sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Lokakuun kosmetiikkaostokset

Tässä kuussa ei selitellä vaan läväytetään pöytään kaikki turhat mutta ihanat ostokset :D tämä postaus livahti huomaamatta ulos jo kuun puolessavälin vaikka tarkoitus oli julkaista vasta nyt. Vastaan tässä siis samalla kommentteihin mitä silloin jätitte :)

Heti kuun toisena päivänä saapui BeautyBayn tilaus. Tilasin pitkään himoitsemani Anastasia Beverly Hillsin paletit Subculture ja Modern Renaissance. Nämä ovat joululahja itselle. Halusin tilata ne nyt enkä joulunruuhkissa ja loppuuko toinen paletti kun haluan molemmat samalla tilauksella, katoaako postissa...nämähän olivat hirmu kalliit, yhteensä 104 euroa. Vaikka mun ei pitänyt selitellä niin kyllä nämä pistivät vähän miettimään. Postauksen lopussa lisää asiasta!

PA020068.ORF

Vitsit nämä ovat ihania!! Hyvää joulua minulta minulle ;D

PA020072.ORF

Kävin läpi laattakokoelmaani ja pistin osan myyntiin. Tilasin sitten tottakai uusia tilalle. MoYou London laattatilaus 30 e. 
Kirppisostoina MAC Ooh-La-La luomiväripaletti ja Wet`n`Wildin Creme Brulee luomiväri yhteensä 16 e. FUN ennakkotilaukseni saapui eli upea magneettilakka Believe 20 e. 

PA130114.ORF

Pukkijutut mielessä tein tilauksen elevenin kangasnaamiotaivaaseen. Osa menee lahjoihin mutta otin itsellekin naamioita. Tilasin kaksi Moyran leimauslaattaa Budabest Beautystä, siellähän on nyt poistomyynnit menossa. Mulle tuli laatat Dreamology 27 ja Labyrinth 07. Olisin ottanut muitakin mutta olivat loppu. Ostin myös Picture Polish Dragon lakan CesarsShopista. Kaikki kuvan tuotteet n. 40 euroa.

idkuva

ps. elevenillä kaikki tuotteet -20% ostaessasi yli 50 eurolla. Voimassa 27.-31.10. 

PA200012.ORF

PA200015.ORF

Kuopion Make Up Storen liike lopettaa näinä päivinä. Kävin tekemässä jäähyväisostokset -40% alesta. Olen himoinnut/en himoinnut Moon Shadow palettia jo pienen ikuisuuden. Täyttä 99 e hintaa en siitä raaski maksaa koska en varsinaisesti palettia tarvitse. Pari näistä väreistä kun löytyy jo isona nappina. Mutta nyt kun se oli -40%, en voinut olla ostamatta. On se kyllä ihan hirmu ihana ja uniikki paletti!

Make Up Store The Moon Shadow palette

Ostin myös kolme luomiväriä ( Yakata, Azul Cielo ja Greek Marfil ) jotta sain taas tyhjän paletin. Näitä paletteja ei saa sitten kuin Oulun ja Helsingin MUS myymälöistä. Otin myös yhden lämpimänsävyisen poskipunan ( Arancione ) kesää varten, mulla kun enemmistö on viileänsävyisiä pinkkejä. Nämä kaikki maksoivat 107 euroa, siitä oli jo otettu pois 71 euron alennus. 
Mutta eipä tule jatkossa tälläisiä aleja ja muutoinkaan mahdollisuutta shoppailla MUSilla...tykkäsin liikkeestä kovasti, valikoima oli hyvä ja mukava palvelu sai tulemaan paikalle toistekin. Nyyhkis.

PA200018.ORF

Lisäksi loppukuusta tilasin elevenin joulukalenterin jota en vielä saanut käsiini. Se maksoi 145 euroa. 

Tämän kuun saldo oli reippaat 462 euroa. Selkeästi suurempi summa kuin yleensä mutta tässä nyt oli näitä isompia ostoksia..siis aika monta isoa ostosta!!

