torstai 4. toukokuuta 2017

Naturel kuorintasukat

Postaus sisältää ällöjä kuvia jaloista ja riekaleista, ihan omalla vastuulla sitten eteenpäin ;)

Sain joskus Willkemilta Naturelin kuorintasukat testiin. Odotin sukkien kanssa kevääseen koska olettehan jo valmiit sandaalikeleihin? Ei ehkä vielä mutta ajattelin olla hyvissä ajoin liikkeellä ;) Jalat ovat tuttuun tapaan koppurat ja kovettuneet. Kaipaavat kuorintaa että näyttävät kesällä paremmilta. Kovettumia on kantapaissä sekä isovarpaassa kunnon kerrokset paksua ihoa. Lähinnä olen vain kuorinut jalkoja suihkussa ja joskus viilaillut kantapäitä jalkojen lasiviilalla

Naturel kuorintasukat

Naturel kuorintasukat sisältävät vihreää teetä, laventelia, E-vitamiinia ja AHA-happoa. Laventeliuutteella on antibakteerinen, tulehduksia estävä ominaisuus. Nämä kuorintasukat samalla puhdistavat jalat ja varpaanvälit bakteereista. Kuulostaa ihanan ällöltä :D
Erilaiset ainekset, kuten laventeliuutteet, vihreä tee, rosmariini, oliivi ja E-vitamiini pehmittävät ja poistavat jalkojen kovettumat. Alfahydroksihapot ( AHA-hapot ) irrottavat kuolleita ihosoluja ja luovat vanhan ihon alta uutta nahkaa. Vielä ällömmän kuuloista! Näin karheista ja halkeilleista jaloista tulee kuin vauvat jalat! 

P3300034.ORF

 Ja katsotaanpas ne lähtökohdat...

P3300042.ORF

P3300045.ORF

Ne perinteiset kovettuneet ja lakanoita hankaavat raastinraudat. Molemmissa käpälissä sama homma.

P3300047.ORF

Sukat vaikuttivat ensin vähän isoilta, varmaan jäi traumat Dermosilin sukista. Mutta nämä ei ole niin isot vaan hyvänkokoiset. Varpaisiin ja kantapäihin jää vähän tilaa joten neste pääsee vähän lillumaan ja vaikuttamaan eri kohdissa. Sukkien annetaan olla jaloissa 90 minuuttia. Minä pistin päälle sukat ja villasukat. Saa kävellä ihan normaalisti mutta yritin asettua ja nauttia tästä ihanasta hemmotteluhetkestä. 

kuorintasukat kokemuksia

Sukat ovatkin ihan älyttömän ihanan tuntuiset, pitäisi oikeasti ostaa niitä Naturelin hemmottelusukkiakin koska jalat on usein tosi kipeät eikä jaksa kävellä illalla enää yhtään. Naturelit sukkia pidettiin puolitoista tuntia ja se meni nopsasti Temptation Icelandia katsellessa :D sukat ei falskanneet vaan olivat äärimmäisen ihanat jaloissa. Hyvin pientä kihelmöintiä tuntui. Puolentoista tunnin jälkeen otin sukat pois ja pesin päpälät.

Viiden päivän jälkeen muistin että hei, käytin niitä kuorintasukkia, pitäiskös tässä tapahtua jotain...olin nimittäin niin odottanut kunnon riekaleita ja sitä että niitä ei ( SAA ) repiä. Kurkkasin päpälät ja pientä kuoriutumista oli havaittavissa. Jaloissa ei ollut mitään tuntoja, riekaleet eivät hanganneet eikä mitään.

kuorintasukat kokemuksia

Viikon kuluttua jaloissa alkoi olla riekaleita. Ne eivät edelleenkään hanganneet vaan ilmeisesti hankautuivat aina sukkien sisälle pieninä palasina. Pidän nimittäin aina sukkia sisälläkin koska inhoan jos jalkapohjissa tuntuu hiekkaa tai pölyä. Vaihdan kyllä sukat aina töistä tullessa. 

P4080049.ORF

P4080053.ORF

Puolitoista viikkoa ja jaloista alkaa irtoamaan loputkin isommat riekaleet. Edelleenkään nämä eivät hankaa eivätkä tunnu mitenkään. Jalat hilseilevät kuollutta ihoa ja irtoaminen on siistiä. 

