt muiden postauksia. Täytyy sanoa, että Lumene on ainoa hyvä tuote.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kylläpä ne matkaa. Ei ole kiva :/ ja hankalaa olla näin monta päivää spoilaantumatta!

      Poista
  10. Siis volume spraytä kokeilen enkä värjäävää tyvispraytä - värjäämättömille hiuksille. Huoh. :D
    -meliina

    VastaaPoista
  11. Sain tänään vihdoin boksini ja tuurilla sain tyvisuihkeesta sekä Lumenesta oikeat sävyt. Jotenkin kuitenkin jäi pliisu fiilis. Nivea oli tympeä siinä mielessä että tuoksu on niin älyttömän voimakas! Testaan kuitenkin, vaikka tästä olisi kerrankin riittänyt pienempikin näyte. :D

    - Trin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että tuli oikeat sävyt! Olen kuullut että Nivean tuoksu kyllä laimenee eikä tuoksu koko päivää iholla :) en ole omaani vielä kokeillut koska käytän ensin vanhempia pois. Luulen myös että tuo on rasvoittuvalle sekaiholle kesällä kivempi ;)

      Poista
  12. Tällä kertaa boksin tulo viivästyi minullakin. Sain sen vasta eilen. Ensireaktio Niveaa kohtaan oli, että onkohan se eksynyt väärään boksiin, mutta selostuksen luettuani totesin sen olevan hieno lisä boksiin. Lumenen CC-voide ja Madara olivat todella kivoja. Kumpaakaan en ole ennen käyttänyt. Kaikki boksin tuotteet olivat uusia minulle. :)
    Tuo sävyspray varmasti ollut vaikea toimittaa, kun ei voi kaikkien tilaajien hiustenväriä tietää. Itselläni kävi hyvä tuuri, kun voin ainakin kokeilla ja antaa tarvittaessa eteenpäin.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi tyvispray on myös sellainen että sen kehtaa antaa eteenpäin, toisinkuin joku liukuvoide ;) kaikenkaikkiaan oli kiva boxi ja mahtavuutta että sullakin tulee kaikki käyttöön. Nivean voidetta on tosi mielenkiintoista kokeilla!

      Poista
  13. Tykkäsin kyllä, mutta ei noussut mun suosikiksi tai edes sinne keskivaiheille. Yleensä bloggaajaboksit on olleet mun makuun parempia. Tosin tää voi johtua siitä, että CC-voide ja Biozell tuli molemmat väärässä sävyssä mulle. Ne saa onneksi annettua eteenpäin ja Niveaa on jännä kokeilla, tuskin olisin itse ostanut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se kyllä on jos tulee useampi väärän värinen tuote...

      Poista
  14. Hyvä boksi oli! Luulin, että tuo yks on kuivashampoo, mutta se onkin tupeeraussuihke. :D Pitääpä yrittää korjata omaan tekstiin se piakkoin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3