keskiviikko 10. toukokuuta 2017

F.U.N Lacquer Spring/Summer 2017

F.U.N Lacquer on pikku hiljaa hiipinyt sydämeeni ja alkaa olla lempimerkkejäni glitterlakoista. Tykkään paljon näistä superkimaltavista ja uniikeista indielakoista. Hinta toki on korkea mutta sillä saa kyllä vastinetta käsintehdyn kynsilakan muodossa. Kun vieläpä ostat maahantuojalta CesarsShopilta, tuet suomalaista yrittäjyyttä ja laajaa valikoimaa jatkossakin. Näin teen minäkin ja olin kärppänä lauantaina ostoksilla uuden kokoelman ilmestyessä!

F.U.N Lacquer Spring/Summer 2017 swatches and preview

F.U.N Lacquer Spring/Summer 2017 swatches and preview

Spring/Summer 2017 kokoelma sisälsi kuusi eriväristä glitterlakkaa. Itse kiinnitin huomiota aika moneen mutta päädyin tilaamaan ainakin ensalkuun vain kaksi. Yhden sain esiteltäväksi blogiini. Postaan näistä nyt näin pian ( enkä jemmaa uutuuksia ) koska nämä kuvat auttavat varmasti ostopäätöksissä. 

F.U.N Lacquer swatches

Itsekin tykkään odotella tuttujen suomalaista bloggaajien arvosteluja. Svetan ja muiden swatchit ovat aina jumalaisen kauniita mutta hieman siloteltuja. Ymmärrän että huippuluokkaisten mainoskuvien on oltavakin mutta tykkään kuitenkin ns. tavallisista kuvista. Minä tarjoan tavallisia kuvia mutta jospa näistä osviittaa saa. Eihän nämä yhtä ihania ole mutta :DD

FUN Lacquer Lady Boss

F.U.N Lacquer Lady Boss

P5080094.ORF

P5080071.ORF

Lady Boss 
"Lady Boss is a unique metallic rose gold/pink duo-chrome holo polish with holo flakes"

P5080045.ORF

Tässä pieni vertailukuva TGIF:n kanssa. TGIF ( oikealla ) vaatii 3-4 kerrosta tai jopa kultaisen lakan alleen. Se on myös kultaisempi, Lady Boss selkeästi ruusukultaisempi/metallisempi eli ahhh niin ihhhanaaa!! *sydänsilmäemoji* Lady Boss peittää myös paljon helpommin eli kahdella kerroksella. 
Tämä on älyttömän kaunis ja oikeasti tarviit tämän jos yhtään mietit. Mulla tulee olemaan tälle paljon käyttöä kuten TGIF:llekin. Käytän tälläisiä lakkoja paljon aksenttikynsissä ja skitteleteissä.

FUN Lacquer Bachelorette Party

F.U.N Lacquer Bachelorette Party

P5080121.ORF

P5080126.ORF

Bachelorette Party
"Bachelorette Party is a grey holo polish with a beautiful pink shimmer and holo flakies"

P5080054.ORF

Harmaan kanssa ei ole samiksia. Siksi ihastuin tähän lakkaan ensimmäisenä. Teillä monella on picture Polisheja joten laitetaan vertailu heidän kanssaa. Winter, Bachelorette Party, Sisters ja Merge.  
Bachelorette Party on helppo lakattava eli peittää kahdella kerroksella. Pinkki shimmer tekee lakasta uniikin. Yllätyin miten isoja hololastuja lakan seassa on! Tämä vaikutti sileämmältä promokuvissa. Lakkaa kannattaa sekoittaa hyvin ennen lakkaamista. Tosiaan hyvin uniikki lakka ja pinkki shimmer näkyy selvästi.

FUN Lacquer Grape Soda

F.U.N Lacquer Grape Soda

P5080022.ORF

P5080033.ORF

Grape Soda
"Grape Soda is a lovely pastel purple with purple/pink shimmer and holo flakes"

P5080058.ORF

Lilan kanssa lähin on Happy Ending ( oikealla ). Sitä en ole saanut vielä kynsille mutta tikulle kyllä. Vaaleat violetit, lilat ja tummanvioletitkin ovat aina lähellä sydäntäni. Tykkään tämä lakan pastellisuudesta eikä se ole liian hempeä. Peittää kahdella kerroksella. 
Tämä on nätti, ehkä hiukan tummempi kuin oletin mutta en kyllä pettynyt kuitenkaan. Tosi hyvä koostumus, tykkään enemmän näistä helposti lakattavista Funeista toisinkuin paljon kerroksia vaativista glittereistä. Olen nyt kokeillut kokoelman kolme lakkaa ja uskon loppujenkin olevan yhtä hyvin käyttäytyviä ja helppoja lakattavia.  

