torstai 11. toukokuuta 2017

Toukokuun Bette Box

Se on taas boxipäivä! Kylläpä kuukausi hurahtaa nopeasti. Viime boxi ei ollut huono mutta ei herättänyt suurempia tunteita. Niin moni tuote lähti kiertoon. Mitähän tällä kertaa, löytyykö mieleisiä ja käyttöön tulevia?

toukokuun Bette Box

Tällä kertaa boxini kääntyi huoltoasemalta postiin. Sisälsi vaarallisia aineita! Boxin aiheena on upeaa kosmetiikkaa kesän alkuun. Noh, täällä tuli lunta taivaan täydeltä että se siitä kesän odotuksesta? Boxi sisälsi paljon purnukkaa pienessä koossa. Itsestä tuntuu että ottaisi mieluummin täysiä kokoja näin monen pienen tilalla. Mutta toisaalta pääsee kokeilemaan uusia tuotteita kesää varten. Boxissa on monta tuotetta aurinkoa varten. Itse en ole auringon ystävä joten boxi ei aiheeltaan kosketa minua mutta jospa täältä jotain kivaa löytyisi!

Bette Box

Ultrasun Face spf30
Uva, Uvb sekä infrapuna-A-säteiltä suojaava kasvovoide. Noh kai tämä tulee käytettyä, mutta ei jotenkin herätä kiinnostusta. Näytekoko 7 ml. Täysikokoinen tuote 50 ml / 25,50 e.

Alterna Caviar CC-cream
Tämä on ihan mielenkiintoinen. Hiuksille tarkoitettu CC-voide viimeistelyyn. Näytekoko 25 ml. Täysikokoinen tuote 74 ml / 31,90 e.

Avene Physiolift Day Smoothing Emulsion
Ihoa silottava ja kiinteyttävä voide. Kai tämä tulee kokeiltua, kovin on vaan pieni näyte..Näytekoko 3 ml. Täysikokoinen tuote 30 ml / 35 e.

Lumene Valo Glow Reveal Kirkastava & Silottava kosteusvoide
Tämä tuote oli lahja pitkäaikaisille tilaajille. Käytän voiteen mielelläni! Näytekoko 15 ml. 

Rfsu Intim Easy Shave & Intim Cooling Balm
Joku aina sitten tuli intiimisaippua, nyt sheivailuun sopiva geeli. On ainakin pipariosasto kunnossa. Näytekoko 40 ml. Täysikokoinen tuote 150 ml / 5,29 e.

Rfsu Intim Cooling Balm
Sheivailun jälkeen viilentävä geeli. Näytekoko 10 ml. Täysikokoinen tuote 40 ml/ 5,79 e.

TreSemme Keratin Smooth shampoo & hoitoaine
Marulaöljyä ja keratiinia sisältävä tuotesarja selvittää ja silottaa hiukset. Onkohan tämä 100 ml ihan myyntikoko? Täysikokoinen tuote 100 ml / 2,50 e. 

Bette Box toukokuu

Lumene Nordic Chic kulmageeli
Tätä mulla on yksi jemmassa mutta eiköhän tämäkin jää käyttöön. Vakkarituotteitani! Täysikokoinen tuote 9,90 e.

Schwarzkopf Got2Be Fresh It Up kuivashampoo

Boxissa tulee kuivashampoita enemmän kuin ehtii käyttää...tämä varmaan joskus käyttöön, pullo on ihanan pirteä ja kesäinen! Täysikokoinen tuote 200 ml / 5,90 e.

Bonuksena Salus Detox BIO-puhdistusjuoma sekä OB pikkuhousunsuojia.

kauneusboxi

Tällä kertaa boxissa oli 2 täysikokoista tuotetta, 2 matkakokoa? ja huimat 6 näytekokoa! Arvo täysikokoisille tuotteille oli n. 20 euroa. Näytteet päälle. Mulle tämä ei ollut kovinkaan innostava boxi, en oikein pidä näin suuresta määrästä pikku näytteitä. Kyllä nämä tulee käytettyä mutta jotenkin jäi hämmentynyt fiilis, tässäkö nämä olikin?

Mitäs ajatuksia toukokuun Bette herätti teissä?

Oman Bette Boxin voit tilata TÄSTÄ. Tilaus kannattaa hoitaa kuntoon ennen hinnannousua, nyt Betten saat vielä vanhaan hintaan mutta hinta nousee pian 18,90 euroon.

Postaus sisältää mainoslinkin. Boxi saatu blogin kautta.

