tiistai 2. toukokuuta 2017

Huhtikuun loppuneet tuotteet

Tuntuu että miten se kuu taas livahti, olisi nimittäin aika listata kuukauden loppuneet tuotteet! On kyllä kiva huomata että ainakin minun laskujen mukaan näitä loppuu enemmän, kuin uusia tulee hankittua :) 27 loppunutta ja monta ihonhoitotuotetta! Hyvä minä!

Urtekram käsivoide

Ihonhoito

Yves Rocher Pear Caramel suihkugeeli
Perushyvä, imelän tuoksuinen suihkegeeli. Näitä tulee aina osteltua ;)

Lacto Line kasvovesi

Perushyvä kasvovesi joka ei kuivata ihoa. Meikinpoistotehot aika olemattomat joten naaman saa pestä tosi hyvin jos tätä viimeisenä käyttää. Aamuihin kuitenkin todella hyvä!

Yves Rocher Nutritive Végétal kasvojen puhdistusmaito
Käytin pitkästä aikaa puhdistusmaitoa ja on vaan todettava että geeliputsarit on enemmän mun juttu. Tuntuu että maidolla ei tuhti meikki lähde?

Yves Rocher Nutritive Végétal kasvovesi
Nyt loppuikin monta YR:n oranssin sarjan tuotetta ja hyvä niin! Tämä kuivan ihon sarja ei ollut ihan mun lemppari mutta tulipahan kokeiltua. Kasvovesi ihan kiva mutta ei herättänyt enempää tuntemuksia.

Yves Rocher Nutritive Végétal kasvojen puhdistusgeeli
Puhdistusgeeli oli kyllä ihan kiva, puhdisti meikit hyvin. Tämä pienehkö tuubi ei mulla montaa viikkoa kestäkään. Plussaa siitä että tämän saa puristeltua melkein loppuun. Tykkään kuitenkin enemmän YR:n sinisestä ja vihreästä Végétal sarjoista.

Yves Rocher Nutritive Végétal

Himalaya Herbals Light Hydrating geelivoide*
Himalayan geelivoide oli oikein kiva meikin alla. Raikasti ja kosteutti mutta yksin geelivoide ei mulle riitäkään, illalla pitää olla tuhdimpaa. Hyvä hinta-laatusuhde.

Nafha kasvonaamio*
Nafhan kosteuttava naamio oli talviaikaan ihana. Kosteutti, rauhoitti ja tasapainotti ihoa. Tykkäsin tästä voidemaisesta tuotteesta!

Herbina Energy Boost kasvovoide spf 15
Virkistävä ja suojaava, C- ja E-vitamiineja sisältävä päivävoide. Normaalille ja sekaiholle. En ymmärrä miksi otin tämän käyttöön kun talvella ei niin suojavoidetta käytetä. Lisäksi käytin tämän yövoiteena koska oli aika tuhtia! En siis voisi kuvitellakaan että laittaisin tätä kesällä meikin alle, täyteläistä ja rasvaista kun on. Mutta ihana voide oli, virkistävän tuntuinen ja ihanan tuoksuinen. Laitoin aina sekaan muutamia tippoja Frantsilan ruusuöljyä josta ihoni tykkäsi. Jaa-a, saattaisin ostaa sarjaa lisää, Herbina on ihan ok!

Lavera deodorantti

Urtekram Coconut käsivoide
Ihana kookoksen tuoksuinen ja päiväkäyttöön sopiva käsivoide! Hujahti kulua nopsaan mutta positiivinen mielikuva jäi! Ei jättänyt käsiä rasvaisiksi, se on aina mulle pääasia. Nyt en tarvii uutta kun aika monta käsivoidetta löytyy jemmoista. 

Lavera appelsiini deodorantti*
Appelsiinidödössä oli ihana tuoksu, voi kun kaikki dödöt tuoksuisivat appelsiinista. Ei sotannut vaatteita ja kuivui äkkiä. Kovassa menossa tämä ei pitänyt vaan kainalot menivät märiksi. Luonnonkosmetiikan ystäville!

Dermalogica Skinperfect Primer spf 30 Age Smart

Todella laadukas primer meikin alle. Antaa heleyttävän kauniin kuullon ja tosi hyvän pidon meikille. Ostaisin jos ei olisi niin kallista ja olisi tarvetta primerille. 

XZ vanilja-suklaa shampoo

Hiukset

XZ Suklaa-vanilja shampoo
Tätä tulee ostettua aina syksyllä, auttaa päänahan kutinaan ja on muutenkin perushyvä shampoo. 

ISM Repair hoitoaine
LivBoxissa tullut hoitis. Ihan kivalta vaikutti mutta pikahoitsikkana kun käyttää niin ei ihmeempiä irti saa. 

