tiistai 30. toukokuuta 2017

Kaikkee uutta Konadilta

Mulla on paljon näitä uusia Konadin juttuja testaamatta ja päätin koota niitä yhteen ja samaan postaukseen. Nämä kynnet kun ei ole niin ihmeellisiä vaan niitä arjen helppoja ja nopeita ;) Mutta kiva esitellä uusia laattoja ja uusia makeita leimauslakkoja!!

Konad

Aloitetaan tästä mun uudesta lempparilaatasta ;) Konadin Square laatathan leimaavat moitteetta kuten Konadin laatat muutenkin. Näiden kanssa ei ole ikinä ollut ongelmaa. Square laatoissa on kivoja teemoja ja kuvioita jotka soveltuvat kaiken kokoisille kynsille. 

Konad stamping

Konad Classic Jeans Mid Night Blue Jeans

Nämä ekat kynnet on yhden helpot ja nopsat töitten jälkeen tehtynä. Konad Classic Jeans -kokoelman Mid Night Blue Jeans lakka ja leimat Konad Square 32 laatasta. Tuo laatta on muuten tosi kiva, siinä on nättejä kuvioita jotka sopivat vaikka leimojen värittelyyn. Leimauslakat ovat musta ja valkea, ne toimivat perusvärit. Päällyslakkana Konad Top Coat Regular eli se perus päällyslakka joka ei levitä leimoja.

NCLA Nudes

Toisissa kynsissä kokeilin ekaa kertaa NCLA lakkaa Volume IV. Tämä sievä vaaleanpunainen nude kuuluu Sokoksella myytävään valikoimaan, toki tätä saa myös Cesarin verkkokaupasta. Lakka peittää kahdella kerroksella. Suosittelen kahta paksua kerrosta koska kovat harjakset viiruttavat lakkaa, joten turha taiteilla ohuiden kerrosten kanssa.

NCLA Volume IV

Leimoissa Square 32. Tämäkin kuvio on mieleeni ja voin kertoa että tämän varalle on suunnitelmia. Laattaa tullaan siis näkemään piakkoin uudestaan! Leimauslakka on Konad Black Pearl. Olen aika helposti laiska leimaaja eli leimaan usein mustalla tai valkealla. Ne ovat niitä turvallisia perusvärejä. Nyt löysin uuden suosikin eli Black Pearlin. Tässä riittää pigmenttiä mutta mikä parasta; tämä ei leviä niin helposti kuin tavallinen musta leimauslakka! 

Pearl-koostumus tuo nättiä helmenhohdetta ja näyttää hieman elävämmältä. Kannattaa kokeilla jos suttaat leimat päällyslakalla ;) nämä Konad leimauslakat ei ole hinnalla pilattuja, maksavat vain 5 euroa tsipale. Ja tuo mahtava Double Edge Stamper on toiminut moitteetta, ei tarvii viilata ja hangata asetonilla. Nappaa kuvan nopeasti ja siirtää kokonaisena kynnelle. 

Konad tuotteita voit ostaa maahantuojan CesarsShopin nettikaupasta. Itse olen käyttänyt Konadin tuotteita 10 vuotta, ihan blogini alkuajoista asti. Edullisia ja toimivia. Sopivat erittäin hyvin aloittelijalle koska välineet ja lakat toimivat hyvin ja ovat "yksinkertaisia". Kun leimaamiseen pääsee enemmän sisälle, voi kokoelmaa laajentaa muihin merkkeihin ja välineisiin.
Uusia leimausjuttuja menee ja tulee mutta Konad on mun lempparini! Mahtavaa että julkaisee uusia laattoja aika ajoin. Ei ehkä ihan MoYou Londonin tahtiin mutta ei minusta tarvitsekaan!

Oletko innostunut uusista Konadeista? Löytyykö Square laatoista lemppareita?

Käytetyt tuotteet saatu blogin kautta.

18 kommenttia:

  1. Konad on kyllä harrastuksen alkuajoista tuttu, mutta nykyään en taida omistaa yhtäkään tuotetta. Leimalakat ei enää myöhemmin vastannut omiin tarpeisiin ja leimauskuviot liian pieniä. Ehkä nuo squaret kävisi omiin tarpeisiin nykyään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Squaret on kyllä hurjan hyviä ja kuviot isoja. Jossain vaiheessa Konad jäi kyllä leimauslakoissa muitten jalkoihin. Parempia kultaisia ja hopeita tuli muilta merkeiltä. Mutta edelleen ne perusvärit ja kaikki pastelliset toimii :) musta ja valkea leimauslakka on luottotuotteet vuosien ajalta! Ei oikeastaan noin halpoja ja toimivia muilta merkeiltä löydä.

      Poista
  2. Ihania uutuuksia!
    Ai että, kun tekisi mieleni uusia laattoja! Meinannut tilata niitä vasta vuoden. :D
    Nyt on menossa se hetki, kun kynnet on kerran vuodessa pitkät. Esim. Konadin pikkulaatat ei enää riitä tähän pituuteen. Mutta eiköhän tuo ongelma taas kohta poistu. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkö sinä vieläkään ole saanut tilausta menemään ;)) Squareissa riittää muuten pituus sekä pitkiin että lyhyiin :)

      Poista
    2. E. :D Aina mietin, että nyt menee rahat ihan turhaan. Mutta sitten kyllä muissa heräteostoksissa järki häipyy täysin! Haha.

      Poista
    3. Nojoo mullakaan ei järkeä ole päässä kun kosmea ostelee ;DD mutta jossain muissa asioissa olen tosi pihi ja ostan halvinta mahdollista...

      Poista
  3. Tosi sievät molemmat lakkaukset, ehkä ylemmät on vielä hivenen mieluisammat näistä. :)

    VastaaPoista
  4. Onpa kauniit. Ajattelin sitten opetella minäkin leimailemaan ja ostin samaisen Squaren laatan 32 sekä nron 14. Vielä kun olisi ne hermot opetella :) mutta tämä taas inspiroi kyllä, niin ovat kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) hermoja vaan kehiin, tekee rauhassa ja toistaa epäonnistuneet työvaiheet. Leimaaminen on helppoa vaikka takkuili mullakin alussa tosi paljon ;)

      Poista
  5. Noi nudet kynnet on ihanat! Mähän en kynsiäni leimaile, mutta ainoat leimauslaatat mitkä olen omistanut on olleet Konadin. :D

    VastaaPoista
  6. Pitääpäs käydä kattomas noita laattoja. Just kyl tilasin bornprettystore lta ja moyoulondonilta.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3