tiistai 3. lokakuuta 2017

Foliokynnet ja tämän hetken lemppari kynsienhoitotuotteet

Tämän päivän kynsistä piti tulla vähän erilaiset. Mutta niistä tuli nyt tälläiset :) eipä niissä vikaa ole mutta olisin halunnut pinkin näkyvän enemmän.

Eli kynsien päätähtenä on OPI Black Spotted josta olen tykännyt yllättävän paljon. Tämä "öljylakka" on harvinainen ja hankalasti saatava. Huuto.netissä näin tätä joskus 50 e pullo, eBaystä taitaa saada vähän kohtuullisempaan hintaan ;) itse nappasin tämän joskus fb kynsikirpparilta. Olen tätä jokusen kerran käyttänytkin ja minusta tämä taikoo kivan efektin. Ideana on levittää tätä mustaa lakkaa värilakan päälle, musta lakka tekee öljyläikkiä kuivuessaan ja alla oleva väri tulee läikistä näkyviin. 

OPI Black Spotted

Alla oleva lakka on kevään CND:n mallistoa, cremepinkki Pink Leggings. Olisi pitänyt laittaa Spottedia vähän ohuemmin, nyt laitoin liian paksusti ja se teki vaatimattomampia kuplia. Ei se haittaa koska halusin laittaa vielä päälle kultaista foliota. Foliot kiinnitän kynnelle laittamalla vähän päällyslakkaa ja sitten napautan foliota siihen. Näin saan kynnelle kivoja folioläikkiä. 

OPI Black Spotted

Päällyslakkana käytin Korresin Myrrh & Camelia Fast Dry Top Coatia. Korresin lakat ovat yksiä myrkkyvapaimpia lakkoja, niissä on jopa 10-free koostumus! Ei formaldehydeä, silikonia, asetonia, phthalaatteja, kamferia, tolueenia, xyleenia, mineraaliöljyä, etanolia tai parabeeneja. Nopeasti kuivuva päällyslakka lupaa kuivattaa lakkauksesi 40 sekunnissa. Koostumus sisältää mirhaa, kameliaöljyä ja e-vitamiinia. 

Lemon Juice & Glycerine käsivoide

Koska kylmät ilman ovat tulossa, kynsiä on alettava hoivata hyvissä ajoin. Käytän joka ilta kynsiöljyä, tämän hetken suosikkiöljyni on Korres Myrrh & Almond Oil. Ette usko miten ihana tuoksu tässä on! Se jää tuoksumaan kynsille pitkäksi aikaa. Tälle antaisin löytö-statuksen! Tämä pehmentävä kynsiöljy sisältää manteli-, auringonkukka-, mirha- ja macadamiaöljyä. Ainesosista 99,5% on peräisin luonnosta. Korres käyttää luonnollisia ainesosia mutta ei ole luonnonkosmetiikkaa. 

idkuva

Laitan öljyä kynnen alapuolelle kynsieni ollessa lakatut. Korresin öljyssä on mahdottoman hyvä ja leveä sivellin, öljyä tulee kerralla runsaasti ja liiat valuvat kynsien sivusta kynsinauhoille. Öljy pehmentää kynsinauhoja ja lisää kynsien joustavuutta. Hieron käsiini käsivoidetta ja samalla hieron öljyä kynsinauhoille. Teen tämän rumban jokaikinen ilta ennen nukkumaanmenoa. Oikeastaan pakko tehdäkin jos meinaa että kynsikuvissa on hyvännnäköiset kynsinauhat. Mullakin tulee helposti tikkuja kynsien reunuksille mutta en revi niitä pois.

Käsivoiteena mulla on Lemon Juice & Glycerine Perinteinen käsivoide. Tämä sitruunan tuoksuinen voide on hyvin perinteistä ja tätä on oltava kotona aina. Sisältää 34%  pitkäkestoisesti kosteuttavaa glyseriiniä. Tämä onkin omiaan yökäyttöön, päivällä tämä on liian tuhtia. Jättää kädet liukkaiksi ja jättää tahmaa kaikkeen mihin kosken. Siksi käytän illalla, on ihan parasta kuivalle iholle ja kynsinauhoille!

Ollaanko sielläkin alettu panostaa kynsien hoitoon?

CND lakka saatu CND Suomelta, Korres kynsienhoitotuotteet saatu Korresilta.

19 kommenttia:

  1. Täytyyhän sitä panostaa. Mun kynsinauhat kyllä jo pääsi aika huonoon kuntoon laiskottelun takia. Niin kipeitä tikkuja, että taas hetken muistaa. :)

    Lakkaus on kaunis! Tuollainen öljylakka on uusi juttu mulle. Hauska idea. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) mulla taas alkaa kuivaa kädet ja kynnet sitä kautta, on muistettava panostaa joka ilta :)

      Poista
  2. Wau, upeat kynnet! Tuli mieleen japanilaiset/kiinalaiset lakkamaalaukset. Kiitos kynsiöljyvinkistä, olen etsinyt sopivaa edellisen loputtua. Haluan ehdottomasti jotain hyväntuoksuista, jotta tulee varmasti käytettyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) minusta näissä on hyvä ja tuttu tuoksu :)

      Poista
  3. Upeat kynnet! Sen verran, että aloitin taas biotiini-kuurin talvella tarvii kynnet kaiken avun.

    VastaaPoista
  4. Todella näyttävät kynnet! Jostain syystä näitä kynsikuvia katsoessani tuli mieleen aasialaiset temppelit ja antiikkiset silkkikankaat :) Ehkä se on tämä juhlava mustan, punertavan ja kullan liitto mikä tekee tämmöisen fiiliksen :)

    En oo hoitanut kynsiäni nyt yhtään enempää :( Pitäis kyllä mutkun...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hauska juttu että Riittakin ylempänä kommentoi samaa! Nyt vaan öljy ja rasva käyttöön!

      Poista
  5. Onpa hienot 💗 Kunpa osais itekkin :)

    VastaaPoista
  6. Nämähän on hienot kynnet! Väriyhdistelmäkin taas oikein mainio. :)
    En ole foliojuttuja koskaan kokeillutkaan. Tuota OPIn Black Spottedia on itsellä parikin pulloa, en muista mistä haalin.
    Nyt vaan odottelemaan, että kynnet kasvaa. Ei näitä nysiä edes viitsi lakata. :/

    VastaaPoista
  7. kiva aasialaisfiilis näissä kynsissä :)

    VastaaPoista
  8. Tähän aikaan vuodesta huomaan miten paljon syys värejä mulla on ja miten vähän aikaa niitä ehtii käyttää.
    Ihanat kynnet, voisko joku Essence tehdä spottilakan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu ;D joo tekispä, ostaisin kyllä jemmaan :)

      Poista
  9. Heti kun näin kuvan mietin, onko siinä käytetty öljylakkaa. ;)
    Kynsienhoitoon täytyy panostaa enemmän. Löysin Essenceltä kivoja hoitotuotteita, jotka pitää ottaa pian käyttöön.
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Essencellä on ihanan edullisia ja hyviä hoitotuotteita :)

      Poista
  10. Hirmu upeet! Mä olin ihna unohtanut Black Spottedin olemassaolon :D Täytyy varmaan kaivaa esiin laatikosta!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista <3