tiistai 23. toukokuuta 2017

Smashbox Cover Shot Ablaze

Niin siinä kävi että sain aiemmin varaamani Ablazen itselleni! Luulin että näitä ei tule lisää mutta yhtenä iltana sain kivan tekstarin, varaamasi Ablaze on saapunut myymälään. Kävinkin sen hakemassa heti seuraavana päivänä ;)

Smashbox Cover Shot Ablaze

Ablaze oli se joulunaikaan ilmestynyt Cover Shot paletti. Sisältää aavikosta inspiroituneena lämpöisiä kullan, punertavan ja ruskean sävyjä. Erinomainen kokonaisuus vihreille silmille! Laatu näissä Cover Shot paleteissa tuntuu olevan tasainen. Mulla on nyt neljä palettia eikä yhdessäkään ole huonoa väriä.

Smashbox Cover Shot Ablaze

Ablaze kutsuu yhdistämään kultaa ja punaista. Minä kun en punaista pelkää vaan käytän sitä rohkeasti arkimeikissäkin. Tässä meikissä paletin voimakkaimmat värit eli kultainen Torch ja punainen Nirvana. Relaxed sopii hyvin häivyttelyyn.

Smashbox Ablaze makeup

Smashbox Ablaze makeup

meikki vihreille silmille

Ruskea rajauskynä on Smashboxin Brewed*. Ripsivärinä Maybellinen uutuus Colossal Big Shot*. Käytin niitä molemmissa meikissä. Luomella sävyt Siesta ja Delirious. Varjostin sävyillä Throwback ja Dark Horse. Relaxed kulmaluulla. Että mä tykkään tästä paletista!!

Smashbox Ablaze makeup

Smashbox Ablaze makeup

vihreät silmät meikki

Maybellinen Colossal Big Shot on ollut tosi hyvä mascara! Se toimi alusta asti moitteetta ja tuo runsautta ripsiin. Sen koostumus on aika kuivakka enkä tiedä miten pitkään tämä käytössä kestää. Harja on hyvä enkä ole kerrostuksesta huolimatta saanut sotkua aikaan. Siisti levittää, ei sotke päivän aikaan eikä varise. 
Hyvä ripsari sinulle joka kaipaat runsasta tuuheutta, pituutta ja huomiota herättäviä ripsiä. Vaikea sanoa kuka tästä ei tykkäisi, minusta tämä on sellaisille ihmisille jotka haluavat ripsiväriltä astetta enemmän.

Miltä Ablaze meikit näyttivät? Joko olet hankkinut jonkun Cover Shot paletin?

*-saatu blogin kautta. Cover Shot paletit Kicksistä hintaan 29 e.

28 kommenttia:

  1. Ihania meikkejä. Sun silmät ihan säihkyy 💖
    Yhtään smashboxin palettia en omista... vielä! 😀

    VastaaPoista
  2. Mielettömän upealta näyttää! Katselin paletteja Kicksissä, mutta en antanut itselleni lupaa ostaa lisää luomivärejä, vaikka kuinka tekisi mieli. Ablazen sävyt on kyllä ihanat, lämpimät ja intensiiviset<3

    VastaaPoista
  3. Upeat värit!

    Mikä on mielestäsi paras silmämeikin pohjustaja? Minulla on raskaat luomet ja on pakko käyttää pohjustajaa. Aikaisemmin käytin UD:ta, mutta kun se loppui, piti hankkia jotain heti (ei verkkokaupasta). Sokokselta ostin Guerlainin pohjustajan, mutta onneksi alehinnalla sillä se ei toimi, luomivärit on viiruina jo ennen lounasaikaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa minun luomiltani. Stockkan verkkokaupasta MAC pohjustaja:

      https://www.stockmann.com/product/prep-prime-24-hour-extend-eye-base-pohjustusvoide-luomille/1172547237

      Kicksistä Smashboxin pohjustaja, joko hopeassa tuubissa tai puikossa mustakorkkisena. Molemmat toimivat ja pysyvät aamusta iltaan. Samaten tuo MAC on tosi hyvä! Nämä on parhaat suomesta saatavat, riippuu siitä onko lähettyvilläsi Kicksiä tai Stockkaa :)

      Poista
    2. Ei ole kumpaakaan eli verkkokaupan varassa olen. Onko nuo siis parempia kuin UD?