38 kommenttia:

  1. "On ainakin pipariosasto kunnossa."
    Kiitos tästä, päivän räkänaurut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko kai ne on itse käyttää kun ei kellekään kehtaa antaa :D se aikoinaan LivBoxissa tullut liukuvoide oli kyllä sellainen tuote että roskiin meni, ei varmasti ikinä kehtaisi keltään kysyä tarviitko ;)

      Poista
    2. Liukuvoiteen olisi voinut jättää työpaikalla johonkin kahvipöydälle ja katsoa, että kauanko kestää, kun se mystisesti katoaa. :D

      Poista
    3. Luulen että miesväki olisi sen ottanut heti :D

      Poista
  2. Sulla on tässä vielä enemmän sisältöä kun mun boxissa! Ja siis mullahan toi kuivashampoo oli matkakoko :O

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen sun postausta mitä sulla on ollut!

      Poista
    2. Mullekkin tuli matkakoko kuivashampoosta. Koko paketin sain ilmaiseksi, kun oma naama valittiin kuukauden pakettiin xD

      Tykkäsin kyllä kuivashampoosta ja muista hiustuotteista. Detox oli pahaa ja lensi roskiin, joskin säästin söpön mini pullon. Aurinkosuoja oli hyvä!

      Sheivaus tuotteista se cooling geeli aiheutti mulla kirvelyä.

      Kulmageeli oli kanssa vähän turha omalta osalta. Ei karvat pahemmin harota minne sattuu, niin en kokenut tarvitsevani koko tuotetta. Piti sitä toki kokeilla, mutta en mitään eroa nähnyt. :D

      http://apilankukkanen.blogspot.fi

      Poista
    3. Ei se hirmuista eroa annan mutta pientä siisteyttä kulmiin :)

      Poista
  3. got2b:n kuivashampoo on ihana! Ostin saman sarjan vaaleille hiuksille tarkoitetun kuivashampoon ja siitä tuli heti uusi lempparini. <3

    VastaaPoista
  4. En itse tilaa boxia, joten ei ole omakohtaista kokemusta, mutta noin monet näytekokoiset jutut kyllä kismittäisi. Käytän itse nykyään hyvin laiskasti näytteitä, jollei sitten ole jokin jumalattoman mahtava tuote kyseessä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin olen laiska käyttämään...ja liian pienestä ei saa mitään käsitystä tuotteesta! Tuo Lumenen voide nyt on ihan hyvänkokoinen mutta kyllä 3ml näyte on onneton..

      Poista
  5. Boksi näyttää olevan ainakin täynnä, jos ei muuta. Lumenen kulmageeli olisi suosikkini, koska käytän sitä muutenkin. Mutta aika sekalainen seurakunta tällä kertaa :)

    VastaaPoista
  6. Musta Tresemmet myydään puolen litran pulloissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin...mutta ihankuin olisin nähnyt näin pieniäkin?

      Poista
  7. Miul oli sama setti. Lumenen geeli oli hyvä ja cc juttu hiuksille tuoksu hyvälle mut muuten...blääh. Noi minit ei kiinnostanu yhtää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jospa ensi boxissa parempaa, nyt on ollut vähän tylsiä boxeja!

      Poista
  8. Ihan ok-tuotteita, mutta plääh kokojen takia. Cc-voidetta olisin ottanut mielellään isomman tuubin ja kuivashampoolla heittänyt kuikkaa. Kalkkilaivankapteenina tuo arskavoide olisi myös voinut olla normikokoinen. Vähän naurattaa nuo intiimituotteet, eka tuli vuoden ajan hampaille kamaa jatkuvasti ja nyt hoidetaan toosa kuntoon :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin aamulla hampaita pestessä että olisin jopa ottanut hammastahnan mieluummin kuin monta minikokoa :)

      Poista
    2. Olin ihan sata varma, et olis tullu se uus CC-hammastahna. Harvoin olen nauranut näin paljon minkään blogin kommentteja lukiessani 😁 Olin nuin pettynyt boxin sisältöön, että ryhdyin huvikseni googlailemaan, mitä mieltä muut tilaajat on olleet ja päädyin tänne.

      Poista
    3. Toivottavasti piristin päivääsi ;) ai CC-hammastahnaa on? Sitä haluan testata!!!

      Poista
  9. Aikamoinen säläpläjäys. Ehkä ensi kuussa parempaa? :)

    VastaaPoista
  10. Availin boksia lumisateessa koirapuistossa ja mietin, että tosi kesäinen fiilis. Jotenkin kierosti tykkäsin paketista, vaikka iso osa tuotteista lähti kiertoon heti. Ei edes päässeet kotiin saakka. Parhaat tuotteet olivat ehdottomasti aurinkovoide, kun luottotuote on varmaan ikuisesti hakusessa ja saamani hiuslakka. Minua ei harmita, että oli pikkunäytteitä. Sopimattoman pienen purkin voi hyvällä omalla tunnolla heittää roskiin. Täysikokoista ei ja toisaalta ei ole kiva antaa kaverillekaan avattua ja kerran käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hyvä puoli että minikoot loppuvat äkkiä ;) linkatkaa nyt joku vaihtoehtoiseen boxiin, mulle olisi hiuslakka kelvannut!