Kahden viikon kuluttua kuorin loput pikku riekaleet pois jalkojen kuorinta-aineella suihkussa. Kuivaan jalat ja tarkastelen tuloksia. Jalat tosiaan ovat sileät, puhtaat ja kovettumat ovat pois. Hyvähyvä!! Riekalointi ei nimittäin ollut niin voimakasta kuin aiemmissa sukissani joten pelkäsin etteivät nämä kuori kunnolla. Mutta pelkoni oli ihan turha, nyt on taas siistit jalat ja kovettumat ovat poissa. Nyt kun taas muistaisi kuoria ja rasvata säännöllisesti :)

Willkem oy Naturel kuorintasukat Kauneutta.com

kuorintasukat kokemuksia

P4140075.ORF

Kuin vauvat jalat, sileät ja pehmoiset ;) passaa taas lakata kivalla lakalla! Pinkillä tietysti ;)

Willkem oy Naturel kuorintasukat

Naturelin kuorintasukkia suosittelen sinulle joka pelkäät kokeilla kuorintasukkia! Nämä ovat hyvin hellävaraiset eikä mulla irronnut yhtään kipeitä ihoriekaleita. Jalat eivät punoittaneet eikä mitään tuntoja ollut. Jalkojen kuoriutuminen oli siistiä eikä sukkia tarvinnut heittää roskiin, riekaleet on niin pieniä että ne lähtee pesussa pois. 

Olen käyttänyt aiemmin Holika Holikan sekä Dermosilin sukkia. Dermon sukkia en osta uudelleen, olivat liian isot, irrottivat riekaleet niin että jalkapohjat oli arat sekä eivät poistaneet pahimpia kovettumia. Holika Holikat oli kyllä loistavat. Niin oli Naturelin sukatkin! Nämä kaikki ovat suunnilleen samaa hintaluokkaa.

Naturelin sukkia löydät linkkaamastani Kauneutta.com nettikaupasta. Naturelia myy myös ainakin Citymarket ja Prismat mutta niissä olen nähnyt Naturelin kynsikoristeita pelkästään. Voi toki olla että on näitä sukkiakin! Tokmannit kannattaa kierrellä myös. Helpoin on toki tilata Kauneutta.comista :)

Aiotko käyttää tänä keväänä kuorintasukkia? Joko olet valinnut mitä merkkiä?

Sukat saatu blogin kautta.

38 kommenttia:

  1. Holikat on ebayssä lähes ilmaisia!vannon niiden nimeen.
    Osallistuin salveckvikin kuorintasukkien jakoon yhden blogin kautta. Pitäis tulla kohta postissa. Lävin tosin jalkahoidossa hoitamassa pahimmat pois 😊 ihanaa arjen luksusta sekin 👍💗

    VastaaPoista
  2. Laitoin joskus ennen joulua nää ja vieläkin jalat on siistit ja pehmeät. Melkein ootan et vähän kuivaisi että voisin taas laittaa😀 jotain niin tyydyttävää siinä kuoriutumisessa on😂😂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on, joutuu ehkä kuorimaan vielä loppukesästä uudelleen :D

      Poista
  3. Mun pitäisi kanssa tehdä tää nyt ennen sandaalikauden alkua, jalat kun on taas aikamoisessa kunnossa. Mulla on nuo dermosilin sukat varastossa odottamassa, mutta nyt alkoi pelottamaan niiden kokeilu! Ehkä voisin satsata näihin ja jättää ne dermot odottelemaan :D

    VastaaPoista
  4. No meinaan!!! Kunha sais aikaseks tilata. Monta viikkoa ollut jo mielessä. Nytpä ryhdistäydyn ja laitan cesarille tilausta. Eritoten, koska CC halo huesejakin sais taas!!! Valintani on siis holika holika. Parhaat muutamista kokeilluista ehdottomasti.
    -Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Holikat on ihan parhaat! Halo Hueseja kannattaa tilata ennenkuin taas loppuvat, Harp On Itiä on aika rajattu määrä :)

      Poista
  5. Mulla Dermosilin sukat on toimineet oikein mallikkaasti kaksikin kertaa. Malliltaan eivät ehkä ideaaleimmat ole, mutta itse laitan päälle villasukat pitämään noita pussukoita paremmin paikoillaan muutoinkin :)

    VastaaPoista
  6. Mä olen jo kaksi vuotta miettinyt uskallanko laittaa näitä jalkaan, mutta en. :D oon sit vaan tiivistänyt rasvaustahtia kesää kohti. Silti kutkuttaa kokeilla, koska kaapissa on pari käyttämätöntä pakettia.