      Poista
    3. Yhtä hyviä. UDPP:tä en ole itse ostanut heikon saatavuuden takia, en ole tosin katsonut onko Original versiota nykyään Sokkarin verkkokaupassa. Smashbox on väritön ja tasoittuu hyvin iholle, ei jää rasvaiseksi. MAC on väriltään vaaleaa ja tasoittuu sekin hyvin. Minä käytän noiden päällä vielä voidemaista luomivärin pohjustajaa koska ei mulla mikään pysy yksinään, ei edes UDPP :)
      MAC:in ja Smashboxin väliltä en osaa valita, kumpikin toimitti hommansa hyvin.

      http://charmingnails.blogspot.fi/2017/03/viisi-kosmetiikkatuotetta-josta-en.html

      MAC Eye Primestä en varsinaista postausta tainnut ikinä kirjoittaa. Saatko kuriirin asialle ostamaan paikan päältä ja lähettämään sulle? Jos siellä myydään Make Up For Everiä, senkin Eye Prime on tosi hyvä. Siitä löytyy googlella kokemuksia :)

      Poista
  4. Hyvältä näyttää! En omista kun yhden paletin luomivärejä ja senkin hankin kulmia varten :D

    VastaaPoista
  5. Tottakai *piip* tämä on taas sellainen paletti, jota ei ole enää saatavilla. :/
    Vihreisiin silmiin juuri hyviä sävyjä, joten olisi kyllä tännekin hyvin kelvannut. Jään kiroilemaan itsekseni, äää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmittaa vähän esitellä hankalasti saatavia mutta näistä oppii että osta heti kun joku kiva löytyy. Kannattaa laittaa tämä Kicksin varauslistalle, näitä saattaa tulla lisää koska minusta tämän pitäisi olla ihan valikoimassa!

      Poista
  6. Mulla ei vielä yhtään näitä cover shotteja ole, jotenkin oon kallellaan enempi isompiin paletteihin kuitenkin. Kauniita kyllä ovat!

    VastaaPoista
  7. Ei vitsi, että varsinkin toi ylempi silmämeikki näyttää upeelta! Punasta ja oranssia <3 Ja huh huh kun upea paletti. Haluisin kanssa saada tällasen hyppysiini, koska en omista näistä vielä yhtäkään. Ja tuo Maybellinen ripsari on kanssa oma suosikkini ;) ihan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä ovat ihan joka sentin arvoisia, ei ole tullut huonoa palettia vastaan :)

      Poista
  8. Upea paletti ja kauniita meikkejä olet tehnyt, varsinkin ylin on ihan huikea!

    VastaaPoista
  9. Hienoja värejä! Kiva että sait vihdoin himoitsemasi paletin.

    VastaaPoista
  10. Upean meikin oot tehnyt tuolla! Ablaze on toistaiseksi mun ainoa cover shot paletti, mutta ainakin se värikäs versio houkuttelee myös. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kanssa kiva jos tykkää värikkäistä meikeistä. Sen yläreunan sävyt on jääneet vähän käyttämättä mutta muut sävyt kyllä huippuja!

      Poista
  11. Niin upeat meikit! <3 Tästä tuli kyllä automaattisesti yksi suosikkipaleteistani. Pakko hankkia näitä Cover Shotteja lisää, kun kerran laatu tuntuu olevan tasaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä olen ollut tyytyväinen kaikkiin mitä mulla on. Eikä hintakaan ole paha!

      Poista
  12. Ihanan lämmin paletti! Tulee joku vanhempi Dior viisikko mieleen, mutten muista nimeä...

    VastaaPoista
  13. Mulle Cover Shot paletit on täysin vieraita, mutta tämä nimenomainen näyttää tosi kauniilta ja hienon silmämeikin oot sillä loihtinutkin. Tykkään kovasti! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3