lauantai 21. huhtikuuta 2018

Anastasia Beverly Hills Soft Glam - swatchit ja mielipide

Kun näin ekat kuvat Anastasian uudesta Soft Glam paletista, päätin että tuo on saatava! Upeat, ehkä hieman hempeämmät värit ja vaaleampi kokonaisuus. Ja pääosin mattavärejä, tämä tykkää ja myönnän että on tullut sellainen "pakko kerätä kaikki Anastasiat" -pakkomielle :D

Anastasia Beverly Hills Soft Glam

Eikö olekin nätti! Omani tilasin Anastasian UK sivuilta, tähän saa myös Kicksin verkkokaupasta. Kallis se on, tilasit sitten mistä tahansa. Omani maksoi yli 50 euroa, Kicksissä 57 euroa. Kannattaa käyttää tähän -20% aleseteli.


Anastasia Beverly Hills Soft Glam

Kun sain tämän, meikkasin sillä viikon putkeen :D kokeilin eri meikkejä koska huomasin tämän sopivan hyvin työaamuihin. Pidän paletin metallinhohtosävyistä joilla saa näyttävyyttä. Mattalaadut häivyttävät ja pehmentävät meikkiä. Molemmista laaduista saa rakennettua hyviä meikkejä. Lisäksi tämä on nopea käyttää, ei vaadi hirmu häivyttelyjä joten Soft Glam on ehkä helposti lähestyttävin Anastasian paleteista.
Paletti on aika neutraali mielestäni, sisältää lämpöisiä sekä kylmiä sävyjä, kaikille sopien. Nappien laatu on kermainen, liukuva ja hiukka pöllyävä. Tyypillistä Anastasiaa. On varottava ettei väriä ota liikaa, aplikaattorilla en nappeihin edes koskisi. Siveltimellä varovasti dippaa. Ehkä käytän eniten paletin vasenta puolta ja keskiosaa. Tästä löytyy myös kaksi tummaa sävyä rajauksiin, niitä en ole itse vielä kokeillut.

P3250021.ORF

Tempera - Matta vaalea
Glistening - Duochrome persikka-kulta
Orange Soda - Matta haalea oranssi
Rose Pink - Hohtava ruusukulta

P3250029.ORF

Sultry - Metallinen kupari
Bronze - Metallinen voimakas antiikkikulta
Mulberry - Mattainen punaruskea
Dusty Rose - Mattainen malva

P3250036.ORF

Fairy - Hohtava kulta
Burnt Orange - Mattainen ruskeaan taittava oranssi
Sienna - Matta punaruskea 
Rustic - Matta lämpöinen keskiruskea

P3250042.ORF

Cyprus Umber - Kylmä suklaanruskea
Noir - Mattamusta

En osaa sanoa mihin sävyihin olen mieltynyt eniten. Ehkä niihin metallinhohtoisiin? Rakastan ruusukultaa ja punaruskeaa, kultaisetkin värit ovat ihania. Pigmenttiä on kaikissa napeissa hyvin, erittäin onnistunut paletti siis! Teen teille useamman meikin joissa sävyjä käytän. Meikkikuvapostaus tulee ylihuomenna koska muuten tästä tulisi niin pitkä litania luettavaksi ;) 

Mutta nyt haluaisin kuulla ketkä kaikki Soft Glamin hankkivat ja mitä siitä piditte?

ps. Blogin päivitystahti muuttuu niin että päivitän toistaiseksi joka 2.päivä tai välillä useammin, vaikka joka päivä jos on asiaa :) en vaan halua nyt ottaa stressiä mistään pakkopostaamisesta mutta haluan että tiedätte ettei täällä nyt kokonaan hiljetä tai siirrytä ihan miten sattuu -päivitystahtiin :) Ihanaa lauantaita teille!

26 kommenttia:

  1. Rivistö Sultry-Bronze-Mulberry-Dusty Rose on todella kaunis:) Upean näköinen paletti ja varmasti nuo suht neutraalin oloiset, mutta silti tavallaan särmikkäät sävyt miellyttävät monia:)
    Kivaa viikonvaihdetta:)

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka nätti 😍 meikkikuvia odottelen.

