maanantai 29. toukokuuta 2017

Toukokuun loppuneet tuotteet

Mietin yhtä tuotetta "lopettaessa" että onkohan tavan ihmisellä ajatusmaailma että "voi vitsit, taas tämä loppui ja joutuu uuden ostamaan"? Kauneusbloggaajalla se on "jee, yksi lisää loppuneisiin"!
Ainakin mulla on :D tarkkailen roskien kuukausittaista määrää ja mulla on tavoitteita. Yritän saada aina parikymmentä tuotetta loppuun, jos pääsee liki kolmeenkymmeneen ( kuten tässä kuussa ) niin se on jo saavutus! Kiva olisi jos enemmän loppuisi kun uusia saapuisi. Ehkä vaaka on aika tasan!

P5130065.ORF

Ihonhoito

P5130069.ORF

Lavera Smoothing Body Scrub*
Ihana kahvipavun ja vihreän teen tuoksuinen vartalokuorinta. Näissä ei ole muovirakeita joten ei ole huono omatunto kuoria tällä. 

Herbina Energy Boost misellivesi
Oi miten ihana misellivesi! Todella raikasta ja virkistävää. Poistaa meikit hyvin, jopa silmämeikin jämät. Tätä joskus lisää, minusta Herbinalla on hintaansa nähden todella hyviä tuotteita! Tämä sopi hyvin pintakuivalle sekaiholle. 

Paula´s Choice 2% BHA Liquid
Joskus käytin enemmän Paulan tuotteita. Nyt on tullut uutta tilalle kuten Pixin Glow Tonic. Sitäpaitsi tämä oli karmaisevan vahvaa ja ihoni tärähti ihan korpuksi tämän jälkeen. Mitenkähän ihoni kesti näitä ennen, nyt uskalsi käyttää vaan pari kertaa viikossa. Mutta tosi hyviähän nämä Paulan tuotteet on, kyllä saa mustapäät ja kuollut ihosolukko huutia!

Nivea Smooth Nourishing käsivoide
Joskus tekee mieli ostaa Niveaa tuoksun ja tuntuman takia. Perushyvä käsivoide, jättää kädet jonkun verran tahmaisiksi mutta imeytyy kyllä nopsaan. Hyvät tehot kuiville käsille!

Clinic Jordan Total Protection hammastahna
Käytin talvella tätä kun kärsin suupielen ihottumasta. Tässä ei ole SLS:ää joka ihottumaa teki. Ostan joskus lisää!

P5130071.ORF

Vanedo hyaluroni kangasnaamio
Hyvä kangasnaamio, teki mitä pitääkin. Asettui hyvin kasvoille.

My Beauty Diary kangasnaamiot Black Pearl, Natto ja Apple
MBD kangasnaamiotkin on aina olleet mieleeni. Pysyvät hyvin kasvoilla ja kosteuttavat hyvin. Ainut että näistä on mennyt päiväykset jo 2012 :DD ja ne jotenkin ovat vaan lojuneet kaapissa...vähän hävettää! Nyt tartuin näihin kun Virve on naamioista höpöttänyt. Laitoin eBaystä uusia tulemaan ja käytän nää vanhat äkkiä pois. Näin pitkään näitä ei kannata jemmata, huomaa nimittäin että tehot ovat kadonneet aika päiviä ( VUOSIA ) sitten ;)

Estelle & Thild Biocleanse kuorinta*
Hyvä ja aika jytäkkä mikrokiteitä sisältävä kuorinta. Tuntui tehokkaalta iholla ja teki mitä pitääkin. 

Yves Rocher Sebo Végétal mattavoide
Tykkään tästä vihreästä sarjasta. Tämäkin todella loistava ja kosteuttava mattavoide meikin alle. Mattavoiteen odottaa aina olevan kuivakkaa mutta tämä oli ihanan raikasta ja oli kiva käyttää aamuisin. Illalla ei tehot missään nimessä riitä. Jotenkin YR:n on loistanut viime aikoina silmissäni ja joskus tulee tilattua näitä voiteita sitten nuoruusvuosien :)

Yves Rocher kosteuttava naamio
Nää on näitä YR:n perus pikkunaamioita jotka ovat olleet valikoimassa aina. Ihan kiva mutta ärsyttävä pestä pois. Kosteutti pintapuolisesti.

P5130075.ORF

The Body Shop Hamppu jalkavoide
Tämäkin on aika vanha enkä muista milloin olisin ostanut ;D tosi paksua ja ravitsevaa jalkavoidetta iltakäyttöön. Tykkäsin kyllä kuten TBS hamppu käsivoiteestakin.

