maanantai 8. toukokuuta 2017

Hempeät glitterkynnet

Nyt mennään aika hempeällä linjalla! Ei ehkä omaa mukavuusaluetta mutta tiedän että siellä on moni joka tälläisistä söpöstelylakoista tykkää ;)

CND Creative Play

OPI Teenage Dream oli yksi kaikkien aikojen söpöimmistä glitterlakoista. Mullakin on ollut se isona ja pienenä pullona. Jossain vaiheessa se taisi saavuttaa jonkinmoisen kulttimaineenkin! Dupe-pyrkyreitä sen tilalle on, miltähän tämä CND:n glitterpinkki näyttää?

Picture Polish Holo Star

CND Look No Hands

Look No Hands on kirkkaalla pohjalla oleva pinkkiglitterlakka. Se sisältää hentoa glitteriä joka asettuu kynnelle kivasti. Ja glitter ON hologrammista! Tässä on myös isompaa hexaa joka sekin heijastaa sievästi. Tosi nätti lakka! Tähdet poimin Picture Polishin Holo Star lakasta. Kiva lakka josta tykkään kovasti koska tähtiglitter on minulla puuttunutkin.

CND Look No Hands

Hempeän vaaleanpunainen lakka on CND Candycade. Puolipeittävä sheerlakka joka sopii vaikka ranskikseen. Minä laitoin kolme kerrosta, levittyy yllättävän hyvin mutta pientä raidoittumista on havaittavissa. 

Picture Polish Holo Star

Nätit ja hempeät kynnet, glitter tuo lakkaukseen sitä jotain. Creative Play lakoista vielä sananen! Nämä ovat normaaleja kynsilakkoja eivätkä kestolakkoja. Lakan 400 harjasta levittää lakan siististi kynnelle, Creative Play lakoissa onkin mikropigmenttejä jotka optimoivat värin syvyyden ja kiillon. 

CND Creative Play Candycade

Mulla on jonkun verran kokemusta Creative Play lakoista ja ihan positiivinen kuva on. Creative Play kynsilakka leikkii eri väreillä, efekteillä ja on entistä täyteläisempi. Sävyjä on valittavana jopa 80 erilaista, eri koostumuksella cremestä multi colour glitteriin. Koostumus on 7-free eikä lakka haise perinteiselle kynsilakalle. Mukavampi käyttää!

CND Creative Play lakkoja voi tiedustella jälleenmyyjiltä. Lakat saatu blogin kautta!

35 kommenttia:

  1. Mainitsit 7-free koostumuksen niin onko eroja (minkälaisia?) näillä CNDn lakoilla ja NCLAn kavereilla? CNDsta antaa mulle sellaisen ammattilaistuote vaikutelman :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Creative Playlta olen kokeillut enimmäkseen cremelakkoja, muutamaa glitteriä vaan. Cremet on olleet laadukkaita ja niissä on pehmeämpi eli parempi suti kuin NCLA lakoissa. Molemmat on aika erilaisia merkkejä ja tekee erilaisia lakkoja. Halvempia nämä on kuin NCLA:t. Jos itse mietin niin NCLA valikoimassa on enemmän uniikkeja kun CND Creative Playn valikoimassa turvallisia ja toimivia perussävyjä :)
      CND on ammattilaissarja kestolakkausten ja kestokynsilakkojen osalta mutta Creative Playt on ihan normaaleja kynsilakkoja :)

      Poista
  2. Arvasit oikein! Mm. täältä löytyy näiden hemppisten suuri ihailija! -HH

    VastaaPoista
  3. Aikas söpöset. Tykkään kyllä tosta pohjalla olevasta lakasta tosi paljon. Toimis ihan itsekseen neutraalina nude lakkana. Nätit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, levittyi vieläpä hyvin kun yleensä nää voi olla hankalia :)

      Poista
  4. Onpa kyllä kivat. Ihan voisi mennä vaikka hääkynsistä. :-)

    VastaaPoista
  5. Nätit kynnet! Voisin kuvitella tuollaiset nuorelle leikkisälle morsiamelle jolla on joku tähtipöly- tai keijuteema häissään :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanat kynnet. ♡ Tosi kiva saada tietoa noista 7-free lakoista, uudet hankinnat voisi vaikka suunnata niihin. Täältä sun tontilta oppii aina kaikenlaista uutta, kiitos! t. Sari

    VastaaPoista
  7. Apua, super söpöt kynnet <3 En kestä miten hyviä kuvia saat sun kynsistä! :)

    VastaaPoista
  8. Todella nätit ❤️
    Mua on himotellut sarjan aprikoosi lakka

    VastaaPoista
  9. Söpöt. Tosin ensimmäinen ajatus oli, että noi glitterit näyttäis hienolta mustan päällä. Näin hempeä minä olen.. :D

    VastaaPoista
  10. Söpöt kynnet! Epistä, näyttää niin kivoilta mutta tiedän tasan tarkkaan että omilla kynsilläni olisin myöskin tooodella ulkona mukavuusalueelta :D

    Hmm mulla taitaa olla kaapissa yksi OPI Teenage Dream D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) tälläiset nudet on kyllä siitä hyviä että sopivat lyhyille sekä pitkille kynsille!

      Poista

Kiitos kommentista <3