    VastaaPoista
  3. Olen tykännyt, vaikkei tää mikään ihmeellinen ole. Mutta tosiaan " kerää kaikki Anastaciat " 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt tosi paljon, enemmän kuin Subculturesta tai Prismistä :) MR on kyllä edelleen ykkönen!

      Poista
  4. Kivannäköisiä värejä tässä paletissa. Osasta väreistä tuli mieleen UD Heat, josta löytyy nyt minipalettikin. Odotan innolla kuvia meikeistä, joita olet tällä paletilla tehnyt. :)
    Mietin, että jos Anastasialta jonkin paletin ostaisin, niin turvallisin valinta olisi varmaan renaissance. Ihania meikkihetkiä sinulle kaikkien Anastasia-palettiesi kanssa. :)
    Kiitos ilmoituksesta. Postaat juuri siihen tahtiin kuin jaksat. Ihanaa kevättä sinulle. :)
    t. TQ

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MR on minusta ihanin Anastasian paletti mutta tämä tulee kovana kakkosena :) Mielelläni pitäisin blogin laadun yllä ja postaukset mielenkiintoisina. Postausten tekoon menee aikaa mutta on minusta joka toisen päivän tahtikin jo hyvä. Pääasia että itseä nappaa ja mukava harrastus tämä on, kiitos myös teille että aina kommentoitte <3 Ihanaa kevättä TQ <3

      Poista
  5. Ei ehkä olisi ykkösvalinta Anastasialta itselleni, koska neutraaleita palettaja löytyy useampikin jo jemmoista. :)

    Rentouttavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin niitä löytyy täältäkin mutta :DD Ihanaa viikonloppua Mira <3

      Poista
  6. Vaikka mulla on ihan tarpeeksi neutraaleja paletteja, niin ehkä tämä on hankittava... näkisin sen työmeikkipaletiksi.

    VastaaPoista
  7. Swatchien perusteella paletti näyttää juuri sellaiselta mihin on helppo tarttua arkena. Mun suosikki sävyiks ehkä nousi noi ensimmäiset! Ihana paletti, mutta veikkaisin että on vähän pliisu mun makuun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällä kyllä saa tummempaakin ilmettä, ei saa antaa pliisun jäljen hämätä ;)

      Poista
  8. Muutama aivan ihana sävy, mutta silti tuli vähän sellainen tylsä fiilis tästä. Ehkä se vielä muuttuu, kun nään tällä tehtyjä meikkikuvia :)

    VastaaPoista
  9. Näyttää hyvältä ja tuo antiikkikulta toisessa kuvassa - UPEA!! <3

    VastaaPoista
  10. Onko Soft Glam sun mielestä selkeästi neutraalimpi/viileämpi sävyinen kuin Modern Renessaince? Mietin että tekisi mieli jompi kumpi ostaa, mutta molemmat näyttää aika lämpimiltä..ehkä liian lämpimiltä, nyyh :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, nyt kysyit pahan! Minä olen itse iholtani viileäsävyinen ja koen molempien palettien sopivan minulle hyvin. Soft Glam on ehkä neutraalimpi mutta en osaa sanoa kumpi on selkeästi viileämpi!

      Poista
  11. Näin tän perjantaina eka kertaa livenä. Tosi sievä vaikka myymälän testeri olikin kärsinyt huomattavaa väkivaltaa. Tekisi mieli ostaa mut MR on vasta hankittuna...

    VastaaPoista
  12. Noi on kuulemma tosi hyviä, mutten vielä ole itse valmis makssmssn ihan noin paljoa luomiväristä.. pitää kokeilla Kicksissä joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, joskushan nämä myös saattavat olla tarjouksessa ;)

      Poista
  13. Tässä on kyllä tosi nätit sävyt :) Toivoisin kyllä jo vähän viileämpää värimaailmaa uutuuspaletteihin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viileempi voisi olla mielenkiintoinen, ehkä violettia tai lilaa? Harmaata?

      Poista

Kiitos kommentista <3