Louis Widmer Eye Contour Cream
Tiedättekö kun silmänympärysvoide lupaa rypyttömän ja kiinteän ihon? Voi aina sanoa että niinpä niin, höpö höpö-lupauksia taas. Käytin ennen tätä yli 60 euroa maksanutta Diorin silmänympärysvoidetta ja paljon kehuttua Cliniquen All About Eyesiä. Kumpikaan ei vienyt silmän alla olevia juonteita pois.
Kunnes luin muistaakseni Virven blogista Louis Widmerin silmänympärysvoiteesta ja ostin sen kokeiluun. Tämä taisi maksaa n. 35 euroa ja tämä on parasta ikinä!!! Auttaa kutiseviin silmänympäryksiin, auttaa kuivuuteen ja häivyttää juonteet. Mullahan ei ole juonteita tai ryppyjä silmänympäryksillä tai alla. Ongelmana on vain veltostunut luomi. Siihen ei voiteet auta. 
Mutta tämä on ihan mahtavaa tavaraa ja todellakin ostan uutta kunhan käytän nykyiset pois! Saa apteekista, ehdottomasti kannattaa kokeilla. Hajusteeton eikä ärsytä ihoa. 

Hiukset

P5130072.ORF

Biozell Aina hiuskiinne*
Perushyvä hiuskiinne keskivahvaan pitoon. En ostaisi toiste koska pito ei minulle riittänyt. Parhaita kuitenkin mitä marketista saa, helppo kammata pois eikä tuoksu liikaa. 

Garnier Fructis Lengths Plumper*
Ei tehnyt mitään, ei kerrassaan mitään. En edes muista mitä tämän jätettävän pitäisi tehdä. Tuli Joskus LivBoxissa ja ihmettelen edes miksi käytin tämän loppuun. Ei auttanut kuivassa tukassa mitään, latvat hapsottivat miten sattuu. Buu Garnierille.

Kosmetiikka

P5130080.ORF

Pixi Eye Bright Primer*
Luomivärinpohjustaja joka antaa hieman sävyä. Ei ole väritön. Asettuu hyvin luomella, tuplapohjustuksessa ehkä liian vahvana korostaen sitten ryppyjä. Ei huono, piti meikit paikoillaan mutta ei se pohjustaja jota itse ostaisin toiste. 

Pixi Lash Line Ink*
Pixin mahtava eyeliner joka on ensisijaisesti ohuisiin rajauksiin. Kesti kyllä pitkään ja tällä oli helppo piirtää. Ei sotkenut tai levinnyt ikinä! Kärki ei ole liian ohut vaan just sopiva.

Dior Flower Blossom korostuspuuteri
Rasti seinään, korostuspuuteri kulutettu loppuun!! Silloin kun Flower Blossom ilmestyi olin että ohh miten ihana! En kyllä raaskinut ostaa mutta kun näin tämän alepöydässä, ostin sen heti. Autossa huomasin että tämä oli rikki, yksi kukan osa murtunut pois. Ei ikinä haitannut kuitenkaan käyttöä. 
Olen käyttänyt tätä aina enemmän ja vähemmän, nyt kun otin tämän pannuprojektiin niin käytin tätä koko ajan. Laitoin highlighteriksi poskipäille ja kulmaluulle. Puuterin sinisistä ja vihreistä osista sai tosi nättiä väriä. Kun tätä käytti enemmän, tästä alkoi murenemaan lisää osia. Sain kuitenkin käytettyä loppuun mutta kyllä menee aikaa että yhden korostustuotteen saa loppumaan...

Clarins Instant Smooth Perfection Touch*
Nyt kun opin tätä käyttämään, huomasin miten kivan smoothin pinnan tämä antaa ja häivyttää ihohuokoset veks! Mulla on toinen pikkuputeli odottamassa tätä ihmeainetta! Meikkivoide levittyi hyvin tämän päälle eikä tämä rullaa.

Maybelline Big Shot mascara*
Uutuus Maybellineltä, tuuheuttava ripsiväri. Tämä tuli aika vasta postissa, olisko ollut viime kuussa? Ihastuin tähän heti koska teki mukavan tuuheat ripset sotkematta. Ei varissut tai tuhrinut yläluomea päivän mittaan. Todella lyhyestä käyttöajasta vähän miinusta, tämä oli tuoreeltaakin aika kuivakkaa ja kuivui loppua kohti käyttökelvottomaksi. Muilla näin?