FUN Lacquer Cesarsshop

Olitko lauantaina kärppänä tilaamassa? Vai mietitkö vielä, ostatko myöhemmin?

Kaksi lakkaa ostettu itse, yksi saatu kuvattavaksi. 

24 kommenttia:

  1. Viimeinen violetti on törkeen hieno. Nyt on kukkaronnyörit tiukalla. 😆

    VastaaPoista
  2. En oo vielä hankkinut näitä, mutta Grape Soda on sellainen joka eniten kiinnostelee. Toi Happy Ending on ihana! <3. Silloin kun sain sen käsiini, se näytti vähän tylsältä pullossa ja sillä ei tullut heti lakattua, mutta kun sain sen lopulta kynsille,olin aivan myyty. Nyt pullo onkin vajunnut jo niin, että oon alkanut säästelemään sitä.
    Toi on ihan totta että Svetan ja muiden superkynsityyppien kuvat on vähän liian hienoja. Niiden perusteella en koskaan tee ostopäätöksiä. Tää sun blogi ja sun kuvat sen sijaan on olleet erittäin usein syynä uusien lakkojen hankinnassa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Tarja! Kiva kuulla! Mun kuvat ei tosiaan ole yhtä photoshopattuja mutta itsekin sen ostopäätöksen tekisi tavallisten kuvien perusteella. Ka nyt mun pitää saada Happy Ending äkkiä kynsille, kyllähän se varmasti on ihana :)

      Poista
  3. Ihanat swatchit. Oma uutuuksien katselu päätyi ihan muihin Funeihin, niistä postasin eilen. Oli niin kovin vaikea päättää. Uutuuksista kuitenkin mietin olisiko Blue Lagoon lakkani? Lady Boss on myös mahtava tapaus mutta kun ostin juuri kultaisen funin, ehkä se kotiutuu myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitää lukea postauksesi päivällä, en ole vielä ehtinyt lukea päivän blogipäivityksiä :) Lady Boss on upea, ehkä hienompi kuin odotin!

      Poista
  4. Minä rakastan sun kunsikuvia kun ovat aina niin selkeitä ja kauniita ja lakkojen sävyt ovat realistisia! Teet valtavan paljon työtä hyvien kuvien eteen ja hoidat käsiäsi ja se näkyy!

    Oh! Lady Boss on aivan huikea! Kaikki kauniita lakkoja mutta ruusukulta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos Maitta ❤ onhan mulla joskus sitä alemmuuskompleksia mutta niin tuntuu olevan muillakin :) pääasia että aina itse lynsissään viihtyy ;)
      Lady Boss on ihana, niin nätti lakka!

      Poista
  5. Just noi kököt jo niissä promo kuvissa häiritsi ja se että niissä näyttää ihan kuin olisi myös tikkuhilettä. Värit on nättejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kököt miuten tasoittuu kynnelle. Nää kuvat on otettu just lakattuina ja Bachelorette jäi kynsille. Se oli illalla tasaisempi kuin heti lakkaamisen jälkeen. Hile on hienojakoista ja nättiä, ei pelkkää säärikarvaa ;)

      Poista
  6. Liian muokatut lakkakuvat eivät kerro koko totuutta. Tykkään katsella sinun kuviasi, kun ovat realistisia ja lakkojen värit erottuvat hyvin. :) Hyvät ja selkeät lakkakuvat ovat minulle tärkeitä ostopäätöksen tekemiseen. Näistä esittelemistäsi lakoista Lady Boss on omaan mieleeni eniten. Tämäkin hieman erilainen kevätkokoelma. ;)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos QT :) mulle ennakkosuosikki oli Grape Soda mutta Lady Boss oli livenä upein!

      Poista
  7. Mulle on tulossa tuo Bachelorette Party ja Blue Lagoon. Vielä en tiedä pidänkö niistä juuri noiden isojen lastujen vuoksi, mutta tilasin kuitenkin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä kestän nämä lastut, eivät ole häiritseviä :)

      Poista
  8. Sulla on super hyviä kuvia, mutta kuitenkin oikeita! Ehkä toi eka olis kiva.

    VastaaPoista
  9. F.U.N on kyllä upea lakkamerkki ja hyvältähän nämäkin näyttää! Ihana kimallus... <3
    Lady Boss ja Grape Soda on näistä mun mieleeni, mutta skippasin kuitenkin toistaiseksi tämän kokoelman.

    VastaaPoista
  10. Grape Soda silkkaa rakkautta! <3

    VastaaPoista
  11. Upeet kuvat! Itse tilasin ainakin aluksi vaan ton harmaan

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3