lauantai 20. toukokuuta 2017

Mun uusin Make Up Store palettini

Make Up Storella on myymälöissään ( Oulu, Kuopio, Helsinki ) kiva systeemi; osta neljä luomiväriä, saat tyhjän paletin kaupan päälle. Palettiin saat itse koottua kivan kokonaisuuden. Mulla on ollut soloja ja miitistä saatiin ne tyhjät paletit. Siitä lähti mun innostus koota neljästä napista oma mieleinen kokonaisuus. Nyt kun ostin taas neljä, sain tyhjän paletin.
Napit on muuten tosi helppo naksauttaa pois rasiastaan. Minäkin arastelin alkuun kun on traumat MAC luomivärien depottauksesta. Ne särkyvät kuitenkin aika helposti! MUS napit naksautetaan alapuolelta, minä pidän sormia vastakkaisissa kulmissa ettei nappi väänny. Uuteen palettiin ne sujahtavat helposti. Tarvittaessa myyjä varmasti auttaa ja kokoaa paletin vaikka paikan päällä.

Make Up Store Moon Shadow Peach

Laitoin palettiin aiemmin ostamani ja saamani Moon Shadow luomivärit Peach ja Copper. Nyt ostin fuchsian värisen hieman hohtavan Lifen ja satiinimattaisen luumun Magicin. Tiesin että mulla tulee käytettyä näitä sävyjä paljon ja ne on helppo yhdistää kupariin ja kultaan. Ihana Maitta auttoi sävyjen valinnassa koska se ainainen valinnan vaikeus iskee helposti. Paletti on kyllä ihana ja monipuolinen! Näitä värejä kun voi taas yhdistellä muihin ja paletteja saa vaikka koottua uudestaan jos siltä tuntuu!

Make Up Store Moon Shadow Copper

Make Up Store Moon Shadow swatches

Peach on kaunis neutraali kulta joka sopii hyvin arkimeikkailuihin. Kun siihen yhdistää Lifeä ja/tai Magicia, tulee kiva vihreihin silmiin sointuva meikki. Kulmaluulla käytän Make Up Storen mattavaaleaa Vanillaa. Se löytyy mulla kahdesta muuta paletista joten sitä saa lainattua helposti. 
Nämä kaikki värit häivyttyvät helposti yksiin ja pysyvät koko päivän. Make Up Storen meikit ovat ihania ja tämä paletti niin nätti!! Copperia en tässä meikissä käyttänyt, kaikkia muita sävyjä kyllä. Kulmaluun hohto on Dior Flower Blossom paletista.

Make Up Store eyeshadow Magic

Make Up Store eyeshadow Life

Ja arvatkaa mitä? Tajusin että tällähän saan meikattua myös kulmat! Nykyään pinkkitukkaisena meikkaan välillä pinkit tai violetit kulmat. Tai laitan molempia! Näissä kulmissa fuchsia Life alkupäässä ja luumu Magic loppupäässä. Jos haluan kulmista vieläkin voimakkaammat, väritän niitä ensin punaisella huultenrajauskynällä. Nyt laitoin alle ruskeaa kulmakynää koska meille oli tulossa vieraita. Pitää edes yrittää vähän käyttäytyä eikä olla tuijotuksen kohteena :D muutoin mattaruskea meikki on MUS Jungle ever paletilla tehty. 

värikkäät kulmakarvat

miten meikkaan kulmakarvat

Mitä tykkäät paletistani? 

19 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti<3 Sävyt on itsessään todella kauniita (rakastan lilan sävyjä) ja mätsäävät keskenään mielettömän nätisti<3 Olisipa itselläkin enemmän värisilmää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tästä paletista tuli ihana ja seuraavaan kokonaisuuteen on jo pari väriä mielessä ;)

      Poista
  2. Wau miten hienot kulmat 😍👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 UD:n Electric paletilla tulee vielä näyttävämmät, niistä tuli kommenttia että onko ne tatuoidut :D

      Poista
  3. Onpa tuo kultanen kaunis! :o Ja tuo fuksia sopii sulle ihan törkeen hyvin♡

    VastaaPoista
  4. Siitä tuli ihan sun näköinen paletti 🙂Ja miten kätevää että voi tehdä kulmatkin samalla paletilla! Tykkään tuosta pinkkisävyisestä meikistä tosi paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on kyllä mieluinen kokonaisuus <3 enkä edes ostaessa tajunnut että värit sopivat kulmiinkin ;D

      Poista
  5. Makeita sävyjä, ja juuri sun näköisiä :). Tykkään vaaleiden värien pintakuvioinnista, joista varmaan voi tulla vähän erinäköistä sävyä riippuen mistä kohdasta sivellintä käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Moon Shadow napit ovat ihania, pari on ostoslistalla ;)

      Poista
  6. Palettisi on järkyttävän hieno! Kaikki sävyt on niin mua! Kävin tänään taas ihastelemassa sitä seitsemänkympin luomiväripakkausta jossa olis kaksi oilslick kuosista sivellintä. Olis niin ihana 😍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikä paletti se oli, se värikäskö? Mulla on vähän se Moon Shadow paletti himotuslistalla ( ikuisesti ) :D

      Poista
  7. Ihanat sävyt oot valinnut palettiin 💕

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itsekin, tänään taas meikkasin tällä ;)

      Poista
  8. Vihreäsilmäiseltä iso peukku, upeat värit! Mahtavaa että tosi monelta merkiltä löytyy jo tämä "kokoa-se-itse"- ratkaisu :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3