Kun olin saanut Anastasian paletit käsiini niin tuli vähän huono omatunto. Luomivärejä en tarvitse yhtäkään lisää mutta kun nämä oli saatava...sitten aloin miettimään että mihin rahat ovat ennen menneet. Satanen kuussa meni ihan helposti taivaan tuuliin eli tupakkaan. Niin tyhjänpäiväinen harrastus kuin olla voi! Eikä nykypäivänä mitenkään coolia vaan ennemmin oksettavaa.

Ennen kävin joka työpäivä kahvilla R-kioskilla. Ostin samalla juurikin tupakkaa, karkkia, veikkauksia tai pelasin pelikonetta. Laskin että joka päivä kioskille meni 7-10 euroa. Ja ikinä en veikkauksista mitään voittanut ja pelikone vei rahat ;D nykyään mulla on aina omat eväät ja käyn kahvilla todella harvoin. Veikkauksia en osta enkä polta.

En käy kahviloissa, ulkona syömässä tai baareissa. Sanonkin että mun rahat taitaa säästyä siinä ja kyllähän kosmetiikka on parempi sijoituskohde ;) Jokainen käyttää rahansa miten lystää ja jos tykkää polttaa tai käydä baareissa, eipä se ole minulta pois. Mutta aloin vaan pohtimaan asiaa kun joskus tietysti tuntuu vähän isolta summalta kun listaa näitä kuukauden ostoksia...

Podetko sinä ikinä huonoa omaatuntoa kosmisostojen suhteen? Vai voisiko ne rahat käyttää huonomminkin?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

29 kommenttia:

  1. 14 kommenttia:

    Jonna H.17. lokakuuta 2017 klo 18.36
    En pode, ehkä silloin, jos joku tuote ei olekaan niin hyvä kuin kuvittelin sen olevan tai silloin jos tuote jää jostain syystä käyttämättä, mutta muuten en koe huono omaatuntoa kosmeostoksista.

    - Onneksi noita hutiostoksia tulee harvemmin :) ehkä eniten leimauslaattojen muodossa, jotkut laatat ei enää miellytäkään vuoden päästä..

    Hanna Haliseva-Habib17. lokakuuta 2017 klo 20.48
    Tuossa Subculturessa on mahtavat värit!
    Mielestäni kosmetiikan ostaminen on OK jos siihen on varaa ja ei vahingoita luontoa tai eläimiä. Kunhan tuotteet käyttää loppuun tai laittaa kiertoon, etteivät vaan kasaannu ja lopuksi mene roskiin.
    Tämä kuukausi on paha kun on ollut todella hyviä aleja ja messut tulossa.
    Se hyvä juttu on tullut luonnonkosmetiikkaan siirtymisen seurauksena että huomaa tarvitsevansa vähemmän. Houkuttavia meikkejä ei ole siellä täällä jokaisessa kaupassa vaan ostoksia tulee mietittyjä tarkemmin kun niitä on vähemmän tarjoilla ja harvemmissa paikoissa. Silloin myös tuntuu että voi panostaa sitten enemmän jokaiseen ostettuun tuotteeseen.
    Ihonhoitopuolella on tullut pr-näytteitä ja ei ole itse tullut tilattua kuin naamioita.
    Totta se on että joskus kyllä tulee morkkis shoppailusta. Kynsipuolella tuntuu että tarpeet sitten ovat lähes rajattomat. Hyi mua :/ Paitsi ei niistäkään mitään lennä roskiin.

    - Kynsipuolella ei tunnu rajaa olevan, onneksi hutiostokset saa myytyä pois. Tai ei varsinaisia huteja mutta ei vaan enää tykkää jostain väristä tai laatasta..

    SariBP17. lokakuuta 2017 klo 21.14
    Mun mielestä kosmetiikka on paljon parempi sijoituskohde ja "harrastus" kuin esim. bilettäminen. Jokainen priorisoi asiat omien intressiensä mukaan, ja jos jonkun mielestä baareissa luuhaaminen on ihan ok, niin siitä vaan. Kosmetikkaharrastusta on jostain syystä helppo ylenkatsoa ja pitää pinnallisena hömppänä, mutta on paljon parempi pistää rahansa luomiväreihin kuin tupakkaan. Tupakanpoltosta on syytäkin kantaa huonoa omaatuntoa, mutta ei luomivärien ostamisesta. Kosmetiikkaharrastus ei tietääkseni ole hengenvaarallista, mutta röökinpoltto ja kännääminen sen sijaan on;)

    - Hyviä pointteja. Miksihän tätä kosmetiikan ostoa pitää puolustaa henkeen ja vereen ja potea huonoa omaatuntoa? Krapula se vasta huonon olon ja katumuksen tuo :) ja tupakanpoltossa en kyllä tiedä mitään hyvää...nykyään ihan sikakallistakin vielä!

    Salka17. lokakuuta 2017 klo 22.55
    Välillä tulee morkkis, lähinnä jos ostaa jotain sellaista, mikä ei kulu niin nopeasti, ja jota ilman olisi voinut hyvin olla, ja joka oli hintava ostos :D Mutta toisaalta, oon nykyään aika harkitsevainen. Ja kosmetiikka on mun harrastus! Kyllähän harrastukseen saa rahaa sijoittaa :D

    Anastasian paletit on ihanat!

    - Kaikilla on omat harrastuksensa ja meillä se on tämä :)

    VastaaPoista
  2. Sissi17. lokakuuta 2017 klo 23.30
    Mulla meni syyskuussa järkyttävä summa kosmeen. Toisaalta myös käyn ulkona syömässä ja joskus juomassakin, mutta en varsinaisesti biletä koska evvk ja se on kallista. Kyllä edelleenkin koen oikeudekseni palkita itseäni pian 7v savuttomuudesta, siihen röökiin kun menisi nykyhinnoilla yli 200 euroa kuukaudessa ja kaupan päälle vois saada jonkun keuhkoahtaumataudin. Eli todellakin mieluummin kosmea kuin älyttömiä harrastuksia.

    - Mä mietin kanssa että tuskinpa 100 e nykyään riittää, eiköhän aski maksa sen 6-7 euroa tänä päivänä? Ylemmässä kommentissa pitikin sanoa että älytön kännääminen ja parilla käyminen on eria asia, mutta suomalaisessa kulttuurissa moni ei sitä paria tunne. Olenkohan mä käynyt tämän vuoden puolella kertaakaan baarissa..en muista. Ehkä kerran mutta silloin oli koiria mukana, istuin terassilla ja join vaan Fantaa :D

    Niniane18. lokakuuta 2017 klo 1.30
    Itsekin haaveilen noista Anastasian paleteista! Ehkä joku päivä vielä hankin, vaikka en minäkään uusia luomiväripaletteja tarvi, mutta ehottomasti rahat voisi käyttää typerämpäänkin. Kyllä sitä välillä tulee huono omatunto, mutta sitten yritän muistuttaa itselleni, että jos uudet meikit tekee minut iloiseksi, niin kyllähän sitä saa välillä elämästä nauttiakin ja monta huonompaakin sijoituskohdetta olisi kyllä (kuten vaikka se tupakka!). :)

    - Ja jos käy töissä raatamassa niin saa sitä palkita vähän itseäänkin ;)

    marjo Kiilavuo18. lokakuuta 2017 klo 6.19
    Kyllähän sitä joskus harmittelee tuhlaamista. Mulla auttaa se että.oon vähentänyt ksmpaamokäynyejä ja värjäysväliä. Sillä säästyy 100e kuussa.
    Kivat ostokset ��

    - Mulla menee 80 e 2kk välein kampaajalle. Siitä en voi tinkiä koska en halua/osaa laittaa itse :)

    Mira / Blinger shimmer -blogi18. lokakuuta 2017 klo 7.56
    Oliko tämän tarkoitus tulla jo nyt julkaisuun vai meinasitko loppukuun olla shoppailematta? :D

    - Niinpä, vahingossa se putkahti ennenaikaisesti ulos ;D

    Hertta-Viola18. lokakuuta 2017 klo 9.58
    Ihanat kyllä nuo ostamasti Luomiväripaletit! Joskus olen kyllä tuntenut huonoa omaa tuntoa jos olen ostnut vaikka meikkivoidetta, kasvorasvaa tai ym. mitä en juuri sillä hetkellä tarvitse, mutta se menee pian ohi. Olen keksinyt sellaisen tavan itselleni että kun oikein tulee "pakko saada"-fiilis niin menen nettikauppaan, laitan ostoskoriin kaiken mitä haluan. KAtselen hetken niitä ihania ostoksia ja deleteoin ne. Helpottaa ostosvimmaa :D

    - Tuo on vähän vaarallista meikäläiselle, saattaisin liian helposti painaa osta-nappia ;DD mutta hyvä jos toimii sinulla :)

    Anonyymi18. lokakuuta 2017 klo 10.15
    Poden ja voisi. Poteminen on johtanut siihen, että harkitsen tarkemmin kosmetiikkaostoksiani. Tulee tehtyä vähemmän impulsiiviostoksia ja hankittua sellaisia tuotteita, joita oikeasti haluaa.
    Tekisitkö esittelyn näistä paleteista erikseen blogiin? Näyttävät kivoilta. :)
    t. TQ

    - Molemmista on tulossa omat esittelynsä :)

    VastaaPoista
  3. Heidi18. lokakuuta 2017 klo 10.16
    Jokaisella on se oma "intohimo" mihin rahaa käyttää. Toisilla ne on viikonlopun nollaamiset, toisella taas tälläytymiset, jotku ostaa uuden konsolipelin - meistä on moneksi!
    Mä itse pidän kosmetiikkaostoksia "höpötys"-ostoksina, joita on silloin tällöin pakko ostaa mielenterveyden kannalta ;) Mikään oo kivempaa kuin hiplailla ja ihastella uusia juttuja!

    - Mä kyllä harrastaisin konsilipelejä jos olisi aikaa ja olisi se konsoli :) joskus on ollut Pleikkarit ja oli kyllä kiva pelata, oi niitä aikoja ;D

    Yue18. lokakuuta 2017 klo 10.36
    En poe huonoa omatuntoa käyttämästäni rahasta, vaan siitä, että tavaraa on enemmän kuin kerkeää käyttää. Kaupat on pullollaan vaikka mitä ihanaa, mutta niin on mun kaapitkin. Oon yrittänyt käyttää vanhoja pois ennen uuden ostamista.

    - Mun vaatekaapista ei voi puhua, varmaan puolet on sellaisia joita en käytä O_o

    Kosmetiikan suurkuluttaja18. lokakuuta 2017 klo 10.58
    Pakko myöntää, että poden välillä huonoa omatuntoa kosmetiikkaostosten suhteen. Ehkä siksi olenkin viime aikoina testannut edullisempaa kosmetiikkaa, kuten Essencen tuotteita. Sellaiset tuotteet, joita käytän lähes päivittäin ostan kyllä ilman suurempaa miettimistä, mutta muita mietin hieman enemmän.

    - Mulla sama, sellaiset perusmeikit ostaa kummemmin miettimättä eli uutta tarpeeseen. Mutta nämä himotukset pitäisi aina miettiä tarkemmin :) minä yritän välttää essencen hyllyllä notkumista kun aika helposti tekee heräteostoksia kun on niin halpaa...

    Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi18. lokakuuta 2017 klo 11.28
    Niinhän se on, että omat rahansa saa käyttää miten haluaa. Kosmetiikkaan saa kuitenkin yllättävän paljon kulumaan rahaa, ihan hups vaan :D

    - Vähän pitää yrittää pitää järkeä päässä ;)

    VastaaPoista
  4. Tää on jännä et on ihan okei pistää kuukaudessa satasia baariin ja tupakkaan mutta ostappa kosmetiikkaa niin jo on joku arvostelemassa. Mä oon onnistunut hillitsemään kosmeostoksia mutta tulee silti ostettua paljon sellaista mitä ei ehken tarvitsisi. Utelijoille vetoon siihen että mäkään en matkustele, baareissa käyn hyvin harvoin, tupakkaa poltan satunnaisesti, en omista autoa enkä lemmikkejä. Okei, kaksi lasta, mutta eipä oo tarvinut silti tinkiä mistään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan kosmetiikka on ainut mun kallis harrastus mutta olen nyt laskenut paljonko lemmikkeihin menee...tulee niillekin ostettua aika paljon turhaa, kaikkea hemmotteluhömppää. Jos mulla olis lapsia niin ne olis varmaan ihan pilalle hemmoteltuja ;D että aina se raha johonkin menee, nämä nyt on ainakin järkeviä kohteita eivätkä vahingoita ketään :)

      Poista
  5. Tosiaan jäi tähän sen tarkemmin ensimmäisellä kerralla kommentoimatta kun jäi pohtimaan oliko postaus jo silloin aikaisemmin tarkoitus julkaista :D

    Kyllähän se hieman pohdituttaa jos isompi raha tullut kosmetiikkaan tuhlattua, mutta aikalailla samoilla argumenteilla itsekin itselleni ostoksia sitten perustelen :D Lisäksi oman mieheni asennoituminen on ihanaa, koskaan ei sieltä suunnalta marmatusta tule ja esim. kun tuon elevenin kalenterin hankintaa pohdin niin sieltä taisi tulla kommenttia, et sitä vartenhan siellä töissä rahaa tienataan et saa aina välillä itselleenkin kaikkea kivaa <3 Nuo Anastasian luomiväripaletit sekä highlighter-paletit himoittaisivat kyllä kovasti itseäkin, mutta yritän ylipuhua itseni olemaan niitä hankkimatta ainakaan ennenkuin olen inventaariota jo omistamaani tuotteisiin tehnyt :D (pikkuhiljaa sieltä kyllä karsin pois niitä jotka ovat vähemmälle käytölle jääneetkin..)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos mun mies rupeaisi marmattamaan, sanoisin että laskepa itse paljonko tuo moottoripyörän rakentelu ja ylläpito maksaa, paljonko menee polttoaineeseen ja tapahtumiin osallistumiseen...voin sanoa että menee enemmänkin kuin tähän minun hömpöttelyyn :) jokaisella on ne omat juttuna! Uuh, saispa sen kalenterin äkkiä kätösiin..

      Poista
  6. Kiva oli lukea nämä uudelleen 😂

    VastaaPoista
  7. Oijoi mitä juttuja, mutta jäin ihan hullun himoitsemaan noita Anastasian luomiväripaletteja, että osaakin olla kauniit sävyt.

    Kivaa sunnuntaita Taina

    VastaaPoista
  8. Kyllä mä poden välillä huonoa omaatuntoa, mut lähinnä se johtuu siitä etten halua hamstrata mitään tavaraa. Lähipiirissäni on ollut yksi todella surullinen tapaus siihen liittyen, minkä takia punnitsen monet ostokseni ja nurkissa säilyttämäni tavarat tarkkaan. Raha on vain rahaa, ja joskus tietty harmittaa että olisi voinut vaikka pistää jotkut kosmerahat matkasäästöön, mut muuten se ei kauheasti mieltä paina. Ihania ostoksia oot kyllä tehnyt! ❤

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en matkustele enkä käy missään. Mutta säästän kyllä kodin remontteihin ja jos autoa täytyy korjata, on siihen oltava rahaa säästössä. Koti on myöskin yksi sijoituskohde jossa se raha on tallessa :)

      Poista
  9. Mulla kosmeostokset on aina poissa muista ostoista, joten kyllä harkitsen aika tarkasti mutta tavallaan pienet "repsahdukset" on myös budjetoituja, aina ei. :D

    Mutta en tosiaan itse käy kalliilla matkoilla, baareissa tai juurikaan ulkona syömässä, polta tupakkaa tai juurikaan juo alkoholia. Busssilipussakin pyrin säästämään ja kuljen pyörällä tai jalan, joten hyväksyn että kosmetiikka on yksi mun törsäyskohde. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa järkevältä joten eiköhän me sallita pienet repsahdukset ;)

      Poista
  10. Ihanat paletit 😍 Välillä pitää antaa itselleen lupa ostella jotain ihanaa. Minäkin tilasin elevenin kalenterin, vaikka hinta kieltämättä vähän kirpaisi!! Kyllä se on jokaisen oma asia mihin rahansa käyttää, turha muiden on sitä kritisoida, itsehän sinäkin työtä tekemällä rahasi tienaat ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) voi että, odotan jo tosi innolla mitä sieltä kalenterista paljastuu!

      Poista
  11. Mä just eilen naputtelin omat ostokset lokakuulta ja olin kauhuissani lopputuloksesta, koska se meni yli 200 euron. :D Siihen toki sisältyi satasen joulukalenteri, mutta silti oli iso summa. Mutta arvelinkin, että monella muullakin on kulunut isoja summia lokakuussa, joten se lieventää morkkista! :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo :D kalenteri kyllä pompsauttaa summaa kummasti ;)

      Poista
  12. Mä sijoitan aina loppukuusta sellaisiin tuotteisiin mitä olen himoinnut tai halunnut. Loppukuusta ennen palkkapäivää on helppo miettiä mihin tässä kuussa riittää rahat ja mihin ei kun kaikki muu on jo aiemmin maksettu :) Toki välillä tulee podettua huonoa omaa tuntoa kosmetiikka hamstrauksesta, mutta mietin kanssa aina että kukin käyttää rahansa miten haluaa. Mutta itse en juurikaan käytä rahaa kuin kosmetiikkaan. En käy pahemmin baareissa tai missään muuallakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä maksan kanssa aina ensin kaikki laskut, sitten lasken muut menot ja katson paljonko jää rahaa :)

      Poista
  13. Onnea dragonista. :D Toivottavasti pidät siitä. Se on ollut tämän syksyn suosikkilakkani tähän mennessä.
    Ihania ostoksia olet tehnyt lokakuussa. Harmi, että MUS lopetti teillä päin. Kivoja löytöjä teit sieltä.
    Kiva, kun vastasit noihin kommentteihin, vaikka postaus tuli julkaistua etuajassa. Odotan innolla esittelyäsi noista Anastacian paleteista. :) Kävin niitä livenä katsomassa ja ne olivat niin kokeiltuja, ettei kaikissa napeissa ollut enää väriä jäljellä. :D
    Tässä kuussa minulla kului poikkeuksellisen paljon rahaa kosmetiikkaan. Oli erilaisia alennusmyyntejä, kauneusmessut sekä hieman joululahjoja olen ostanut. Kaikki ostokset olivat kuitenkin mieluisia, joten mitä sitä turhaan syyllisyyttä potemaan. ;)
    Ihanaa alkavaa viikkoa sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskon kyllä tykkääväni :) kamala jos minä olisin vielä käynyt kauneusmessuilla :D täällä ei ole Kicksissä Anastasian paletteja, joutui tilaamaan. Mutta ehjänä tulivat perille että eipä se haittaa. Tuntuu että nyt on mennyt muutenkin paljon rahaa, olen siis ostanut jo puolet joululahjoista :D Oikein mukavaa viikkoa TQ :)

      Poista
  14. Ihanat paletit nappasit :) Odotan malttamattomana raporttia Anastasian uudemmasta paletista ;) Ja itse asiassa alkoi tuo MR-palettikin houkuttaa, se näyttää sun kuvassa vähemmän ärtsynpunaiselta ja oikeastaan hyvin käytännölliseltä.

    Hyviä ostoksia kaikki. Joskus vaan sattuu samalle kuulle vähän enemmän shoppailuja, ei se silti tarkoita että pitää morkkista potea :) Pääasia että nauttii hankinnoistaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jemmasit <3 MR on paljon käytännöllisempi kuin Subculture. Molemmat kyllä ihania ja olen iloinen kaikista uusista ostoksistani :)

      Poista
  15. Ei morkkikseen syytä! Olen vahvasti sitä mieltä, että jos jotain oikein kovasti haluaa ja siihen on rahaa, hankinta pitää tehdä. Elämässä on aina murheita sun muita negatiivisia asioita ja nämä ostokset jos piristävät mieltä - antaa mennä. Sitä iloa ei voita mikään, kuin pieni lottovoitto - vähän eri muodossa. :)
    Ovat muuten ihan uskomattoman hintaisia normisti nuo Make Up Storen paletit, huh huh. Eli hyvä, kun hogasit alen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, maailmassa on niin paljon murhetta ja tämä arki on tälläistä puurtamista että itseä pitää piristää ;)

      Poista
  16. Välillä kyllä poden ja varsinkin kun tänä vuonna on pitänyt kirjaa kosmeostoksista ja usein kuukauden loppusummat on pyörinyt siellä satasen hujakoilla. Koitan silti muistuttaa, että monet ostamistani jutuista on kuitenkin ollut tarpeellisia kuten nyt vaikka shampoot ja saippuat. Silti vähän hirvittää nähdä vuoden loppusumma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun saisi pysymään jossain satasessa, se olisi ihan inhimillinen summa :)

      Poista

Kiitos kommentista <3