maanantai 7. elokuuta 2017

Elokuun Bette Box

Hipheijaa, ensimmäinen työpäivä meni yllättävän kivuttomasti. Tulin kyllä lauantaina kipeäksi enkä viitsinyt saikuttaa heti. Olo on jo parempi mutta kurkku on todella kipeä edelleen :/ mutta elokuun Betteen joka saapui juuri sopivasti, sain napattua sen töistä lähtiessä.

Elokuun Bette Box

Back To Basics - elokuu ja arki edessä, loma takana. Todella osuvasti sanottu! Boxin teemana on hyvinvoiva iho ja simppeli meikki. Boxissa on viisi täysikokoista tuotetta ja kaksi näytettä. Elokuun Bette Box sisälsi:

Manna Kadar Prime Time
Meikinpohjustusvoide silmämeikin tai huulimeikin alle, peiteaineeksi tai korostukseksi. En ehkä innostu tästä, meikinpohjustajia on ja tämä ei näytä olevan hyvänvärinen jotenkin. Jos olisi perinteinen väritön primer iholle niin olisi tullut käyttöön. 25 dollaria / 2 g. Näytekoko 2 g. 

Ibero ripsentaivutin
Ne kaikkein perinteisimmät ripsentaivuttajat. Eiköhän tule käyttöön, on kai näitä monet ollut ennestäänkin ;) 4,90 e. Täysikokoinen tuote.

Elokuun Bette Box

Lumene Klassikko Uudistava yövoide
Mun on tehnyt mieli kokeilla Lumenen Klassikkoa mutta olisin toivonut mieluummin kasvovettä tai putsaria. Mulla on niin paljon voiteita kaapissa että ehkä tämä perustylsä kosteuttava yövoide lähtee eteenpäin ;) 5,90 e / 50 ml. Täysikokoinen tuote.

Nivea Intensive Care käsivoide
Manteliöljyä sisältävä voide ravitsee, rauhoittaa ja hoitaa kuivien käsien ihoa 24 tunnin ajan. Tuote on klassinen ja tätä versiota en ole tainnutkaan kokeilla. Tulee käyttöön. Ainut miinus että purkki on sotkeentunut boxin valkeasta paperisilpusta aika rumaksi! 4,20 e / 75 ml. Täysikokoinen tuote.

Helein Skin, Hair & Nails kauneusravintolisä
Mun mielestä mulla on ne aiemmatkin Heleinit syömättä. Mutta tulee popsittua, mulla onkin nyt aika paljon näitä ihon, hiusten ja kynsien lisiä. Tässä on myös vitskut, sinkki, kysteiini ja peltokorteuutetta. En raaskisi ostaa näin kallista joten kiva tuote boxiin! 27 e / 60 tbl. Täysikokoinen tuote. 

Näytteet Cleanin tuoksusta joita en ole muuten ikinä tuoksutellutkaan ;) sekä Listerinen suuvesi joka on kanssa jees.

Bette Box elokuu

Jos mielit tilata boxia, sen pääset tilaamaan tästä linkistä. Linkin käyttäminen tuo minulle pienen komission. Kiitos jos käytät linkkiä :)

No, miltäs Elokuun Bette näytti?

Boxi saatu blogin kautta.

19 kommenttia:

  1. Itsekin käyn oman boxini tässä kohta nappaamassa mukaani, mutta en viikonloppua kärsinyt olla spoilaantumatta kun bongasin joidenkin jo boxinsa saaneen :D Katsotaan saisinko omia tarkempia mietteitäni jo tänään naputeltua blogin puolelle.. :)

    P.s. Täälläkin ensimmäistä päivää töissä loman jälkeen, kyllähän tuo vähän jähmeältä on tuntunut mutta eiköhän se taas tästä xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä pystyin olemaan spoilaantumatta :) haluan aina säilyttää yllätyksen!

      Poista
    2. Sä oot henkisesti vahvempi ku mä xD
      Nyt boxi haettu ja sisältökin räpelletty lävitse: https://blingershimmer.blogspot.fi/2017/08/bette-box-elokuu-2017.html :)

      Poista
  2. Itselle mieluisin olisi varmaan ollut tuo ravintolisä, muut ovat vähän sitä plääh-kastia.