    VastaaPoista
  7. Mulla Dermosilin sukat eivät aiheuttaneet arkuutta nahan irrotessa, ja tykkäsin lopputuloksesta. Inhosin vaan sitä rapisevaa nahkaa, jota irtoili noin nelisen päivää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne varmaan kaikilla, riippunee paljonko kävelee. Mä kävelin yli 10 km lenkkejä :D

      Poista
  8. Minä ostin juuri Salvequick-kuorintasukat, mutta kerään vielä rohkeutta niiden käyttöön :D Ihan eka kerta koskaan, kun kuorintasukat ostin, vaikka markkinoilla ovat jo hyvän aikaa olleetkin

    VastaaPoista
  9. Mun jalat näytti about tuolta miltä tuo sun lähtötilanne, niiden Dermon sukkien "kuoriutumisvaiheen" jälkeen :/ Mutta hyvin oot saanut näillä jalat kuoriutumaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä toimivat hyvin :) nyt vaan täytyy pitää jaloista huolta muutenkin, muistaa rasvailla aina!

      Poista
  10. Mä ostin täksi kesäksi Tony molyt, mutta pitää vähän odotella etteivät mee hukkaan, kun työsukat ovat niin karmeat ja loma on vasta parin kkn päästä, ei kannata vielä silotella.
    Holika t oli muuten hyviä , mutta kantapään olisi voinut paremmin kuoria.

    VastaaPoista
  11. Hyvä kun muistutit! Samantien meni tilaukseen :D Muutaman kerran on mullakin ollu nämä sukat, kerran just nämä samat ja pari kertaa baby footit. Aivan mahtava keksintö! Mulle ei juuri kovettumia tule, mutta silti on kiva saada siistit kantapäät kesäksi. Oon saanu äitin, siskon ja jopa miehenkin näitä kokeilemaan ja tykkäsivät kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä näistä voi enää luopua, on pakko kuoria jalat joka vuosi!

      Poista
  12. Mulla on edelleen tuolla odottelemassa yhdet kuorintasukat. En ole uskaltanut vielä kokeilla. Mua ahdistaa ajatus, että töissä pitää niissä istoriekaleissa hauduttaa jalkoja kengissä, vaikka tuskin sellaista tilannetta oikeasti tulisi. Täytyy ehkä vana rohkaistua kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan :) jotkut leikkelee ne isot riekaleet pois mutta repiä niitä ei saa. Näissä sukissa ei ollut tuota ongelmaa, irtoaminen oli niin siistiä :)

      Poista
  13. Mulla on kokemusta vain Dermon kuorintasukista. Riekaleet ei sinänsä haitanneet menoa, mutta lopputulos ei ollut ihan niin hyvä kuin toivoin. Täytyykin koittaa jotain muuta merkkiä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan näissä valinnanvaraa, kaikki ei toimi kaikilla ja joku tykkää toisesta :)

      Poista
  14. Oi nam nam mitä kuvia! :D
    Itsellä ei noihin tarvetta, mutta olen kuullut paljon kehuja niiltä, jotka ovat sukkia käyttäneet.

    VastaaPoista
  15. Mulla tais olla jotain random ebay versio kuorintasukista mut en oo uskaltanu kokeilla tarve kyl olis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en uskalla ostaa eBaystä ihan randomeita vaikka voivat olla ihan toimiviakin :)

      Poista
  16. Kylläpä lähtikin hyvin kuoriutumaan. Pidän mielessä, kun taas tarvitsen uusia sukkia. Nyt testailen yksiä, joista teen blogiin jutun myöhemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule linkkaamaan, minua aina kiinnostaa kuorintasukkajutut :)

      Poista
  17. Mulla on siitä erikoiset käpälät ettei niihin tule ollenkaan kovettumia, mutta hitsi kun houkuttais kokeilla tällaisia kuorintasukkia. Ehkä ostan sitten lohdutukseksi jotkut kosteuttavat sukat, tai mitä niitä nyt on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niitä on kanssa tuolla Kauneutta.comissa. Mulle tulee aina kovettumat, aina samoihin kohtiin! Ja ne ei lähde kuin kuorintasukilla :)

      Poista
  18. Istuin illalla kuorintasukat jalassa ja kokeilin ekaa kertaa water decalseja :) Tuli niin söpöt kynnet, että pakko tuijotella niitä ;) Sekä sukat että decalsit oli halpoja ulkomaan löytöjä, saa nähdä toimiko nää sukat yhtä hyvin ku baby footin sukat. Kiva fiilis kun saa itteään kevätkuntoon!

    VastaaPoista
  19. Muistatko mahtuisiko nuo sukat 48 kokoa olevalle jalalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on 39-40 :) ainahan voi kokeilla, en osaa varmaksi sanoa!

      Poista

Kiitos kommentista <3