tiistai 9. toukokuuta 2017

Joka paikan höylä - Egyptin taikavoide

Ulkomuodoltaan kuin halpiskaupan tuote mutta sisältö täyttä taikaa. Mikä on tämä kulttituotteeksi nimetty Egyptin taikavoide? Sain tämän maahantuojalta testiin ja koska kaikki uusi kiinnostaa, mielelläni kokeilen. Tätähän on kehuttu ulkomailla, mm. Madonna, Cameron Diaz ja Eva Mendes tätä käyttävät. Tähän joka paikan voiteeseen ovat ihastuneet myös kauneuden ammattilaiset, ihotautilääkärit ja luontaishoitajat.

Egyptian Magic

Egyptian Magic voiteen koostumus perustuu puhtaisiin raaka-aineisiin. Voide saa tehonsa 100% luonnollisista aineisosista, joista valtaosa saadaan ahkerilta mehiläisiltä. Tehokkaasti kosteuttava ja ihoa hellivä voide sisältää vain hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, propolista ( mehiläisvahakittiä ), mehiläisvahaa ja oliiviöljyä.

30 vuoden ajan valmistettu voide sopii ihon kosteuttamiseen, arpien parantamiseen tai pörröhiusten kesyttämiseen. Luonnollisten raaka-aineiden kosteuttavat ominaisuudet tekevät siitä täydellisen voiteen helpottamaan ihon kuivuutta ja suojaamaan aitä aina päästä varpaisiin. Voiteen koostumus on tiivis ja vedetön mutta siitä huolimatta se ei tuki ihohuokosia. Voide on mielettömän riittoisan tuntuista.

Egyptian Magic kokemuksia

Egyptian Magic on kovaa ja vahamaista. Sitä notkistetaan hetki sormien välissä jolloin se muuttuu öljyisemmäksi. Jos käytän tätä yövoiteena, laitan sen heti miselliöljyn perään jolloin se liukuu iholle paremmin. Meikin alle en ole uskaltanut kokeilla.

Egyptin taikavoide

Tätä voi käyttää niin moneen tarkoitukseen mm. kasvoille meikinpoistoon, naamioksi tai voiteeksi. Helpotuksena auringonoton jälkeen, kutisevalle iholle, naarmuille, arville tai pienille palovammoille. Tätä kokeilen kesällä itikanpistoihin jotka menee mulla aina paukamille :/ samaten käsivarren aurinkoihottumaa saa tuta Egyptinvoiteen!
Koko perheen voiteena tämä sopii miehille parranajon jälkeen tai vauvan pepulle vaippaihottumaan. Hiuksille latvoja silottamaan, kuiville kanta- tai kyynäspäille. Toki myös käsi- ja kynsinauhavoiteeksi jossa se on ihan omiaan. Käyttötarkoituksia on monta!

Jokainen Egyptian Magic-purkki valmistetaan käsin Yhdysvalloissa täysin luonnon raaka-aineista. Siihen ei lisätä säilöntäaineita, alkoholia tai vettä, lisäaineita eikä hajusteita. Se ei sisällä parabeeneja tai geenimuunneltua ainesosia. Yksi purkki kestää varmasti ikuisuuden mutta onneksi päiväys on pitkä, 11/2019. 

Oletko kuullut tai kenties kokeillut tätä ihmevoidetta?

Egyptian Magic voidetta saa maahantuojan NHS:n nettikaupasta sekä Ruohonjuuresta
Voide saatu blogin kautta.

20 kommenttia:

  1. Tämä oli itselleni yllättävänkin positiivinen yllätys :)

    VastaaPoista
  2. Olen kyllä kuullut mutta huvittavaa kyllä vasta Suomessa. Asuin 5v Egyptissä ja siellä tätä ei tunnettu 😀. Asuin ja olin töissä punaisen meren kahdessa kaupungissa ja etelässä. Samoin olen täällä törmännyt egyptiläiseen hierontaan mitä siellä ei ollut. Vain tavallista ja muutama itämainen paikka löytyi. Voide kyllä on mielenkiintoinen pakattuna täyteen mehiläisten tuottamia loistavia ainesosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tälläiset monitoimituotteet on kyllä käteviä, sopivat vähän kaikkeen :)

      Poista
  3. Pitäisi olla kyllä tosi kuiva iho, niin sitten voisi toimia meikin allakin. Mut kynsinauhoille ja kantapäille loistava. :)

    VastaaPoista
  4. Tällaiset tuotteet kyllä aina kiinnostaa! Jäi mietityttämään että mille tämä sitten tuoksuu, vai tuoksuuko millekään? Itselle kun se oikeasti tuoksuton tuote on aina parempi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä ei ole tuoksuton mutta ei tuoksu pahallekaan. Omaan nenään aika neutraalilta tuoksuu!

      Poista
  5. Mä aion kyllä testata tätä meikinkin alla, vaikka mun iho ei mikään korppu olekaan :D Jotenkin mun iholla meikin alla toimii tosi yllättävätkin tuotteet :P Mutta tästä olen tykännyt huulivoiteena ja joskus iltaisin levitän vielä seerumin, kosteusvoiteen ja ihoöljyn ylle, tuomaan kaksoislukituksen kosteuttavien tuotteiden "muhimiselle":D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis vaan kokeilla vaikka vapaapäivänä. Minä pelkään liikaa rasvaisuutta joka saattaa puskea meikin läpi. Mutta voisi olla yllättävä tuote!

      Poista
  6. Testiin menossa myös itsellä tämä 😊

    VastaaPoista
  7. Mullakin on tää nyt testissa ja vaikuttaa tosi hyvältä! :) Kokeilin käsiin ja yllätyin miten nopsaan imeytyi, noin paksuksi voiteeksi!

    VastaaPoista
  8. Hei, täällä allerginen (lääke-, laastari-, vari, hajuaineallergiat) voiteenkäyttäjä, joka on tosi tyytyväinen tähän tuotteeseen. Sain testerin tyttäreltäni pari viikkoa sitten. Käytän voidetta iltaisin pienen määrän yövoiteena, sekä aamuisin ja lopputulos on tosi yllättävä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3