Anytimen huultenrajauskynät
En järkytä Maittaa enempää ja heitän nämä nyt roskiin ;D en käytä huultenrajauskyniä oikein enää ja nämäkin vaan lojuvat! Päiväykset menneet jo vuosikausia sitten :DD

Kubiss London peitepuikko*
Mulla ei ole ongelmia tummien silmänympärysten kanssa, joten mulle käy hyvin tavan peitepuikko. Kubiss Londonin meikit ovat edullisia, ehkä vähän nuorempien makuun olevia. Itse tykkään sarjan puuterista ja tästä peitepuikosta. Kubissin meikkejä myy Kauneutta.com.

Smashbox 24 Hour Foundation sample
Pyysin Kicksissä käydessäni samplen tästä meikkivoiteesta jota on kovasti kehuttu. Samplen perusteella en jotenkin päässyt meikkivoiteen kaveriksi mutta voi olla että pienestä purkista oli hankala ottaa. Onko tämä niin hyvä että uskaltaa ostaa sokkona?

Kynnet

INm Out The Door kokemuksia

Glisten & Glow Nail + Cuticle Balm
Sangrian tuoksuinen kynsinauhavoide oli ihana! Ei sotke sormia liian tahmeiksi vaan imeytyy aika äkkiä. Kosteuttaa kynsiä ja pehmittää kynsinauhat työntelyä varten. Saattaisin ostaa lisää mutta aika monta vastaavaa jemmassa!

Glisten & Glow HK Girl täyttöpullo*
Legendaarisen pikakuivattajan täyttöpullo tyhjeni loppuun. Täyttöpulloista en tykkää, loppu on aina paksua. Ostan mieluummin aina uuden pullon pikakuivattajaa vaikkei se niin ekologista ole. Harmi ettei tätä saa enää Cesarista.

Inm Out The Door pikakuivattaja
Mutta onneksi INM:ää saa! Joka on vielä parempaa siinä mielessä ettei se paksuunnu pulloon. Ei kuitenkaan sovi leimojen päälle mutta monesti kuivatan lakat tällä ja laitan leimojen päälle Konad Top Coatia. INM ei muuten kutista eikä tosiaan paksuunnu loppua kohden. On myös edullista, maksaa 12 euroa Cesarilla. Uusi pullo jo ostettu ;)

OPI Put A Coat On kynsilakka
Perusvalkea creme, näitä menee koko ajan. Paksuuntui loppua kohti, ei saanut käytettyä ihan loppuun.

Essie First Base aluslakka*
Oivoi kun oli täydellinen aluslakka! Ja kesti ihan loppuun asti hyvänä, pullon pohjalle jäi ehkä 5 mm lakkaa. Paksuuntui hieman loppua kohti mutta kun laittoi tätä vain yhden kerroksen kynnelle, ei ongelmia ollut. Auttaa siis kynsilakkaa kiinnittymään kynnelle paremmin ja kestämään pidempään lohkeilematta. Estää myös kynnen värjäytymistä. Tätäkin ostan Cesarista taas joskus lisää.

Essie Good To Go pikakuivattaja
Hyvä perus pikakuivattaja. Muistaakseni sohmasi vähän leimoja mutta muuten hyvä päällyslakka. Jäi harmikseni vähän muiden jalkoihin ja loppu alkaa seitittyä, ei tule käytettyä enää. Essien päällyslakat ovat kyllä erittäin hyviä ja tätäkin jään muistelemaan lämmöllä.

CND Vinylux Weekly Top Coat*
Tässä kuussa käytin kyllä ennätysmäärän päällyslakkoja loppuun! CND:n oma Vinylux päällyslakka on tarkoitettu kestokynsilakan päälle mutta sopii myös ihan kaikkien kynsilakkojen kaveriksi. Pikakuivattaa ja antaa hyvän pinnan lakalle. Mä tykkään tästä ja uusi pullo onkin jemmoissa. Leimojen päälle ei muistaakseni sovellu.

Sellainen läjä tässä kuussa! Huolestuttaako kosmetiikkajäte? Onko tässä keskimääräistä enemmän luonnon tuhlaamista?

*-merkityt saatu blogin kautta. Pixin tuotteita saa elevenistä!


