torstai 16. marraskuuta 2017

Hiustenmuotoilijan uudet lempparituotteet

Minä olen ahkera tyttö käsittelemään hiuksiani. Ne eivät oikeastaan ikinä lepää luonnontilassa. Minulla on kuriton luonnonkihara ja lyhyt hiusmalli jotka tavallaan eivät sovi yhteen. Jos haluan hiusteni olevan kivat, ne on föönättävä ja suoristettava heti pesun jälkeen. Käytän paljon erilaisia tuotteita ja minulla on ennestään pari suoristusrautaa.

Nyt pääsin tekemään kivaa yhteistyötä Hairmailin kanssa. Sain nimittäin testiin arganöljyä sisältäviä tuotteita sekä suoristusraudan. Ja rauta ei tosiaan ole mikä tahansa vaan sekin sisältää argania! Siksi olenkin siitä tosi innoissani, suojaisiko se hiuksiani paremmin ja antaisiko kenties sileämmän ja kiiltävämmän lopputuloksen?

PB040117.ORF

Testissä Divan Feel The Heat rauta saa haastajakseen legendaarisen GHD:n. Voin sanoa 10 vuotta samaa rautaa käyttäneenä että onneksi ostin kerralla kunnollisen. Minulla on myös toinenkin pikkurauta jonka olen saanut jonkun lehden kylkiäisenä. Siinä on ärsyttävä puoli että sen kanssa polttaa näppinsä ja minusta se ei ole niin hellävarainen hiuksille.

Diva Professional Styling on tunnettu brittiläinen yritys, jolla on laaja valikoima hiustenmuotoilutuotteita. Divan tuotteet suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Briteissä, testaajat koostuvatkin palkituista kampaamoalan huippuammattilaisista. Useita palkintoja voittaneet Divan muotoilulaitteet ovat käytössä tv-ohjelmien, muotinäytösten ja elokuvien kulisseissa. 

PB040125.ORF

Diva Feel The Heat muotoilurauta lupaa silkinsileät ja huippukiiltävät hiukset. Sen arganöljyä sisältävät ainutlaatuiset keraamiset lämpölevyt hellivät hiuksia käsittelyn aikana. Lämpölevyt ovat kelluvat jolloin ne myötäilevät muotoilun liikettä eivätkä jätä painaumajälkiä. Muotoiluraudalla voit joko suoristaa tai luoda täydelliset kiharat.

Raudassa on digitaalisesti säädettävä lämpötila 110° - 235° c. Se lämpenee 180 asteeseen 30 sekunnissa. Automaattinen virrankatkaisu 1 h jälkeen. Plussaa myös pitkästä 3m johdosta joka ylettää hyvin kauempana olevasta pistorasiasta. 

Divan muotoilurauta on helppo ja ergonominen käsiteltävä, sillä ei polta sormiaan ja se tekee minkä lupaa. Minä haluan että hiukseni jäävät kiiltäviksi eivätkä karheiksi tai vähän sojottaviksi. Raudalla ei halua polttaa hiuksiaan ja raudan on liu`uttava nopeasti ja tehtävä heti silkkisen suoraa jälkeä. 
Mielestäni Divan rauta yllättää GHD:hen tottuneen hiustenmuotoilijan hyvinkin positiivisesti. Helppo ja nopea käyttää, hiuksista tulee silkkisen suorat jo alemmassa lämpötilassakin. Tuntuu käytössä laadukkaalta tuotteelta, ei ihme että on niin tykätty! Ghd on palvellut minua kymmenisen vuotta joten saa nähdä miten pitkään tämä kestää. En huomannut eroa Ghd rautaan verrattuna, molemmat laatutuotteita ja kuten mainitsin, hyviä käsissä!

PB040128.ORF

Sain myös kokeiltavaksi KayPro shampoon ja hoitoaineen. Ne sisältävät ainutlaatuisen 5 luxusöljyn yhdistelmän; argan-, india, cyperus-, mango ja nyamplungöljyn. KayPro tuotteet hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat hiuksiasi. Ne tuovat kiiltoa ja kosteutta sekä edistävät hiuspohjan hyvinvointia. 

PB040103.ORF

Mulla on kuivat ja karheat hiukset joten käytän mielelläni öljyjä sisältäviä tuotteita. Tuntuu että kurittomuuteen auttavat kosteuttavat tuotteet jotka silottavat ja pehmentävät kuivia hiuksia. Näissä tuotteissa on hyvä tuoksu ja ne tuntuivat sopivan hiuksilleni. 
Shampoo pesi hyvin ja vaahtosi eikä ärsyttänyt päänahkaa vaan tuntui hellivältä. Hoitoaineen voidemainen koostumus sopi hyvin muhitteluun ja kyllä huomasi hiuksista mitä pitivät hoitoaineesta, hiukseni olivat kiiltävät ja elinvoimaiset. Pikahoitsikkana en ole käyttänyt vaan juurikin pidemmällä vaikutusajalla suoravärin kanssa. 

Oletko kuullut näistä tuotteista tai kentien käyttänyt?

Divan rautaa sekä KayPro tuotteita löydät hyvinvarustelluista parturi-kampaamoista sekä kauneusalan nettikaupoista. Raudan ovh-suositus 99-119 €. KayPro Argan Treasure shampoo/hoito ovh-suositus 12,20-18,50 € /kpl. Katso jälleenmyyjät täältä: www.hairmail.net/fi/ajankohtaista/jalleenmyyjat

Yhteistyössä Hairmail.net.

8 kommenttia:

  1. KayPro-merkkisistä shampoista ja hoitoaineista en ole aiemmin kuullut. Vaikuttavat ihan tutustumisen arvoisilta ja hinnat aika kohtuulliset kampaamotuotteiksi. Kiitos vinkinstä:)

    VastaaPoista
  2. Mullakin lyhyet hiukset ja jotenki itsepäiset. Usein vaihdan väriä ja joka aamu föönaus ja puunaus. Huomasin syksyllä että hiukset on shokkikunnossa, niimpä ajelin ne ihan lyhyeksi 1-2 cm pituisiksi. :)
    Olisikohan näistä ollut apua jos oisin hetken malttanut odottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D mulla on välillä olo että haluan pidemmät, välillä taas sivut lyhyiksi ja päälle vähän tukkaa :) ikinä ei ole hyvä. Mutta nämä tuotteet auttavat muotoilussa. Kun tukka on kunnossa niin muotoilukin on helpompaa eikä tarvitse "raastaa" kuivankarheaa ja mahdotonta tukkaa ;)

      Poista
  3. KayPro:n hopeashampoo on yhtä hyvä (ellei parempi) kuin Fudge, mutta mä en tykkää tuon tuoksusta ja käytän sen vuoksi Fudgea edelleen. Se tosiaan on kohtuuhintainen tuotesarja. :)

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa jotenkin mahdottomalta, että suoristusraudassa itsessään on argania! Huippuja nää uudet keksinnöt, että tuokin on mahdollista :D
    Mä oon kuullut ja lukenut paljon KayPron tuotteista ja etenkin kiinnostaisi juuri nuo argan sarjan tuotteet sekä muistaakseni löytyy macadamiaakin sisältävät tuotteet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne macadamiatuotteet on mullekin tutun näköisiä, jossain olen niitä nähnyt :) niinpä, jännä ajatus että raudassa itsessään on arganöljyä :)

      Poista

Kiitos kommentista <3