    VastaaPoista
  3. Ihan käyttiksiä tuotteita, ei mitään vautsivau -tuotteita. Ravintolisät vaan ei jaksa innostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä etsin aina hyviä ravintolisiä kynsiä varten ;D

      Poista
  4. Mä kyllä petyin. Oon töissä ravintolisämyymälässä, ja saadun ravintolisän aika perustavanlaatuset vitskut sun muut tulee jo muista tuotteista, joita ei kuitenkaan itsessään korvaa eli vähän semmonen nääh-setti. Plus etten ymmärrä mistä se hinta tohon koostuu noilla pitoisuuksilla ja sisällöllä noin korkeaksi, mutta ei analysoida sitä sen enempää :D

    Lisäksi mulla on ripsienpidennykset, joten kuukausittaiset ripsarit, taivuttimet yms. myös aikalailla turhauttaa, kun ei kuitenkaan omaan käyttöön pääse. Onhan se kiva aina ilahduttaa frendejä niillä, mutta kyllä mä nyt kuitenkin itselleni tota boxia tilaan ja itse maksan :D Luulisi että pidennykset on nykyään niin yleisiä, että ne voisi lisätä vaikka siihen asiakasprofiiliin ja sillä vältyttäisiin jatkuvilta itselleen turhilta tuotteilta, koska tuskin olen tässä asiassa ainoa.

    Olihan toi nyt tyhjää parempi mutta eipä kauheesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en ymmärrä sisällöstä ja pitoisuuksista, vähän nyt koitan katsoa ettei tule yliannostusta mistään :) syön kuitenkin aika monesta eri purkista. Onneksi noita ripsareita ja taivuttimia ei kovinkaan usein tule. Jospa seuraavassa boxissa sitten sulle mieleisempää :)

      Poista
  5. Cleanin fresh laundry on mun suosikki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiintoinen kokeilla kun moni on kehunut näitä :)

      Poista
  6. Onpas vähän blääh.. Mulle ei tätä boxia enää tullut ja ei kyllä harmita, sillä ainut kiinnostava juttu on tuo Lumenen voide. Harmi, että boxin taso ei oikei tunnu pysyvän siellä missä pitäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika markettipainoistahan tämä on mutta onneksi ovat niin käyttiksiä etteivät jää pyörimään :)

      Poista
  7. Tilasin heinäkuun boksin alekoodilla, kun oli tiedossa että siellä on ainakin se Lumenen suihke. Unohdin perua tilauksen, joten nyt tuli vielä tämä elokuunkin boksi, mutta njooh. Ensinnäkin tätähän mainostettiin kovasti sillä, että tuotteiden arvo on yli 60€. No ei minusta ollut? Noista vitskuista minäkin ilahduin ja Lumenen yövoidekin menee käyttöön, mutta muut oli vähän meh. Ei tarvitsekaan tätä taas hetkeen tilata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kun tuli puhetta, korjasin tuohon tekstiin Manna Kadarin koon, se olikin siis ihan täysikokoinen tuote. Sen arvon kun laskee n. 20 euroksi niin tulee niistä n. 60 euroa. Ei jotenkin uskoisi mutta Manna & vitskut on arvoltaan jo aika korkeat. Ehkä minäkin olisin 60 eurolla toivonut muuta kun itselle ei tuo Manna niin napannut, mutta ei tämä nyt niiin huono boxi ollut. Kaikki tulee kuitenkin käyttöön jossain vaiheessa. Taas kerran Lumene pelasti boxin :) eikös siellä ensi kuussa tule meikkejä ja joku uusi hiustuote, niitä odotellessa ;D

      Poista
  8. Mä olin pettynyt tässä kuussa, liikaa perus markettikamaa, jota on nyt tullut joka boksissa jo monta kuukautta :/ Heleinit on vanhatkin syömättä ja ripsentaivuttimet ei vaan toimi. Ainoa jotenkin kiinnostava oli Manna Kadarin primeri, vaikka sillekään ei ole tarvetta vielä pitkään aikaan. Toivottavasti syyskuu tuo tullessaan jotain vähän mielenkiintoisempaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan näin :) onhan tämä aika markettipainoinen mutta käyttöön silti tuleva!

      Poista

Kiitos kommentista <3