Bellápierre kokemuksia

Kosmetiikka

Bellápierre meikkipuuteri*
Huhhuh, vihdoin tämä loppui! Mielettömän riittoisa meikkipuuteri! Tätä suosittelen kun haluaa käyttää mineraalimeikkimerkin puristettua puuteria ja kun haluaa oikeasti peittävyyttä. Jos levittää vipalla, meikkipohja on todella peittävä ja jopa hieman jauhoinen. Itse laitoin tätä kabukilla jolloin pohja on matta ja puolipeittävä. 
Kestää siistinä pitkään ja ennenkaikkea on mielettömän riittoisa tuote. Ihan hintansa arvoinen, voin suositella esim.akneiholle joka kaipaa peittävyyttä mutta haluaa ihon pystyvän hengittämään samaan aikaan. Ei siis tuki ihoa!

Pixi Cat Eye Ink eyeliner*
Ei paras kokeilemani kissaeyeliner. Antoi omaan makuuni liian vähän väriä eli oli kuivakka ja kolojen värittäminen ei onnistunut, vei mukanaan väriä. 

Maybelline Master Drama eyeliner
Mikähän tätäkin rupesi vaivaamaan. Mulla oli tätä ruskeakin ja se ei sotannut ikinä yläluomea. Tämä teki parina päivänä niin mahtavat viirut ja pilasi koko meikin että ei viitsi käyttää enää. Mustia eyelinereitä löytyy niin monta että p*skoja ei säilytellä :DD no ei, Maybellinen Master Dramat on ihan hyviä ja pehmeitä piirtämään. Tämä musta on vaan niin pigmenttinen että tarttuu päivän mittaan yläluomelle ja sitä en suvaitse ;)

Gina Tricot eyeliner
Aika vanha jo, uskaltaakohan käyttää. Ostin Make Up Storen glitter eyelinerin joka on kyllä kivempi kuin tämä.

MAC Vapour luomiväri
Meikkien KonMarituksessa huomasin propaletissani olevan Vapourin. Tämä on ihan nätti väri kun hakee kulmaluulle hohtoa. Tämä loppu pölisee jo aikalailla enkä ole käyttänyt enää aikoihin. Ei varmaan tule ikävä.

Kynnet

X-tra kynsilakanpoistoaine
Perus kynsilakanpoistaine jota tulee ostettua aina uutta. Halpa, tehokas ja sopii leimailuun.

Konad kynsilakanpoistoaine*
Olipa ihana kynsilakanpoistoaine! En ole käyttänyt tätä pitkään aikaan joten unohdin miten hellävarainen mutta tehokas tämä on! Jos kävisin Cesarilla, ostaisin tätä aina. Tuoksuu sitruunalta ja jättää kynnen kostean tuntuisiksi, ei ollenkaan kuiviksi. Pitääpä joskus tilata tätä!

Color Club 0-60 päällyslakka*
Vanha pikakuivattaja joka on jo paksuuntunut. En viitsi ohentaa kun on niin vanhaa. Kuivatti kyllä nopeasti ja muistaakseni sopi leimojenkin päälle. On vaan tullut monta uutta hyvää niin tämä on unohtunut käyttää :/

Essie päällyslakka

Essie Gel Setter päällyslakka*

Tämä näköjään paksuuntui kun jäljellä on sentti. En jaksa ohentaa kun jemmassa on kaksi uutta pulloa. Sopii leimausten päälle ja kuivattaa kynsilakan nopeasti kuivaksi. Geelipinta on nätti. Kaikinpuolin loistava päällyslakka!

Essie Millionails aluslakka*
Tämä vaikutti ensin todella hyvältä mutta sitten petti. Ja sitten meni kynnet. Joku saattaa muistaa tämän talvisen taisteluni kynsien kanssa. Trind Nail Repair ja CND Rescue RXx ovat ainoat tuotteet joihin enää luotan joten Millionails, me ei enää kohdata! Käytin loppuun toisen aluslakan päällä toisena kerroksena. 

Faby Oxygen aluslakka*
Kun kaipaat myrkyttömiä 5-free aluslakkoja niin suosittelen kääntymään Fabyn puoleen. Oxygen sisältää vitamiineja ja kosteuttaa kynttä. Vaaleanpunainen väri ei näy kynnellä. Ihana aluslakka joka kesti käytössä sairaan pitkään. Loppu on vähän paksuuntunutta eikä kuiva enää kynnellä hyvin joten heippa, me kyllä tavataan uudestaankin!

Nailfix kynsiöljy Yummy Gummy
Ihana imelän tuoksuinen kynsiöljy. Sopii päivittäiseen ylläpitoon. Talvella kaipaan rinnalle jonkun tehokkaamman eli vaikka CND Rescuen. Pitkä pipettipullo on vaarallinen ja meinasi kaatua monet kerrat :D

Essence Effect kynsilakka
Joskus kaipasin mustaa lakkaa niin nappasin tämän essencen mattamustan mukaan. Loppu on paksuuntunut pulloon joten näkemiin sullekin. En jaksa ohentaa kun ei ollut niin kummoinen lakka.