24 kommenttia:

  1. Kuten ehkä arvata saatat ni mulla on ihan samanlainen ajatusmaailma noiden kulutuksen suhteen; mitä nopeammin sen parempi (paitsi ehkä muutaman harvinaisemman tapauksen kanssa..) - ja se on roskaläjissänikin näkynyt :D Nyt viime aikoina olen tsempannut myös kiertoon laittamisen suhteen ja usko tai älä, mutta saattaa käydä niin, että sun kasa on toukokuussa isompi kuin mun - ja se on saavutus jos mikä! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä, onko tämä mahdollista ;DD kyllä minäkin laitan kiertoon ja annan eteenpäin, en säilytä kaikkea itsellä.

      Poista
  2. Ei olleenkaan luonnon tuhlaamista, jos lajittelee kosmetiikkaroskat asianmukaisesti. Kiertoonhan ne menee eli hyvään tarkoitukseen;) Meidän huushollin jäteparoni pitää kyllä huolen, että jokainen purkki ja purnukka menee omiin laareihinsa;)
    Mä ostin Louis Widmerin kasvotuotteiden matkasetin, jossa oli mm. minituubi tuota sy-voidetta ja allekirjoitan täysin arviosi: aivan mahtavan hyvä sy-voide. Taidan ostaa lisää sitten, kun nykyisistä aika jättää:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä sama tongin kyllä kananmunankuoret sekajätteestä biohon ;) Mahtava kuulla että se on sinunkin mielestäsi hyvä!

      Poista
  3. Huhhuh mikä määrä. Mulla ei varmaan kuin yks suihkusaippua ja shampoo toisena kuukautena lopu ja kuulun just tuohon "voi ei pakko ostaa uus" kastiin :D
    Tuota herbinan misellivettä voisin testata, oon itse tykännyt Nivean versiosta :) ja tuo garnierin hiustuote meni mulla roskiin puolilleen käytettynä kun ei sen käytöstä mitään huomannut. Jotain sen omasta muistista piti tuuhentaa/paksuntaa niin ehkä sun hapsulatvat kuului asiaan :D
    Postauksesta jäin kaipaamaan arvosteluasteikkoa, johon oon tottunut Annan ja Sissin blogeissa ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD se Nivean miselli on myös hyvä, sitä ostaisin kanssa uudelleen. Arvosteluasteikkoa en käytä koska mun mielestä se on taas turha tässä blogissa :) en ole sitä ikinä kaivannut enkä osaa antaa pisteitä :)

      Poista
  4. Louis Widmerin voide on poltellut tässä jonkin aikaa, mutta en ole vielä varma raskinko maksaa yli kolmeakymppiä silmänympärysvoiteesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raaskit, se nimittäin kestää käytössä vuosikausia!

      Poista
  5. Silloin kun olin vielä normikuluttuja, surin loppuvia tuotteita koska JOUTUU ostamaan uuden. Mussa on vieläkin pikkuisen sitä samaa, että säästelen tuotteita koska ne loppuvat, ja tää pätee etenkin kauniiden kynsilakkojen kohdalla. No niissä saattaa kyllä ollakin tilanne, ettei uutta saa enää ostettua. Tosin jotain suihkusaippuaa ja hiusjuttuja mulla on kaapit pullollaan ja luomivärit ei tule tässä elämässä loppumaan, että ei kyllä kantsisi niiden perään itkeä:) Kyllä mä useimmiten olen iloinen kun jotain loppuu, ja pääsee taas kokeilemaan uutta. Olen siinä määrin tarkka, että käytän itselleni sopivat esim. kasvotuotteet loppuun saakka vaikka mulla olisi odottamassa jonoksi asti uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kasvovoiteet ja seerumit on mullakin sellaisia että ne käytetään ihan loppuun asti. Elleivät ole ihan epäsopivia mutta sellaiset tuhlataan kaulalle. Suihkugeelit ja jotkut shampoot on lotrauksen kohteena mutta kalliita kampaamopmerkkejä säästellään ;D hienoimpia kynsilakkoja loppuu harvoin tai ei oikeastaan ikinä...Ruby Pumps on ollut ainut jota teki mieli säästää mutta laitoin roskiin. Kyllä mulla on lähes vastaavia ;)

      Poista
  6. Huikea kasa loppuneita. :D Mä olen ilahtunut kun lähikaupan pihalle on ilmestynyt muovinkeräys, jonne saa helposti lykättyä muoviset kosmetiikkapurkit sun muut muovit. Helpottaa kierrätystä kummasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole handlannut vielä tuota muovinkeräystä. Voiko siihen siis viedä kaikki muovit kuten tyhjät ketsuppipakkaukset, jogurttirasiat, rahkapurkit? Vai pitääkö sen olla tietynlaista muovia?