      Poista
  11. Oli aika paljon näytekokoja mutta ihan kivoja tuotteita ja suurin osa tulee käytettyä.Boksi taas seikkaili kun ihmiset ei hae pakettiautomaatista tavaraa nii ei saaneet toimitettua

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on vähän ärsyttävää...mutta itseä ärsyttää että automaatit täytetään niin myöhään iltapäivällä etten pääse enää hakemaan. Sitten tulee viestejä että hae pakettisi ajoissa...

      Poista
  12. :/ Jotenkin tuntuu, että Bettellä on konsepti yhtä levällää kuin Livin aikana. Tosi harmi, koska tämmönen ylläriboksijuttu ois tosi koukuttava, jos teemat ois selkeät ja tuotteet valittu huolella mukaan. Intiimijuttuja tuntuu tupsahtelevan näistä yhtä usein kuin hammastahnoja ja kuivashampoita o.O Jotenkin oon näistä bokseista ollu sillee, et tylsää Lumenea taas, mut onhan ne nyt näiden boksien parasta antia olleet :D Itselleni en kyllä tätä Betteä taida alkaa tilailemaan, etenkää jos hinta vielä nousee..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenet on kyllä parasta antia ja ainakin mulle isoin syy tykätä boxista! Yleensä Lumenen tuotteet on parasta antia. Kuivashampoita ei kyllä ole tarvinnut ostaa, saa jo liikoja lahjoitella eteenpäin...

      Poista
  13. Noi shampoot ja hoitoaineet on tosiaan ihan kaupassa myynnissä tuon kokoisina mut tarkotettu justiinsa matkalle tms. Ja vähän naurattaa toi kuivashampoo purkkien kokoero, ite saim jonkun täyskokosen pikkuputelin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun postauksesta näen sitten vaihtoehtoisen sisällön. Mulle olisi riittänyt pienempikin kuivashampoo, hiuslakalle olisi ollut enempi käyttöä :)

      Poista
  14. Onpa ärsyttävää kun en ehtinyt omaa boksia hakea ja tänään jo lähti tilitä kesäkuun boksin maksu. Liian aikaisin minusta pitää maksaa/liian myöhään tulee boksi. Mutta mikä tuo hinnannousu on, milloin se tulee ja koskeeko tosiaan kaikkia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko se 22.5, siitä tuli s-postia tilaajille. Uusille tilaajille hinta on jatkossa 18 euroa. Jos tilauksen tekee ennen tuota päivää, saa vielä vanhalla hinnalla :)

      Poista
  15. Sekavat oli täälläkin fiilikset tuosta " namupaketista". Hirveän paljon jää noi pienet näytteet jonnekin laatikon pohjille, matkalle koetan sit kerätä kiitä mukaan. Kulmageeli suosikki ja Lumenen kasvovoide. Mökille vien pienet näytteet, shampoo ja hoitoaine jumppapussiin. Kuivashampoota en osaa käyttää, niin se menee taas jakoon. Aurinkotuotteet mökille käyttöön ja eiköhän se puutarhanhoito tuotteetkin tulennyt kokeiltua, kunhan ne bikinikelit tulee ;) Kesäkuun täyskokoisia tuotteita sisältävää boxia odotellessa.
    Päivi

    VastaaPoista
  16. Tämä boksi oli mielestäni tylsin tänä vuonna. Liikaa pikkusälää ja en meinannut pienten kokojen joukossa huomata Lumenen kulmageelin olevan täysikokoinen tuote. :D Nuo sampoo ja hoitoaine taitavat olla tuonkokoisina myynnissä ja vasta nyt tuntuu, että ovat ok ja menevät salikassiin. Aurinkorasva olisi saanut olla isompi, koska hyvä sellainen on koko ajan hakusessa. Mieluiten olisin ottanut sy-alueelle sopivan.
    Piparikommentti nauratti minuakin. :D Olisi saanut olla höylä mukana. Muutoin nuo RFSU:n tuotteet eivät minua haittaa boksissa. Kuivis menee varmaan lahjaksi, koska siinä on päivän kestävä tuoksu...
    Lumenen tuotteet parhaimmat. En tulisi kokeilleeksi Lumenea yhtä paljon ilman boksia.

    Iloista viikonloppua sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höylä tosiaan puuttuu, ehkäpä kesäisessä boxissa sellainen tulee? Sitten on viimeistään pipari puunattu :D Hauskaa viikonloppua!!

      Poista

Kiitos kommentista <3