OPI It´s Frosty Outside kynsilakka
Ihana OPI hopea sokerilakka jota tuli kyllä käytettyä paljon. Nyt on niin lopussa ettei saa enää mitään ulos. Minipullot on vähän hankalia. Tälle on jo korvaaja IsaDoralta koska etenkään talvikynsiä ei tule ilman hopeista sokerilakkaa ;)

Huh mikä lista :D oliko joukossa tuttuja tai kiinnostavia?

Tuttuun tapaan *-merkityt tuotteet on saatu blogin kautta.

28 kommenttia:

  1. Hei kiitos Vivid brights -esittelystä! Useammassa kaupassa piti käydä ennen kuin löysin sähkönsinisen eyelinerin, mutta lopulta onnistui ja vapunpäivän kuljin sinisin kissarajauksin! -HH

    VastaaPoista
  2. Olipas roskia! 😊
    Konadin kynsilakanpoistoaine kiinnostaa. Mulla on toi essien millionnails avaamatta. Jännä miten se yhtäkkiä muuttui.

    VastaaPoista
  3. Ihanan pitkä lista:)
    Samat sanat tuosta Maybellinen Master Drama eyelinerista; yritin käyttää sitä joskus aikoinaan, mutta oli aika susi, kun lykkäsi viirut väkisinkin yläluomillekin;) Lacto Linen kasvovesi oli mun makuun vähän olematonta, mutta eipä kai ole tuotteen vika, jos se ei käyttäjälleen sovi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tuo Master Drama ollut pitkään..onko se sitten viiruttanut aiemminkin ja olen sen hylännyt meikkipussin pohjalle. Ja unohtanut ettei se toiminut :)

      Poista
  4. Aikas hyvän kasan säkin sait aikaiseksi, katsotaan pistinkö huhtikuussa paremmaksi ;D

    VastaaPoista
  5. Tuo suklaa-vanilja shampoo on ihan mun vakkari,sitä on aina oltava jossain jemmassa jos päänahka tahtoo alkaa kettuilla :)

    VastaaPoista
  6. Luonnonkosmetiikan dödöissä ei ole alumiinia eli ei ole tarkoituskaan että kainalot pysyvät kuivina. Tarkoitus on estää haju. Itselläni tuo on ollut huonoin dödö mitä ikinä olen käyttänyt mutta sillä on oma kannattajakuntansa joilla toimii. Itselläni kovettavat aluslakat on pannassa koska ne katkoo kynnet. Joustava kynsi kestää iskuja. Mutta mahtavan määrän tuotteita olet saanut loppuun 👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotipäivinä Laveran dödö toimi hyvin mutta sitten jos liikuit enemmän, kainalot meni märiksi. En muista haisiko hiki? Juu varmasti se monilla toimii, kaikkihan ei hikoa niinkuin minä :)
      Minä en pysty olemaan ilman kovettajaa, mulla liuskoittuu kynnet eikä se pysy kurissa muulla kuin kovettajalla. Vaikka öljyän joka päivä! Joustavat kynnet mulla ei ole, napsahtavat kyllä jos iskun saavat osakseen...

      Poista
  7. Itse en ole koskaan kokeillut Yves Rocherin kasvoputsareita, mutta jotain merkkiä olisi kiva kokeilla kun alkaa nykyiset pikkuhiljaa loppua. Lisäksi toi Konadin kynsilakanpoistoaine vaikuttaa tosi hyvältä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Konad on hyvä kunt uoksuus itruunalta <3 minusta YR:llä ont osi hyviä tuotteita kun vaan löytää ne omat suosikit.

      Poista
  8. Laveran deodorantit tuoksuu niin hyvälle. Mulla on lime-versio ja voisin nuuhkia sitä vaikka huvikseen :D

    VastaaPoista
  9. Mulla on ollut myös tuo Bellapierren puuteri ja hitsi kun se oli hyvä, riittoisa ja peittävä. :)

    VastaaPoista
  10. Tehokkaasti oot käyttänyt tuotteita loppuun! :D Nafhan naamio on aivan ihana, yksi lemppareistani. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nafhaa tulee ikävä, nyt mulla ei sen tuotteita enää olekaan!

      Poista
  11. No oot kyllä saanut ihan kiitettävän määrän loppumaan. :)

    VastaaPoista
  12. Oho, olipa siinä iso kasa!

    Mä olen yrittänyt siirtyä luonnonmukaisiin dödöihin mutta ne muutamat mitä olen testannut eivät toimi... enkä edes mielestäni hikoile kovin voimakkaasti :( Laveraa en oo kokeillut, appelsiini kuulostaa hauskalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla toimi Madara mutta en ole nyt ostanut sitä. Käyttäisin kyllä luomua mutta en ole löytänyt täysin pitävää...

      Poista
    2. Kokeilin Madaran dödöä mutta se oli yhtä kakka kuin muutkin... :)

      Poista
  13. Tänään just mietin, että mikähän olisi hyvä käsirasva, joka ei jättäisi käsiä liian rasvaisiksi. Pitääkin tuo Urtekram pistää korvan taakse :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3