      Poista
    2. Kyllä noin pääsääntöisesti voi jättää kotitalouden normaalia muovijätettyä pesaistuna. Yleensä siinä roskiksen kyljessä vielä lukee mitä kaikkea roskiin voi laittaa, siitä viimeistään saa eksaktin tiedon. :D Itse vien jogurttipurkeista kosmetiikkapurkkeihin kierrätykseen.

      Poista
    3. Pitääpä käydä vilaisemassa yksi kierrätyspiste minkä tiedän!

      Poista
  7. Haha, antiikkiset Anytime-kynät sai kyytiä :D

    Mä testasin kans Smashboxin 24h-meikkivoidetta pikkupurkista mut ei ollut mun juttu. Liian tumma ja koostumus vaikutti paksuhkolta.

    Se että sait korostuspuuterin loppumaan on jo melkoinen suoritus! Ne on aika lailla lähes ikuisia :D

    Voi kun Widmerin silmänympärysvoide ois ollut pumppupullossa/tuubissa! En jaksa pelata purkkien kanssa. Mutta koostumus vaikuttaa hyvältä :)

    Hirmukasan kaikkea oot saanut kulutettua loppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DD sävy oli kohdillaan mutta jotenkin tuntui ettei se levittynyt ehkä niin hyvin kuin olisin toivonut. Pitäisi kokeilla enemmän, tuntui ettei tuosta purkista saanut kunnolla ja äh..jotenkin ;D

      Poista
    2. Minustakin se levitys oli tönkköä. Tosin voi johtua siitä että se ehkä kuivahtaa vähän purkkiin. Kokeilin kasvoille seuraavana päivänä sen kälkeen kun sain näytteen mutta ehkä tällainen "superkestävä" koostumus jo ehtii siinä ajassa kuivahtaa :(

      Poista
    3. Voi olla. Olen kyllä kuullut siitä tosi paljon kehuja etten usko sen olevan huonoa. Muutenkin Smashboxin tuotteet on olleet laadukkaita. Se ehkä sitten kuivi purkkiin kun oli käytössä useampana päivänä!

      Poista
  8. Ainahan se jäte mietityttää, mutta elämä on valintoja. Toisaalta en omista autoa, joten omalta osaltani säästän luontoa siten. :D Olkoon se minun ekotekoni lopun elämääni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä saastutan autolla sitten sinunkin edestä :) mutta jollain se on kuljettava!

      Poista
  9. Silmänympärysvoide alkoi heti kiinnostaa kovasti, harmi vaan, että noin 8 odottaa laatikossa kokeilua ensin :/ :D Allekirjoitan täysin tuon tunteen, että "jes taas yksi loppui!" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kyllä ansaitsee paikkansa ainoana silmänympärysvoiteena. Minusta tuntuu että viimeistään talvella ostan uuden, silmänvierustat kutiaa mulla helposti ja Widmer oli ainut joka siihen auttoi :)

      Poista
  10. Mun on pitänyt jo pitkään ostaa kokeiluun tuota Loius Widmerin silmäympärysvoidetta, mutta se aina unohtuu! Onneksi se oli sulla nyt näissä loppuneissa, jospa nyt muistaisin seuraavalla apteekkireissulla ostaa sen kokeiluun :)

    Tuli muuten mieleen, että jos 15ml:n kynsilakkapullosta jää 5ml käyttämättä paksuuntumisen vuoksi, niin eikö se ole aika paljon? Yksi kolmasosa kuitenkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se varmasti muistuu mieleen seuraavan kerran apteekissa :)
      Onhan se tavallaan. On mulla tuo Fabyn hyvä ohentaja mutta en taas sitä halua tuhlata tälläisiin jämiin. Harmi toki että esim. tuosta Good to Go:sta jäi noin paljon käyttämättä. Olen nyt ryhdistäytynyt ja käytän yhtä-kahta kerrallaan enkä avaisi kamalan monta pulloa yhtä aikaa. Tajusin myös että ehkä tuo 5 ml First Basen kohdalla on liioittelua, sitä jäi pullon pohjalle 5 mm. Olen ehkä ajatuksissani kirjoittanut väärin, korjaan tekstiin! 5 ml tosiaan olisi kolmasosa pullosta ja ei sitä niin paljoa jäänyt tähteeksi :D

      Poista

Kiitos kommentista <3